・9 Motive pentru care să îți cumperi un brad de Crăciun artificial

Bradul de Crăciun este unul din puținele lucruri pe care îl prefer artificial, decât natural.

Dacă ne gândim la semnificația Crăciunului, la bucuria nașterii Domnului și la speranța vieții veșnice pe care El ne-a promis-o, ne dăm seama imediat că aceasta este o sărbătoare de care ar trebui să se bucure toate viețuitoarele. Inclusiv brăduții de Crăciun!

De aceea, dacă nu ai făcut-o până acum, măcar anul acesta salvează un pomișor și intră pe www.brazicraciun.net să-ți alegi un brad artificial. Acest magazin online oferă o selecție atât de variată de brazi de Crăciun artificiali, încât e imposibil să nu găsești măcar unul pe gustul tău.

Și dacă nu ești încă gata să renunți la bradul natural în favoarea unui brad artificial, dă-mi voie să îți enumăr nouă motive pentru care ar trebui să o faci:

9 Motive pentru care să îți cumperi un brad de Crăciun artificial

De ce să cumperi un brad de Crăciun artificial?

#1 Pentru că astfel protejezi pădurile

Înainte să mă contrazici și să îmi spui că brăduții naturali care se vând în centrele comerciale sunt crescuți în locuri special amenajate tocmai pentru acest scop, lasă-mă să te întreb:

Chiar crezi că există atâtea crescătorii de brazi? Oare nu cumva sunt și unii comercianți care preferă calea mai ieftină și mai ușoară?

#2 Pentru că nu îi cad acele

Ca orice altă plantă ruptă din rădăcină, când este tăiat, bradul se ofilește și își pierde podoaba. Trist, nu-i așa? Și când te așteptai să fie veșnic verde…

Dar știai că există și un tip de brad care nu se ofilește niciodată?

Specia lui se numește brad artificial de Crăciun și pe lângă faptul că nu își schimbă vreodată culoarea, nici nu va fi nevoie să strângi după el!

#3 Pentru că poate avea orice culoare îți dorești!

Dacă e vorba de un brad natural, singura variantă de culoare este verde. La cei artificiali însă, paleta este mult mai largă!

Ești nonconformist? Ce spui de unul alb, sau negru? Sau poate că îți doreai unul nins…

#4 Pentru că nu trebuie să îți faci griji cum scapi de el fără să te vadă vecinii

Deși Crăciunul este cea mai veselă sărbătoare de peste an, nimic nu mi se pare mai trist ca brăduții aruncați la ghenele blocurilor. Ce au făcut să merite așa o soartă? Și pe lângă faptul că sunt demni de milă, nici nu te poți descotorosi de ei prea ușor.

#5 Pentru că este o metodă ecologică

Protecția mediului nu se referă doar la reciclare, ci și la respectul față de faună și floră.

Dacă nu știi ce ai putea face în acest sens, de ce nu începi cu achiziționarea unui brad artificial de Crăciun?

#6 Pentru că este o metodă de a economisi

De ce să dai banii pe un pom de Crăciun natural, dacă tot îl arunci în mai puțin de două săptămâni? Nu mai bine investești acum într-un brad de Crăciun artificial și de anul viitor îți rămân mult mai mulți bani de cadouri?

#7 Pentru că așa este mai practic

Un nou Crăciun, o altă goană după brad.

De ce să iei în piept aglomerația sărbătorilor de iarnă an de an când o poți evita cumpărând un pom de Crăciun artificial pe care să îl folosești pentru totdeauna.

#8 Pentru că e mai rezistent

Ai curaj să agăți de o crenguță tânără de brad ultimul globuleț rămas de la bunica?

Ei bine, cu un brăduț artificial nu ți-ai fi pus vreodată această întrebare!

#9 Pentru că este la fel de frumos ca unul natural

Gurile rele se vor lua la harță cu mine și îmi vor spune că oricât de bine ar fi fabricat, un pom de Crăciun artificial nu se compară cu un brad natural. Dar eu susțin contrariul!

De fapt, niciun brad natural nu crește atât de bogat și uniform ca unul artificial!

Și acum, în speranța că te-am convins să cumperi un brăduț artificial, m-am gândit să te ajut și mai departe și să aflăm împreună ce brad de Crăciun ți se potrivește cel mai bine.

Spune-mi cine ești ca să îți spun la ce brad de Crăciun râvnești!

1

9 Motive pentru care să îți cumperi un brad de Crăciun artificial

2

9 Motive pentru care să îți cumperi un brad de Crăciun artificial

3

9 Motive pentru care să îți cumperi un brad de Crăciun artificial

4

9 Motive pentru care să îți cumperi un brad de Crăciun artificial

5

6

Toți brăduții din variantele de mai sus pot fi achiziționați online la prețuri mai mult decât convenabile!

Fă o investiție, salvează un pomișor și economisește pentru cadourile celor dragi cumpărându-ți unul care să ți se potrivească!

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul 9 Motive pentru care să îți cumperi un brad de Crăciun artificial, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

8 thoughts on “・9 Motive pentru care să îți cumperi un brad de Crăciun artificial

 1. Nicoleta says:

  Ai dreptate! Un bradut artificial te ajuta sa-ti folosesti energia intr-un scop mult mai placut decat cautand an de an un nou bradut care te va intrista cand il vezi ofilindu-se! El! trebuie sa ne bucure prin maretia sa si aerul curat dupa care toti tanjim

 2. Claudiu C. says:

  Nu zice nimeni că brăduți naturali nu sunt frumoși. Dar pentru mine, aceasta și este ideia brăduțului artificial. Fiecare din aceștia salvează în fiecare an câte un brăduț mic care s-a străduit 10 ani să ajungă la înălțimea potrivită.
  În plus, acești brăduți din articol sunt superbi, mai ales cei ninși. Și dacă aduc și aceeași aromă, atunci sunt perfecți! 🙂

  • Ioana says:

   Claudiu, te aseigur că și cu un brăduț artificial atmosfera Crăciunului va fi aceeași sau chiar mai frumoasă gândindu-te că datorită ție un brăduț trăiește și astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!