X

50 de lucruri care mă fac fericită

Dacă ar fi să mă gândesc la lucrurile care mă inspiră și mă motivează zi de zi, acestea ar fi primele, cele mai importante, 50 de lucruri care mă fac fericită, îmi luminează viața și îmi dau un motiv să persist în tot ceea ce îmi propun. Ceea ce m-a inspirat să scriu despre o astfel de temă este concursul organizat deCentrul Comercial Vitantis în care cu un #happyselfie postat pe pagina de Facebook a complexului poți câștiga prin tragere la sorți 1000 de euro să faci ce vrei tu cu ei și să rămâi îndrăgostită de viață.

50 de lucruri care mă fac fericită (în ordine aleatorie)

1)Să mă trezesc odihnită dimineața devreme. 2)Fiecare nou cântec pe care îl compune fratele meu. 3) Să ascult ore în șir o melodie care îmi place. 4)Să ascult o melodie veche în japoneză și să realizez că acum îi înțeleg toate versurile. 5)savurez o ceașcă de cafea cu mama. 6) îmi spună nepoțeii că mă iubesc. 7)Să mă uit pe geam când plouă. 8)Jeleurile.

9)Să joc o partidă de șah. 10)Scrisorile pe care mi le dăruiește soțul la fiecare aniversare. 11)Să mă tund. 12)Să pozez. 13)Să fac fotografii. 14)Să îmi văd plantele crescând. 15)mi se spună: nu te-ai schimbat deloc! 16)călătoresc într-un loc nou. 17)Să cos. 18)Să vorbesc despre modă. 19)Să mă întâlnesc cu prietenii și să punem țara la cale. 20)Să împart ceva dulce cu soțul pentru că niciodată nu am reușit să mănânc de una singură o prăjitură întreagă!

21)Să mă întorc acasă. 22)Mirosul de făină și mălai din cămara bunicii. 23)Să culeg și să presez flori de primăvară. 24)Să termin un proiect. 25)Să scriu pe acest blog.

Citește și: 50 de lucruri pe care probabil nu le știai despre mine.

26)Să merg la librărie. 27)Să citesc o carte nouă. 28)Să știu că am făcut ceva unic. 29)Să probez haine. 30)Să mă uit la fotografii vechi. 31)Să primesc plante. 32)Să îmi ordonez lucrurile după culoare. 33)Să aprind lumânări parfumate. 34) Sărbătorile.

35)Luminițele din bradul de Crăciun. 36) Culorile. 37)Să merg pe jos. 38)Vremea schimbătoare. 39)Rufele proaspăt spălate. 40)Să merg desculță pe pietrele din curte, vara, la țară. 41)Să pictez cu acuarele. 42)Să scriu peo coală albă cu un creion bine ascuțit. 43)Să merg cu soțul cu mașina în timp ce ascultăm Interpol și Placebo. 44)Să fac sandvich-uri cu pâine prăjită. 45)Să savurez o cană de ceai după o zi întreagă de muncă. 46)Să adorm într-un pat plin de perne. 47) Să ajut pe cineva. 48)Să dăruiesc cadouri. 49)Să întâlnesc oamenicare fac tot posibilul să își urmeze visele. 50)Să fiu eu! Oamenii cu adevărat fericiți sunt cei care știu să se bucure de micile plăceri ale vieții. Pe tine ce te face fericită?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul 50 de lucruri care mă fac fericită citește și alte postăriinteresante pe blogul pickandkeep: ・Blog pickandkeep
Ioana:

View Comments (2)

  • Fain! Si eu am grija de plante, de prieteni, de oamenii faini orientati, dezorientati dar cu potential si imi plac plimbarile, ordinea, dulciurile, calatoriile, starea de acasa :))

    • Super! Înseamnă că avem o mulțime de lucruri în comun și da... starea de acasă... nu se compară cu nimic pe lumea asta!

Related Post