BLOG

Cum îți poți proteja casa și grădina împotriva păsărilor

Chiar dacă tuturor ne place să avem parte de ciripitul păsărilor atunci când ne savurăm cafeaua dimineața, din păcate nu toate păsările reprezintă o prezență plăcută atunci când ajung pe proprietatea noastră. Dacă ne gândim la grauri sau la porumbei, atunci ne convingem că aceste păsări nu sunt de dorit pe lângă casa noastră.

Asta deoarece pot produce o mulțime de pagube dar și murdărie. Nu reprezintă o prezență încântătoare, iar despre metodele pe care le poți folosi pentru a-ți proteja casa și grădina împotriva păsărilor ne propunem să vorbim în rândurile următoare.

Dacă și tu ți-ai propus să îți protejezi casa și grădina împotriva păsărilor, suntem siguri că materialul nostru îți va fi de ajutor.

Folosește aparate anti păsări

Nu trebuie să pierzi timpul testând fel și fel de aparate care nu oferă rezultatele pe care ți le dorești. Nu atât timp cât există metode cu ajutorul cărora poți merge la sigur. Includem aici aparatele cu ultrasunete pe care le poți comanda de la Pest Repeller – solutii si aparate anti daunatori deoarece acestea au convins, de-a lungul timpului, că reprezintă o soluție anti păsări pe care o poți folosi cu încredere.

Aparatele anti păsări folosesc ultrasunete, lumini și chiar sunete cu ajutorul cărora păsările, de orice fel, pot fi speriate și alungate.

Lasă misiunea de alungare a păsărilor în responsabilitatea unui astfel de dispozitiv și suntem siguri că nu vei fi dezamăgit de alegerea făcută ba chiar o vei recomanda și apropiaților.

Acoperă coșul de gunoi

Dacă ai un coș de gunoi în curte, asigură-te că acesta este protejat cu ajutorul unui capac. În acest fel, ai garanția că dăunătorii nu sunt atrași de resturile alimentare pe care tu le arunci la gunoi. Păsările ar putea face parte și ele dintre acești dăunători, iar de aceea este esențială protejarea gunoiului.

Găsești în comerț o mulțime de coșuri de gunoi care se închid eficient, așa că trebuie să folosești și tu unul.

Folosește plantele care țin păsările departe

Știai că există diferite plante care nu sunt pe placul păsărilor? Usturoiul și busuiocul reprezintă exemple foarte bune în acest sens. Ele pot fi plantate în grădină pentru a împiedica păsările să atace culturile tale.

Folosind astfel de plante poți crea o barieră naturală împotriva păsărilor, iar astfel ele vor fi ținute departe de grădina ta.

Folosește jucării de speriat

Da, există astfel de jucării. La fel precum orice altă vietate, păsările privesc anumite animale ca pe o amenințare. Șerpii sau păsările prădătoare reprezintă exemple excelente din acest punct de vedere. Există jucării care imită perfect acești prădători, așa că le-ai putea amplasa în grădina ta pentru a descuraja păsările să se apropie de culturile tale.

Eficiența acestei metode este experimentată și garantată de o mulțime de persoane!

Acestea sunt, așadar, câteva dintre cele mai importante metode pe care le poți folosi atunci când îți propui combaterea păsărilor de pe proprietatea ta. Aplică-le și sigur vei obține rezultatele dorite cu un minim de efort din partea ta. Noi îți urăm succes!

PICKANDKEEP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *