fashion

O piesă vestimentară statement și multe alte goodies în ultima comandă Bonprix

Sunt adepta unui stil vestimentar casual și a hainelor lejere, pe care le poți îmbrăca exact așa cum ți-au venit la mână când le-ai scos din dulap, fără să te gândești prea mult dacă ar trebui sau nu să le calci sau cu ce să le asortezi. Iar acum, de când cu bebe Yori Leon, vestimentația mea a devenit atât de basic încât poate fi definiția normcore-ului.

Pe de-o parte, alegerile vestimentare din ultimul an m-au ajutat să economisesc foarte mult timp și bani, putând să investesc mai mult în Yori decât în mine, dar pe de altă parte, pentru o persoană care până nu de mult era pur și simplu înnebunită după tot ce înseamnă fashion și haine, îmbrăcatul a devenit plictisitor. De aceea, în cea mai recentă comandă de la Bonprix, pe lângă o mulțime de alte lucrușoare pe care știu că eu și Yori le vom purta mult și cu plăcere, am ales pentru mine și o piesă statement, ceva ce garderoba mea nu a mai avut de ani de zile.

O piesă vestimentară care te scoate în evidență

Este vorba despre un taior absolut superb, cafeniu deschis, de aceeași culoare și din același material ca și pantalonii pe care i-ai văzut în postarea anterioară despre Bonprix.

taior bonprix 5

Taior cafeniu deschis

Dacă atunci când vine vorba de pantaloni prefer siluetele mai ample, care îmi ascund cât mai bine forma picioarelor, în cazul taioarelor, blazerelor, jachetelor sau sacourilor, consider că mi se potrivesc mult mai bine piesele care îmi vin la fix. Și pentru că întotdeauna mi s-au potrivit exact așa cum mi-am imaginat hainele de la Bonprix, mi-a fost foarte ușor să aleg de la acest brand un taior care să îmi vină perfect.

taior bonprix

taior bonprix 2

taior bonprix 4

Acest taior m-a cucerit de prima dată când l-am văzut pentru culoarea lui pastelată și silueta lejeră, în ton cu trendurile actuale. Însă nu știam cât de lung este și atunci am făcut puțină cercetare pe rețelele sociale ca să-l văd în fotografiile bloggerilor și să-mi fac o idee despre el. A fost exact ceea ce mi-am imaginat!

Îmi place mult moda anilor 90 și de aceea l-am asortat la o pereche de raiați evazați, pe care i-am luat acum câțiva ani de la un magazin second hand și pentru aceste fotografii i-am purtat pentru prima oară după naștere și la o pereche de sneakeri perfect albi, tot de la Bonprix, aleși împreună cu taiorul.

Pantofii mei preferați

Sneakeri

Sneakeri albi cu platformă

Când vine vorba de pantofi sport, Bonprix îndeplinește toate criteriile mele pentru niște cumpărături de succes: au un design modern, nu au logo-uri sau alte însemne, sunt foarte rezistenți, sunt extrem de comozi și foarte important, sunt deosebit de convenabili.

sneakeri albi 1

sneakeri albi 2

sneakeri albi

Dacă ți se pare că ai un deja vu când te uiți la acești sneakeri să știi că poate e din cauza faptului că exact acum un an și jumătate, tot de la Bonprix, mi-am cumpărat o pereche de sneakeri aproape identici ca design, dar nu albi, ci cu animal print, pe care i-am purtat până la refuz și încă arată ca noi!

Haine de somn ușor pentru Yori

Când vine vorba de hainele lui Yori, un lucru pe care pun un accent deosebit este materialul, mai ales atunci când cumpăr haine pe care le va purta direct pe piele. El nu are deloc pielea sensibilă, dar merg pe principiul că paza bună trece primejdia rea și atunci îi cumpăr hăinuțe doar de bumbac. Iar pentru că un bebeluș nu poate avea niciodată prea multe body-uri, am dat din nou iama în colecția de body-uri de la Bonprix și am cumpărat un set foarte drăgălaș, cu leneși, care te îmbie la somn.

body bebeluși cu animăluțe

Body cu leneși

Sunt două body-uri cu print-uri adorabile, subțiri ca material și foarte plăcute la purtat, care se pot îmbrăca exact așa cum sunt, pe post de pijamale sau bluzițe, sau ca haine de corp, pe sub bluze de trening sau puloverașe.

body leneș

body leneș 1

Și chiar dacă lui Yori îi place să stea cât mai dezbrăcat.. :))))

Yori Leon

I-am cumpărat pentru vremea rece și două perechi de pantalonași, de data aceasta cu un prieten animăluț diferit 😀

pantaloni

Pantaloni bebe

pantaloni bebe 1

pantaloni bebe 2

pantaloni bebe 3

pantaloni bebe 4

Testat și confirmat: se doarme perfect în pantalonașii Bonprix!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul O piesă vestimentară statement și multe alte goodies în ultima comandă Bonprix îți recomand și:

Bonprix Haul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *