・Cum să porți haine din materiale și texturi diferite?

Cred că nu doar o dată ai auzit de expresiamix and match” referitoare laținută. Toată lumea vorbește despre cum poți asorta culori sau imprimeuri diferite, dar ce te faci când vine vorba de haine din materiale și texturi diferite?

5 Reguli cum să porți haine din materiale și texturi diferite?

#1 Să știi că n-ai limite!

Când vine vorba de haine din materiale și texturi diferite, lucrurile stau puțin altfel ca la culori sau imprimeuri. În cazul acesta, cu cât mai multe, cu atât mai bine! Ba mai mult, e chiar de preferat să nu porți același material din cap până în picioare!#2 Nu te baza doar pe haine ieftine

Am vorbit în repetate rânduri despre puterea hainelor bine lucrate și confecționate din materiale de calitate. Dacă vrei să arăți chic, nu te îmbrăca „convenabil” de sus până jos! Echilibrează-ți ținuta adăugând măcar o piesă prețioasă. Dar nu te baza niciodată doar pe accesorii ca să o salvezi! O geantă scumpă purtată cu niște haine de calitate îndoielnică, arată de parcă nu ar fi a ta.

#3 Promite-mi că nu voi mai vedea niciodată combinația de piele ecologică cu blăniță sintetică!

Nu de puține ori mi-a fost dat să rămân gură cască văzând pe stradă sau în vitrinele unor magazine pantaloni din piele ecologică asortați la haine din blană sintetică. De ce ai purta așa ceva?!?

 • Îți plac animalele și nu vrei să porți the real thing?
 • Vrei să pari mai sofisticată?
 • Așa e acum la modă?
 • Vrei să îți pui în valoare… bunul gust?!?

Hai să dăm cărțile pe față! Nu te flatează o astfel de vestimentație! Dacă iubirea față de animale sau bugetul te opresc de la a cumpăra piele și blană, să știi că există o mulțime de alternative precum bumbacul, inul, lâna, mătasea etc. care arată EXTRAORDINAR și care nici nu costă o avere!!

#4 Când materialele nu sunt diversificate, țesăturile compensează

Dacă îți place să faci diferite combinații vestimentare, dar ai numai haine din același material, ce spui de un mix de țesături? Chiar și îmbrăcată doar cu un tricou, o pereche de raw denim și o cămașă dintr-o țesătură deasă, poți părea ca și cum porți materiale diferite deșibumbacul stă la baza vestimentației tale.
#5 Nu subestima puterea metalelor!

Dacă vrei să adaugi un element surpriză look-ului tău, ce spui de puțină strălucire? Poartă o piesă vestimentară metalizată sau un articol cu accesorii metalice. Ce culoare vrei tu! Și astfel, vei adăuga chiar și mai multă textură look-ului tău. Ai grijă însă să nu exagerezi! (Aproape) Întotdeauna ce-i prea mult strică!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cum să porți haine din materiale și texturi diferite?citește și alte postări interesante pe blogul pickandkeep:

Blog pickandkeep

4 comentarii la „・Cum să porți haine din materiale și texturi diferite?

 • aprilie 10, 2017 la 12:43 pm
  Permalink

  Mie pozele tale îmi plac mult. Sunt o sursă de inspirație și completare a unor idei de ale mele.
  Am spus NU mereu hainelor ieftine, pielii ecologice și a blăniței care rămâne peste tot…
  Simplu și de calitate, elegant prin simplitate care să mă reprezinte.

  Răspunde
  • aprilie 14, 2017 la 7:16 pm
   Permalink

   Mulțumesc mult! Toate pozele de la rubrica aceasta sunt făcute de fotografi profesioniști. Celelalte, unele, sunt creația subsemnatei 🙂 Eu nu sunt neapărat împotriva a tot ce înseamnă piele ecologică și blăniță sintetică, doar să nu le văd pe o singură persoană, toate odată…

   Răspunde
 • aprilie 21, 2017 la 11:27 am
  Permalink

  Imi place mult stilul tau, dar mai ales pozele! Sunt si eu fotografa si recunosc pozele frumoase cand le vad 😀 super blog!

  Răspunde
  • aprilie 21, 2017 la 11:32 am
   Permalink

   Mulțumesc mult pentru încurajări și mă bucur enorm că îți plac pozele mai ales că sunt munca unor fotografi talentați și care lucrează cu pasiune la fiecare proiect.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *