BLOGfashion

・Ce se află în geanta mea? – varianta serviciu departe de casă

Ce se află în geanta mea într-o zi oarecarede muncă?

Deși în general nu îmi place să mă încarc cu multe lucruri, când plec în excursii e cu totul altă poveste. Sunt ghid în România și datorită meseriei, am zile când sunt pe drum și mai mult de 12 ore. De aceea îmi place să fiu pregătită pentru ORICE situație.

Dacă și tu ai un serviciu unde ești nevoită să călătorești mult sau pur și simplu îți place să cari casa după tine de fiecare dată când ieși undeva, s-ar putea să te regăsești în această postare.

Am împărțit obiectele ce se află în geanta mea de fiecare dată când plec într-o călătorie în 5 categorii în funcție de scopul lor. Probabil că unele din ele, la prima vedere nu par necesare dar crede-mă că până acum, tuturor le-a venit rândul și nu doar o dată!

Ce se află în geanta mea când sunt departe de casă

? Îngrijire personală

Încerc să nu îmi refac machiajul în timpul zilei pentru a nu adăuga pe pielea mea straturi de cosmetice în exces. Dar uneori, în situații de urgență, pur și simplu nu am de ales! De aceea, am mereu cu mine o trusă de „prim ajutor” care include strictul necesar. Acest portofel marca Margaret Howell l-am primit odată cu achiziționarea unui pulover de același designer. Nu este foarte mare. Dar îndeajuns de încăpător pentru a găzdui pe lângă câteva produse cosmetice și o grămadă de „nimicuri” pe care fetele le cară după ele.

Ce se află în geanta mea? - varianta serviciu departe de casă

? Confort

Ploaie, soare, frig, vânt… Vremea este schimbătoare și niciodată nu știi la ce să te aștepți mai ales în zonele montane. De aceea, ochelarii de soare, umbrela, eșarfa și geaca de fâș sunt un must have! Iar din toate acestea, o scurtă de fâș umplută cu fulgi și care se strânge convenabil într-un săculeț o recomand oricui! Eu am cumpărat-o pe a mea online. Este marca mont-bell, costă în jur de 200 de lei. Iar dacă îți dorești una asemănătoare o poți comanda folosind link-ul de mai jos.

Ce se află în geanta mea? - varianta serviciu departe de casă

Ce se află în geanta mea? - varianta serviciu departe de casă

?Documentare și distracție

De multe ori mi se întâmplă să fiu nevoită să conduc turiști în locuri pe care nu le-am mai vizitat niciodată. Dar cum munca de ghid nu se limitează doar la locurile cunoscute, înainte de a ajunge într-o locație nouă, mă documentez cum se cuvine. Sunt obsesiv de ordonată și pe lângă ghiduri de călătorie, cărți și alte documente, am și câteva caiete de notițe unde trec impresii de călătorie, întrebări ale turiștilor sau teme de discuție.

În excursii, îmi place să profit de timpul pe care îl petrec departe de calculator și în locul laptopului, iau cu mine o carte pentru a-mi satisface nevoia de distracție.

Ce se află în geanta mea? - varianta serviciu departe de casă

Ce se află în geanta mea? - varianta serviciu departe de casă

?Mâncare și băutură

Un lucru de la care încerc să nu mă abat sunt orele de masă. Partea bună la o astfel de meserie este faptul că ai parte de mese la ore fixe. Partea mai puțin bună este că dacă mai dorești și „ceva dulce” după, șansele să nu poți cumpăra imediat sunt destul de mari. De aceea, am mereu cu mine niște ciocolată, you know, just în case….

Cât despre cafea, recunosc că este viciul meu #1! O dimineață fără măcar 0,5l de cafea neagră este o dimineață în care nu îmi asum responsabilitatea pentru faptele mele.

Ce se află în geanta mea? - varianta serviciu departe de casă

?Necesități

Oricât aș încerca să iau o pauză de la tehnologie în zilele departe de casă, tot am nevoie de mobil. Iar cheile și portofelul cred că nu mai este necesar să îți spun la ce folosesc.

Ce se află în geanta mea? - varianta serviciu departe de casă

Cam așa arată geanta mea după ce am îndesat în ea toate lucrurile de mai sus. Dacă te întrebi ce fel de geantă este aceasta; să știi că este o geantă bărbătească marca Beauty and Youth United Arrows din piele naturală pe care am achiziționat-o acum un an din Japonia tocmai pentru această meserie.

Ce se află în geanta mea? - varianta serviciu departe de casă

Tu ce lucruri ai fără de care nu poți pleca de acasă? Mi-ar plăcea la nebunie să ascult răspunsurile tale!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Ce se află în geanta mea? – varianta serviciu departe de casăcitește și alte postăriinteresante pe blogul pickandkeep:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *