・2018 Privit din spatele tastaturii (partea II)

În afară de tot ce fac pentru blog, anul acesta am avut parte de multă activitate și ca ghid. Începând cu aprilie și terminând cu noiembrie am fost într-o mulțime de excursii și în perioadele foarte aglomerate am fost mai puțin prezentă online. Dar și așa, primăvara și vara aceasta au fost bune cu mine.
APRILIE

#12 Am fost invitată să mănânc la Burgărescu

Primul eveniment din luna aprilie a acestui an în materie de blogging a fost o invitație la restaurantul Burgărescu. Acesta este undeva aproape de Piața Muncii și am fost acolo într-o seară, după serviciu. Ca impresie generală, deși este un restaurant unde burgerii au rolul principal, atmosfera este foarte intimă și primitoare. Scaunele sunt confortabile, iar spațiul îndeajuns de încăpător încât să poți merge acolo cu toată gașca. Iar burgerii… fără exagerare, cel de pulled pork este cel mai bun burger pe care l-am mâncat vreodată.

#13 Majoritatea bărbaților arată mai bine cu barbă!

Acum nu spun că toți bărbații trebuie să arate ca Moș Crăciun, dar multora din ei le stă mai bine cu barbă decât fără. Iar când spun barbă, mă refer atât la umbra de păr după o zi-două de nebărbierit, cât și la podoaba de pe maxilar crescută și frumos îngrijită chiar și o lună. Acesta este subiectul pe care l-am abordat într-una din campaniile lunii aprilie de pe blog și ideea mi-a adus ca premiu produse Baxter of California pentru bărbați, pe care le-am folosit personal :)))

MAI

#14 Am primit un tricou Safen T-shirt

În luna mai am primit de la Safen T-shirt un tricou fermecat care își schimbă culoarea la soare. Este alb și pe piept are desenat un cap mare de lup, gri. La întuneric sau la umbră nu pare decât un desen oarecare. Dar cum îl expui la lumină, începe să-și arateadevăratele culori.

#15 Am învățat ceva despre street food

Tot în ziua în care am primit tricoul, am învățat ceva și despre mâncărurile fast food vândute pe stradă. Acesta nu este nicidecum un concept nou. Dar aplicat cum trebuie, se poate transforma într-o afacere de succes.

#16Pentru Bookfest am scris despre superstiții

Pentru că îmi place la nebunie lectura, anul acesta am făcut tot posibilul să dezvolt rubrica de cărți de la pickandkeep. Am citit cam tot ce mi-a căzut în mână și căutat să colaborări cu diferite edituri. De aceea, cea mai mare realizare a lunii mai o consider câștigarea unor vouchere la una din campaniile Bookfest, cu care mi-am cumpărat o mică colecție de cărți pe care mi le doream.

Întreaga selecție, motivul pentru care le-am ales pe fiecare în parte, cât și experiența mea la Bookfest, le poți urmări în articolul de mai jos ↓↓↓

IUNIE

#17 M-am îmbrăcat în prințesă

Nu prea le mai am eu cu rochiile, dar în iunie am fost să încerc câteva piese care m-au făcut să mă simt ca o veritabilă prințesă. În total am probat 5 modele, iar articolul pe care l-am realizat cu această ocazie a ajuns din prima zi unul din cele mai citite articole ale acestui blog.

#18 Am început colaborarea cu BUZZstore și am participat la prima campanie

Nu mi-a venit să cred când am primit un mail de la BUZZstore care îmi cerea să-mi confirm participarea la una din campaniile lor. Era vorba despre un brand de cosmetice și cum nu prea am abordat acest subiect pe blog, nu mă gândeam că am vreo șansă. Dar s-a întâmplat și astfel, am început colaborarea cu „cea mai mare comunitate de ambasadori de brand din Romania”!

#19 Am povestit despre cum am economisit primii bani

Pentru o altă super campanie BCR în colaborare cu Blogalinitiative de anul acesta, am scris și despre cum am investit primii bani economisiți. Ca motiv inspirațional am folosit propria experiență și articolul realizat mi-a adus un voucher eMag pe care l-am folosit în perioada sărbătorilor de iarnă.

#20 Am testat produse Fa cu aromă de vacanțe exotice

Să fii acceptat pentru o campanie BUZZstore e una, dar două în aceeași lună este cu adevărat o realizare. Astfel, spre sfârșitul lunii mi-am descris impresiile și experiența după folosirea noii game de gel de duș și deodorant de la Fa. A fost un început de vară PERFECT!

#21 PCMadd

În apropierea festivalului UNTOLD,Blogawards a realizat o campanie PCMadd la care am participat. Iar primul loc mi-a adus niște premii de care chiar aveam nevoie.

Vara lui 2018 a început bine și a continuat pe aceeași temă. Ce a urmat în continuare, te invit să citești în articolul ce viitor.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut 2018 Privit din spatele tastaturii (partea II) te invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *