・Smart Protection: Orice telefon merită protecția corespunzătoare

Știi ce înseamnă să fii smart?

Să ai grijă de lucrurile tale!

Indiferent de cât de puțin important sau ușor de înlocuit ți se pare un lucru, dacă îți aparține, îi ești dator cu dragostea și protecția ta. Iar de la această regulă nu face excepție niciun obiect! Mai ales gadget-urile!

Ceasurile de mână, tabletele și în special telefoanele mobile necesită o atenție specială și un tratament aparte pentru a te putea bucura cu facilitățile lor cât mai mult timp.

Și de ce să nu le acorzi îngrijirea bine meritată având în vedere că nu sunt niște bunuri pe care să le poți schimba zi de zi?

Să luăm de exemplu popularul iPhone X – un aparat extrem de valoros, dar cu care te porți ca un telefon oarecare odată ce l-ai obținut.

Display iPhone X sau câștigul dintr-o lună?

Știai că înlocuirea unui display iPhone X costă aproximativ 2000 de lei? O cifră destul de aproape de cea a salariului net mediu din țara noastră!

De aceea, a nu proteja cum se cuvine un astfel de telefon, nu reprezintă doar un risc financiar la care te expui de bună voie, ci și o dovadă clară de inconștiență!

Și mai ales când costurile unei folii de protecție sunt doar o fracțiune din prețul pe care l-ai avea de plătit pentru reparare, de ce să nu fi smart? De ce să vindeci în loc să previi? De ce să nu alegi o folie de protecție premium de la Smart Protection?Smart Protection: Niciun telefon fără protecție corespunzătoare

Poți scăpa de grija zgârieturilor chiar și în cazul unui iPhone X?

Da! Cu Smart Protection, chiar și o bijuterie de telefon precum un iPhone X se poate menține ca nou!

 Folia de protecție Clasic Smart Protection pentru iPhone X este o soluție inteligintă și în primul rând practică pentru a-l proteja!

Smart Protection: Niciun telefon fără protecție corespunzătoare

Ea este compusă din patru straturi, evidențiindu-se în acest mod de concurentele sale:

#1. Primul strat este stratul de suprafață fabricat dintr-un material smart care se vindecă în timp. Astfel, zgârieturile superficiale vor fi eliminate înainte ca tu să îți dai seama de existența lor;

#2. Cel de-al doilea strat este cel care oferă o calitate optică desăvârșită și permite foliei să rămână invizibilă pe tot parcursul utilizării;

#3. Următorul strat este stratul de dispersare a șocurilor. Acest strat protejează telefonul păstrându-l ca scos din cutie;

#4. Cel din urmă strat este cel de silicon activ. Acesta oferă aderență sporită și asigură o fixare perfectă pe ecranul dispozitivului.

Grosimea totală a tuturor acestor straturi este de 0.2 mm, lucru pentru care folia Smart Protection este dublă față de o altă folie de același fel, oferind protecție pe măsură!

 Iar dacă preferi ca material sticla, Sticla de protecție Fulldisplay Tempered Glass pentru iPhone negru sau alb este o alternativă ideală! Această folie reprezintă o protecție specială, fabricată din sticlă tratată termic și chimic și recunoscută ca fiind ceea mai bună protecțieanti-explozie de pe piață.

Smart Protection: Niciun telefon fără protecție corespunzătoare

Smart Protection: Niciun telefon fără protecție corespunzătoare

Sticla de protecție Fulldisplay Tempered Glass are cea mai mare rezistență obținută până la ora actuală. Și partea cea mai grozavă este că și în cazuri extreme, dacă ajunge să se spargă, nu se va dezintegra în cioburi vătămând utilizatorul, ci va rămâne perfect compactă.

Ca și folia de protecție Clasic Smart, sticla Fulldisplay Temepered Glass are vizibilitate 100%. Astfel, experiența ta ca utilizator nu va fi sub nicio formă afectată. Culorile display-ului vor rămâne originale și simțul tactil îți va fi stimulat de plăcuta senzație la atingere.

De ce Smart Protection în locul unei forme de protecție asemănătoare?

Sunt utilizator Smart Protection și ce m-a impresionat cel mai mult la acest producător este profesionalismul!

Pe lângă faptul că au un site ușor de navigat, am apreciat încă de la început faptul că oferă asistență și întrumare competentă și în afara acestuia!

Chiar și eu, deși sunt genul de persoană care se folosește de gadget-urile sale până în momentul în care nu mai fac față tehnologiei actuale, sau pur nu mai sunt în stare să țină pasul cu cerințele de pe piață, am găsit la Smart Protection înțelegere și suport! Astfel că deși nu era prezentă pe site, în momentul în care am făcut cererea, mi-au trimis la comandă o folie de protecție pentru telefonul meu, un model ceva mai învechit. Iar acest lucru m-a bucurat și m-a surprins într-un mod extrem de plăcut.

Pachetul mi-a fost livrat acasă prin curier rapid și trebuie să recunosc, a depășit chiar și așteptările mele, culmea exigenței când vine vorba de servicii, prezentare și ambalaj!

Kit-ul mi-a fost livrat într-o cutie de lemn, albă, minimalistă și cum nu se poate mai chic, pe care nu m-am îndurat să o dau deoparte nici acum, așezând-o la loc de cinste pe un raft al bibliotecii.

Smart Protection: Niciun telefon fără protecție corespunzătoare

Ce m-a mirat apoi, a fost modul de ghidaj și instruire. Cutia albă se deschide exact ca o cărticică și atât cotorul cât și prima pagină te imbie cu mesajele:

RIDICĂ PENTRU KIT-UL DE INSTALARE.

Produsul Aici

M-am simțit ca Alice în Țara Minunilor și urmând aceste două indicații, am reușit să descopăr conținutul:

Un kit complet de instalare cu tot ceea ce Smart Portection promite și pe propriul site.

Acest kit era compus din:

folia clasic smart protection;

microfibră, card;

Smart Spray©;

Instrucțiuni;

Cupon reducere.

Impresii după utilizare

Așa cum am amintit și mai devreme, am cu plăcere grijă de lucrurile mele. Dar, chiar și așa, nu de puține ori mi se întâmpla să-mi arunc în grabă telefonul în geantă îmreună cu cheile; Sau la serviciu, în timpul excursiilor, să-l port în buzunarul de la spate, escaladând trepte înguste ale mânăstirilor sau fortificațiilor din țara noastră și să stau cu grijă din cauza faptului că-l voi zgâria fără să vreau.

Acum, astfel de preocupări sunt de domeniul trecutului. Folia Smart Protection este exact ceea ce lipsea telefonului meu pentru a se proteja de imprudența sau clipele mele de neatenție. Și de când o poartă, are toate șansele să devină încă unul din acele telefoane pe care le-am folosit până când softul nu și-a mai putut face update-urile sau pur și simplu lumea a trecut pe altă bandă de frecvență.

Concluzii

Fie că folosești iPhone X, fie că ai un model de telefon mai puțin cunoscut, Smart Protection are soluția pentru tine!

Fii smart! Ai grijă de lucrurile tale!

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Alte articole pe tema Smart Protection:

De ce să prtojezi ecranul telefonului cu un strat suplimentar?

Cum să îți protejezi telefonul?

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Smart Protection. De ce să protejezi ecranul telefonului? te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!