Crezi că ai nevoie de un buget foarte mare pentru a face cadouri memorabile? Cadouri-experiență la care nu te-ai gândit dar care te scot din anonimat

În primul rând, te-ai gândit vreodată că poți avea la îndemână alternative tentante ale cadourilor tradiționale? În loc de haine, parfum sau gadgeturi poți opta pentru cadouri-experiență, daruri făcute celor dragi în funcție de relația pe care o ai cu aceștia, de istoricul și amintirile voastre comune și în funcție de dorințele și pasiunile pe care “într-o zi, și le vor îndeplini”.

Partea cea mai complicată a alegerii unui dar o reprezintă inspirația. Ne e foarte greu să găsim acele variante de cadouri care să ne scoată din anonimat, să aibă o semnificație pentru destinatar și să se și încadreze în bugetul disponibil. Adeseori, și pe bună dreptate, considerăm că un dar aparte trebuie să fie și foarte scump.

Există însă, în România, un site dedicat special cadourilor-experiență – experimenteaza.ro – care reunește mai bine de 500 de astfel de experiențe-cadou – organizate în funcție de interese, pasiuni și locație.

Ideile de cadouri pentru femeile din viața ta sau pentru activitatile de cuplu se găsesc din plin pe experimenteaza.ro. Nici cei mici nu sunt uitați, și nici amicii tăi pasionați de adrenalină sau de…relaxare în spații elegante și, aparent, inaccesibile.

Fie că ești din București, Cluj, Iași, Brașov, Oradea, Sibiu sau din străinătate, fondatorii găsesc soluții pentru a-ți aduce experiența pe care o cauți.

Florin Genet, antreprenor serial și fondator experimenteaza.ro, a început shop-ul de experiențe cu scopul de a-i ajuta pe cei care dăruiesc – orice, oricum – să aibă la dispoziție o sursă reală de inspirație și o soluție activă, care se ramifică în dorința de a genera o emoție, de a rămâne prezenți în viața celui pentru care căutăm darul.

Cadourile-experiență:

  • Nu au costuri ascunse
  • Au termen de valabilitate 12 luni
  • Poți schimba gratuit experiență timp de 90 de zile
  • Banii înapoi garantat timp de 30 de zile
  • Vin sub formă unui voucher electronic gratuit și personalizabil

Cumperi de pe site experiența dorită, primești voucherul electronic pe e-mail sau fizic, prin poștă.

Toate voucherele sunt valabile 12 luni de la data cumpărării experienței, perioada în care poți programa și efectua experiență. Tot ce ai de făcut este să informezi echipa experimentează.ro despre dată la care vrei să aibă loc și…se întâmplă.

Dintre experiențele disponibile, îți amintim:

  • Curs online de cooking la tine acasă – Sugestiile și sfaturile le vei afla de la chef Daniel Wendorf. Preț 35 de lei.
  • Ședință individuală sau abonament de scrimă, pentru spadasinul din tine! – Creşte randamentul profesional – prin dezvoltarea autocontrolului. Preț 129 de ron.
  • O zi magică pentru copilul tău: un spectacol de poveste cu cavaleri și dragoni, tir cu arcul și echitație. Ai două bilete VIP la spectacolul preferat (4 variante disponibile momentan: Petru Cenușă, Samca, Balaurul, Giganții), câte 1 oră de echitație pentru 2 persoane și 20 de săgeți pentru tir cu arcul. Preț 449 de ron.

Iar exemplele pot continua, dar te invităm să descoperi și tu universul experimenteaza.ro.

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Crezi că ai nevoie de un buget foarte mare pentru a face cadouri memorabile? citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *