Impresii după testarea detergentului capsule și a balsamului Lenor

Cea mai recentă campanie BUZZstore la care am participat se apropie de sfârșit. Cu această ocazie, ți-am pregătit acest articol în care îți voi povesti pe larg impresiile mele de după testarea produselor primite. Dar hai s-o luăm cu începutul și să vorbim mai întâi despre conținutul kit-ului de testare!

Pachetul de produse primite de această dată spre testare a cuprins:

  • O sticlă de balsam Lenor Spring Awakening;
  • O cutie de detergent capsule Lenor Spring Awakening;
  • O sticlă de balsam Lenor Gold Orchid;
  • O cutie de detergent capsule Lenor Gold Orchid;
  • 10 mostre cu câte o capsulă de detergent și pliante.

De ce am ales să particip la această campanie?

Folosesc de mult timp balsam Lenor și ori de câte ori achiziționez un produs nou, mă orientez după ultimele arome care au mai apărut. Sunt o cumpărătoare fidelă a acestui brand de balsam. Dar pentru că îmi oferă atâtea opțiuni în ceea ce privește mirosul, de fiecare dată îmi place să încerc ceva nou.

Pe de altă parte, la modul general capsulele cu detergent sunt o descoperire nouă pentru mine și sincer, până la această campanie, nu făcusem cunoștință cu cele produse de Lenor. De aceea, pe lângă curiozitatea încercării unor arome noi, am participat la campania BUZZstore motivată și de dorința de a testa detergentul Allin1PODS și de a afla despre ce este vorba.

Cum se folosesc capsulele de detergent Lenor?

Capsulele de detergent Lenor se folosesc la fel de simplu ca orice alt tip de detergent comercializat sub această formă. Astfel, pentru o spălare eficientă, tot ce ai de făcut este să pui capsula de detergen în cuva mașinii de spălat înainte de a introduce hainele, să adaugi balsamul Lenor în locul special conceput pentru balsam și apoi să alegi ciclul de spălare preferat.

Procedând așa, rufele se vor spăla perfect, vor deveni moi și vor căpăta un miros proaspăt.

Ca și metodă de depozitare, atât detergentul cât și capsulele Lenor se păstrează în ambalajele lor originale, într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la detergnetul și balsamul Lenor?

În legătură cu parfumul, Lenor nu m-a dezamăgit nici de această dată!

Perechea Spring Awakening miroase exact așa cum ți-ai imagina după nume. Ea are un parfum revigorant, cu note de patchouli natural și cedru alb. Mie îmi place s-o folosesc mai ales pentru așternuturi și lenjerie de corp.

Perechea Gold Orchid, cu note seducătoare și elegante de vanilie mi s-a părut o idee mai exotică, genul de parfum pe care vrei să-l folosești pentru hainele mai speciale și care îți dorești să nu dispară niciodată.

Detergentul pe de altă parte, m-a surprins într-un mod plăcut prin eficiența sa. Obișnuită din familie să cumpăr aproape de fiecare dată doar două mărci de detergent pe care le folosește mama de când eram copil, credeam că nu voi găsi vreodată și alt detergent care să-mi satisfacă toate așteptările. Dar la proba de foc, capsulele Lenor nu numai că s-au descurcat de minune, însă mi-au plăcut atât de mult încât le-am folosit doar pe ele, pe toată durata desfășurării campaniei.

Lenor Allin1PODS spală hainele în profunzime și eliminână mirosurile neplăcute. Se comportă bine și cu hainele negre, iar petele dificile le curăță fără nicio ezitare. 

Mai cumpăr vreodată detergent și balsam Lenor?

Pentru impresia pe care mi-au făcut-o, cu siguranță nu este ultima oară când folosesc perechile de detergent capsule și balsam Lenor! Îmi plac mult separat, dar mai mult împreună! Însă nu promit că voi rămâne fidelă unei singure arome, doarece ador provocările și vreau să le încerc pe toate!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Impresii după testarea detergentului capsule și a balsamului Lenor te invit să citești și:

Cum să întreții un pulover de lână?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.