・Leapșa – La ce ai renunța? Fără ce ai merge mai departe?

Nu ne-am mai văzut de ceva vreme pe acest blog, dar m-am gândit să revin mai ales pentru că am de răspuns la o provocare din partea colegei mele de breaslă și prietene: Mira Mar. Este vorba de un alt joc de leapșa între bloggeri, cu diverse întrebări ale căror răspunsuri m-au pus pe gânduri, dar mi-au oferit și ocazia de a mă autoanaliza.
Nu este primul articol de acest fel pe care îl scriu. Iar prima provocare la care am răspuns, a adunat până acum un număr impresionant de peste 25.800 de vizualizări. De aceea, sper ca și această postare să aducă zâmbetul pe buze unui număr de persoane tot la fel de mare, iar dacă îți place, te invit s-o încerci și tu. Hai să începem! Iată la ce aș renunța eu dintre:

Laptop sau telefon?

Sunt mai mult de șapte ani de când nu am mai avut un laptop. Îmi cumpărasem unul când eram în facultate, înainte să plec prima oară în Japonia, care m-a urmat credincios peste tot. Dar într-o zi, l-am scăpat din mână pe podea și de atunci nu l-am mai putut folosi niciodată. Apoi, acum trei ani, am câștigat o tabletă Samsung cu acest articol și de atunci încoace nici că m-am mai gândti vreodată să-mi cumpăr un nou laptop. Însă nu cred că pot trăi nici măcar o zi fără telefon!

Cărți sau TV?

Eu nu mă uit niciodată la televizor. Nu mă uitam când eram mică și nu i-am prins gustul nici după ce am crescut. Așa că cel pe care îl am acum este probabil și singurul televizor pe care îl voi avea vreodată. În schimb, îmi place să citesc. Iar dacă vrei să afli ce îmi ocupă timpul, te invit să cercetezi rubrica books de la pickandkeep.

Pizza sau hamburger?

Sunt genul de persoană căreia îi place foarte mult să mănânce preparate gustoase, dar în același timp poate renunța la orice, oricând, fără niciun fel de regrete. Dacă mi s-ar interzice vreodată un fel de mâncare, sunt convinsă că aș găsi imediat un alt preparat care să-mi ofere cel puțin la fel de multă plăcere.

Ciocolată sau fursecuri?

Dacă sunt simple, renunț la ambele. Pentru mine ciocolata și fursecurile trebuie să fie cu ceva, altfel nu mă pasionează.

Chipsuri sau pufuleți?

Renunț la pufuleți pentru că chipsurile au mai multă savoare.

Filme sau seriale?

Nu mă uit nici la filme și nici la seriale. Dacă vreau să mă relaxez cinci minute înainte de culcare, prefer să mă uit la anime-urile pe care mi le recomandă fratele meu. Dar trebuie să fie foarte frumos desenat și să aibă o poveste care să-mi pună la încercare inteligența :)))

Vacanță la mare sau la munte?

Cu excepția a două sau trei săptămâni pe an în care plec în Japonia, nu-mi place ideea de vacanță și nu suport să stau degeaba mai mult de un weekend. Iar atunci, când nu muncesc, prefer să-mi fac rucsacul și mă urc pe un munte decât să stau să mă prăjesc la soare.

Bani sau dragoste?

Din partea altora, aleg dragoste pentru că bani pot să fac și singură! 😀

Plastic sau hârtie?

Aș renunța plastic. Ador hârtia și ca material, nu doar pentru faptul că nu poluează mediul înconjurător.

Tricouri sau hanorace?

Nu aș renunța pentru nimic în lume la hanorace!

Piercing-uri-uri sau tatuaje?

Personal, nu îmi plac tatuajele. Dar unul, două, sau chiar trei percing-uri acolo unde trebuie recunosc că arată destul de atrăgător. Eu una am avut patru în urechea stângă pe care mi le-am făcut singură cu un ac de cusut și din care, în cele din urmă, am rămas doar cu trei T-T

Facebook sau Instagram?

Ca rețea socială, îmi place mai mult și consider mai provocator Instagramul. Dar ca blogger, pe Facebook mi se pare mai ușor să menții o relație cu cititorii. De aceea, prin prisma profesiei, dacă ar fi să renunț la unul dintre ele, cu enromă părere de rău, mi-aș lua adio de la Instagram.

A scrie sau a citi poezie?

Cu riscul de a părea insensibilă, nu îmi plac poeziile pentru că la fel ca în cazul muzicii clasice, nu reușesc să-i descopăr frumusețea.

Și acum tu! Din toate întrebările de mai sus, prima jumătate am luat-o exact așa cum era ea de pe blogul lui Mira Mar, iar pe restul le-am adăugat singură. De aceea, în caz că te lovește inspirația, nu ezita să procedezi și tu exact la fel!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Leapșa – La ce ai renunța? Fără ce ai merge mai departe? te invit pe blogul nostru

Blog pickandkeepUn răspuns la „・Leapșa – La ce ai renunța? Fără ce ai merge mai departe?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *