・De ce să dăruiești seturi Lavandiere în loc de alt cadou?

Într-o lume inundată de produse care mai de care mai atrăgătoare, să alegi cadoul perfect pentru cei dragi sau persoanele pe care le respecți devine din ce în ce mai complicat. În plus, acest cadou perfect este un concept atât de subiectiv, încât oricât ne-am strădui să ghicim gândurile celui pe care urmează să-l cadorisim, este aproape imposibil să punem punctul pe i. Și atunci ce este de făcut? Cum ne arătăm respectul și considerația față de cei la care ținem? Când dispunem de un buget limitat, există oare ceva atât de personal și original pe care-l putem dărui astfel încât să ieșim în evidență?

Bineînțeles că există! Când alegerea unui cadou devine dificilă din cauza ofertei de produse confecționate în masă, trebuie să ne îndreptăm atenția spre lucrurile originale și dacă se poate, lucrate manual. Ca să-ți exprimi recunoștința și ca să arăți cuiva cât de mult înseamnă pentru tine, să dăruiești seturi cadou compuse din bunătăți care să reflecte personalitatea ta, dar să se muleze și pe cea a destinatarului, este cea mai bună alegere!

Seturi cadou Lavandiere pentru toată lumea

Cine nu își dorește ce-i mai bun pentru cei dragi? Și ce poate fi mai frumos decât zâmbetul cuiva la care ții în momentul în care deschide un dar care-l încântă? Cu toate acestea, oricât de apropiată ți-ar fi persoana căreia vrei să-i faci un cadou, este complicat să alegi ceva exact pe gustul ei, chiar dacă o cunoști foarte bine. De aceea, nu uita niciodată de puterea și farmecul lucrurilor simple. Și în loc să încerci să o uimești prin extravaganță, dăruiește-i ceva simbolic, dar foarte personal.

Pentru cele mai frumoase cadouri simple, dar definite prin naturalețe și bun gust, încearcă magazinul Lavandiere și cu siguranță vei găsi daruri care să te încânte. Ceai, tricotaje, lumânări și aromă de cafea – rețeta perfectă pentru o atenție care ajunge direct la inimă.

De la seturi de ceai apple cinamon și căni din care licoarea pare mai savuroasă și până la pernuțe croșetate și lumânări cu vanilie, seturile Lavandiere sunt disponibile într-o gamă largă de combinații astfel încât este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău.

Gândește-te mereu la emoția pe care vrei să o transmiți!

Este mult mai simplu să alegi un cadou, dacă te gândești mai întâi ce fel de sentiment vrei să transmiți celui căruia îl dăruiești. De exemplu, un set Cardamom Coffee cu lumânare parfumată și breloc tricotat poate fi un alt fel de a spune: îți doresc dimineți ușoare! Pe de altă parte, un set Ceai Apple Strudel și un ceainic din porțelan se poate traduce prin:ia o pauză! Și așa mai departe…

Cu alte cuvinte, când faci cadouri, nu te gândi niciodată doar la faptul cătrebuie să dăruiești ceva. Ci gândește-te mereu și la ce vrei să dăruiești! Rezultatul va fi mult mai spectaculos. Iar persoana care va primi cadoul se va simți cu adevărat specială!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul De ce să dăruiești seturi cadou Lavandiere în loc de un dar obișnuit? te invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *