・La PCMadd pasiunea pentru calculatoare te trimite la UNTOLD!

Ce părere ai despre muzică și calculatoare? Dacă ambele sunt pasiunea ta și crezi că viața nu ar mai fi la fel fără ele, înseamnă că acest concurs la care toată lumea iese câștigătoare este întocmai pe gustul tău. Ce ai zice dacă ți-aș spune că investiția în IT te trimite la UNTOLD – cel mai mare festival de muzică din întreaga țară?

Înainte de a-ți povesti pe larg despre OMUOferta Madd Untold, dă-mi voie să-ți spun de unde a început nebunia cu cel mai mare festival din România.

UNTOLD festivalul care a cucerit România

2018 este al patrulea an consecutiv în care România se mândrește cu unul din cele mai cunoscute festivaluri de muzică din întreaga Europă – UNTOLD. Acest festival în anul 2015, anul lansării sale, a câștigat titlul de “Best Major European Festival”, iar anul acesta constituie highlight-ul verii pentru mulți dintre românii.

2015

Dacă românii excelează într-un domeniu, acela este cu siguranță distracția și acest lucru îl demonstrează an de an din 2015 încoace când în perioada 30 iulie și 2 august au strâns la un loc zeci de mii de petrecăreți și cei mai mari artiști muzicali ai momentului într-un festival fără seamăn în Europa. De-a lungul a patru zile, iubitori de muzică din toată țara și de peste hotare au venit să se simtă bine în Cluj-Napoca oraș desemnat în 2015 Capitala Europeană a Tineretului. La cea dintâi ediție a evenimentului au fost prezenți: Armin van Buuren, Avicii, David Guetta, ATB și mulți, mulți alții.

Cum să te distrezi pentru o cauză nobilă?

Popularitatea festivalului nu s-a datorat doar artiștilor cu nume grele în industria muzicală, ci și promovării absolut ingenioase. În primul an al evenimentului, campania “pay with blood” a făcut furori și a adus donatorilor de sânge de la caravana mobilă din Parcul Herăstrău, precum și celor din Centru de Transfuzie Sangvină din Cluj Napoca, nu doar mulțumire sufletească, ci și bilete la festival.

2016

În 2016 când a avut loc cea de-a doua poveste UNTOLD, pentru organizarea evenimentului s-au cheltuit nu mai puțin de 7 milioane de EURO. Numele artiștilor au fost dezvăluiți unul câte unul pentru ca adrenalina să nu crească brusc, iar în luna ianuarie, cu șapte luni înainte de festival, Tiësto, Hardwell și Afrojack îmbiau din primul rând al afișului lumea să se înscrie. Apoi, lor li s-a alăturat Armin van Buuren pentru al doilea an consecutiv în România și în final capul de afiș s-a încehiat cu Martin Garrix. Faithless, Scooter și James Artur au încins și ei atmosfera alături de alte 500 mari nume din muzică.

2017

În cea de-a treia ediție, Clujul a fost ridicat în picioare pentru a treia oară de Armin va Buuren, ajutat de Afrojack, Hardwell și Martin Garrix, toți trei la cea de-a doua participare la festival precum și de AxwellΛ Ingrosso, Steve Aoki și Ellie Goulding artiști cu care ne-am petrecut întreaga vara la radio, în cluburi sau pe litoral.

Tot 2017 a fost și anul cu un număr record de participanți. 350.000 a fost numărul spectatorilor care au venit să se distreze alături de artiștii lor preferați, iar bugetul festivalului a fost ridicat la 10 milioane de EURO pentru ca aceștia să se poată bucura și de o oraganizare impecabilă.

2018

Și anul acesta se anunță o atmosferă incendiară. Black Eyed Peas, Jason Derulo, The Chainsmokers, Alesso și The Prodigy vor frânge multe inimi; Armin van Buuren este deja de-al casei; Iar Afrojack, Steve Aokiși Tiësto își vor spune încă o dată povestea.

Între 2 și 5 august se anunță la Cluj Napoca tunete de muzică și descărcări electrice de chitară.

Cum poți să mergi și tu la UNTOLD?

Anul acesta să mergi la cel mai tare festival al verii este simplu! Mai ales dacă ești pasionat de calculatoare. Iar cheia către distracție este OMU, Oferta Madd Untold.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi în perioada 11.06.201831.07.2018 de la PCMadd produse IT în valoare de minim 10.000 lei fără TVA, sau 15.000 lei fără TVA și primești automat un “4 DAYS PASS”, respectiv două “4 DAYS PASS” la UNTOLD. Fără tragere la sorți și fără alte provocări, ai intrare la festival! Astfel, investiția ta în IT se răsplătește cu bilete la distracție.

Ce fel de produse IT îți aduc bilete la festival?

Sisteme PC, laptopuri, monitoare, fel de fel de componente sau chiar scannere, faxuri, ori cartușe îți pot deschide drumul către festivalul UNTOLD. Poți alege unul din brandurile de top precum DELL, IBM sau ASUS; Poți opta pentru un sistem; Sau poți merge doar pe componente de calculator. Este decizia ta! De asemenea, ai de ales dintre produse noi sau refurbished la discreție!

Nu contează ce cumperi, ci doar valoarea totală a produselor tale cumpărate de la PCMadd să fie de minim 10.000 de lei, respectiv 15.000 de lei și să te încadrezi în perioada de desfășurare a concursului: 11.06.201831.07.2018.

Firma Madd Electronics este partener MAR Microsoft și pe lângă produsele cu care se mândrește, comercializează și o gamă largă de produse recondiționate. Refurbished li se mai spune produselor IT second hand după ce au fost readuse într-o stare impecabilă și revându-te pe piață la prețuri cu 30~80% mai mici decât cele noi.

Cu o experiență de 14 ani pe piața de IT din România, PCMadd este un lider local la capitolul echipamente refurbished. De asemenea, oferă cele mai bune oferte atât la produsele noi, cât și cele second hand. Iar selecția pe care o poți viziona pe site-ul oficial nu este una de show off, ci una cum nu se poate mai reală! Tot ce ți se arată pe rafturile virtuale ale magazinului există și în realitate.

Cu alte cuvinte, opțiunile tale sunt pur și simplu nelimitate. Mai multe despre regulament poți afla accesând pagina concursului UNTOLD de pe site-ul PCMadd.

Ești gata de distracție? Semnezi foaia de prezență la UNTOLD anul acesta?

UPDATE

În urma jurizării, acest articol mi-a adus ca premiu din partea magazinului PCMadd un tricou Madd Electronics, un mouse pentru gaming și o tastatură DELL.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul La PCMadd pasiunea pentru calculatoare te trimite la UNTOLD! te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *