Cum să te măsori corect pentru a afla ce mărime porți

Vrei să cumperi haine online dar nu ști să te măsori corect? Nicio grijă ai ajuns unde trebuie!
Nu alege la întâmplare măsurile hainelor pe care ți le dorești!

Pentru multe din noi, unul din principalele motive care ne împiedică să facem cumpărături online este faptul că nu cunoaștem ce măsuri ni se potrivesc cel mai bine.

Dacă și tu întâmpini această problemă, învață să te măsori corect urmărindghidul nostru și apoi consultă tabelul de mărimi pentru a afla ce măsură ți se potrivește.

Învață să te măsori corect și lumea cumpărăturilor pnline va fi la picioarele tale!

Pentru a te măsura, mai întâi, îmbracă-te lejer, de preferat în lenjerie de corp, ia un centimetru de croitorie și măsoară-te cât mai aproape de corp, stând în picioare, cu spatele drept. Pentru o măsurătoare cât mai precisă, cere ajutorul unei altei persoane.

1. Înălțimea se măsoară fără încălțăminte, stând cât mai drept, din creștet până la călcâie.

2. Bustul se măsoară orizontal, în dreptul pieptului, iar circumferința de sub bust, orizontal, sub piept.

3. Talia se măsoară în cel mai îngust loc al abdomenului, orizontal.

4. Circumferința șoldurilor se află măsurând orizontal peste fese.

După efectuarea tuturor măsurătorilor, consultă tabelul nostru și vezi ce mărime ți se potrivește. Ține cont de faptul că mărimile acestea sunt calculate în funcție de dimensiunile corpului uman și nu ale hainelor. De aceea, de fiecare dată când faci o achiziție online, consultă și tabelul de mărimi al hainelor pe care vrei să le cumperi. Cele mai multe site-uri pun la dispoziția clienților un astfel de tabel pentru ca aceștia să poată lua o decizie informată. De asemenea, de exemplu: dacă bustul tău are 83 de cm și ești mărimea 36, mărimii tale îi poate corespunde un top mulat mărimea 36 care măsoară 85 de cm la bust sau unul larg, oversized, de aceeași mărime dar care măsoară 95 de cm la bust datorită croielii sale. În funcție de croială și design, hainele pot avea dimensiuni diferite dar aceeași mărime!
IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Pentru a afla secretele unei sesiuni de shopping online reușite citește și:

・Cum să cumperi haine online și să fii sigură că ți se vor potrivi de minune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *