・Tu ce obiect de mobilier ai dori să faci cu ajutorul celor de la MAM Bricolaj?

140Știi ce îmi doresc? Caut de mult un obiect de mobilier ceva mai deosebit. Ceva ce nu am văzut nicăieri, dar care în mintea mea se conturează din ce în ce mai bine pe zi ce trece. E greu să îți explic în cuvinte pentru că mă tem că nu voi face descrierea potrivită, iar ideea mea ar putea prinde o altă formă în ochii tăi și astfel și-ar pierde din strălucire. Mă înțelegi, nu-i așa? Sunt sigură că ți se întâmplă și ție să visezi, să zicem, dressingul ideal și când îl descrii unui neștiutor, acesta să nu mai pară la fel de minunat cum ți-l imaginai la început, nu? Dar, stai liniștită! Am găsit pe cineva căruia i-am putea povesti cu cuvintele noastre ceea ce ne dorim, iar ei să transforme aceste vise în realitate! Ei sunt echipa MAM Bricolaj, o echipă de experți care te ajută să îți amenajezi casa așa cum ai visat.

Dacă aș putea construi orice obiect de mobilier, mi-aș face…

Știi cuierele acelea pentru hol, cu agățătoare pentru haine și un dulăpior pentru pantofi? Da, da! Acelea pe care le găsești la orice magazin de mobilă! E ceva ciudat în legătură cu ele! Sunt de atâtea feluri și totuși nu reușesc să găsesc unul care să se încadreze perfect în apartament… Și toate aratăatât de banal…

De aceea îmi doresc eu unul pe comandă! Unul deosebit. Un fel de etajeră, cu rafturi din lemn natural, pe un suport de cărămizi. Sunt sigură că nu mai are nimeni așa ceva! Cu astfel de piesă unică de mobilier, cred că m-aș simți ca într-un apartament cu mult bun gust din Brooklyn.

Ca și concept, ar arata cam așa:

Tu ce obiect de mobilier ai dori să faci cu ajutorul celor de la MAM Bricolaj?

Ce spui? Nu crezi că o piesă construită în acest mod ar arăta extraordinar ca raft pentru încălțăminte în partea inferioară și suport pentru plante și obiecte de decor în partea superioară?

Între dorință și realitate nu stă decât o schiță…

Tu ce obiect de mobilier ai dori să faci cu ajutorul celor de la MAM Bricolaj?

Cei de la MAM Bricolaj nu au nevoie decât de un desen pentru a face orice concept să se materializeze sub ochii clientului. Practic, la MAM Bricolaj, pe lângă o gamă variată de produse gata finisate, găsești experți care te îndrumă și te ajută în realizarea obiectului de mobilier dorit.

Culoarea, forma sau dimensiunile nu sunt nici ele un impediment! Tot ce trebuie să faci e să spui ce vrei, iar MAM Bricolaj îți pregătește toate materialele necesare. Iar la final, dacă vrei să le primești direct acasă sau să le ridici de la sediul MAM Bricolaj, e decizia ta.

Ce spui, ne amenajăm căminul exact așa cum am visat?

Care este piesa de mobilier pe care ai vrea tu să ți-o construiești?

Cum construiești un suport de viniluri

Am fost la MAM Bricolaj și-am construit suporturi de viniluri, profitând de faptul că la ei poți construi orice obiect de mobilier dorești. Doar le spui ce vrei să faci, iar ei te ajută cu materiale și indicații. Noi am vrut să facem suporturi de viniluri, pentru că nu prea se găsesc pe piață. :DMai mult, dacă vrei să găsești un mod practic de a-ți petrece timpul liber, să știi că au niște cursuri numite „Școala de mobilă”, unde înveți să faci mobilier. Detalii sunt aici: https://cristianflorea.ro/suport-de-viniluri/

Posted by Cristian Florea on Monday, April 10, 2017

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Tu ce obiect de mobilier ai dori să faci cu ajutorul celor de la MAM Bricolaj?te invitpe blogul pickandkeep:

Blog pickandkeep

6 răspunsuri la „・Tu ce obiect de mobilier ai dori să faci cu ajutorul celor de la MAM Bricolaj?”

  1. Imi amintesc ca in perioada in care amenajam casa, cautam tot felul de lucruri frumoase. In final, am ajuns sa facem totul la comanda. A venit tipul, am discutat, a masurat, a facut schita, am ales materialul si am discutat pretul. Din pacate, in Ro, sau cel putin in Cluj, putem gasi putine lucruri frumoase, deosebite, unicat. Eu urasc sa vad la prieteni in casa ce am in casa mea.
    Mi-as dori un corp pe hol, la intrare, cu oglinda, spatiu pentru agata chei, notite si rame foto mici, iar dedesubt sa fie o masuta pe jumatate. Sper sa reusim intr-o zi sa o avem.

    1. Și mie îmi plac oglinzile! Fac spațiul să pară dublu. Am una maaare pe dressingul din dormitor (la fel făcut pe comandă pentru că nu am găsit nicăieri un dulap în care să îmi încapă macar jumătate din haine:)))

      Te înțeleg perfect cum e cu mobila. Cam toate arată la fel… E greu să găsești ceva deosebit. De aceea îmi place să improvizez: o etajeră pe post de suport de farfurii, o oglindă reciclată (la propriu) căreia i-am făcut o ramă din pal, o măsuță de călcat, de lemn, pe post de consolă în sufragerie… etc.

  2. O idee buna fara execuție pe măsura e doar inca un motiv de frustrare. Dressingul imaginat de tine suna foarte bine dar faptul ca ai gasit cine sa ti-l construiască fix asa cum il dorești, e pur si simplu minunat!

  3. Hm… Întotdeauna m-am gândit dacă s-ar putea construi un fel de corp izolat fonic pentru înregistrari care să se poată demonta. Ceva de genul o bază pe care să stea un amplificator sau un set de tobe și pe care să mai aibă loc un scaun pentru mine. Iar pereții să se poată instala și demonta atunci când ai nevoie, astfel încât să poți înregistra muzică sau cânta la tobe în apartament, fără a izola o cameră întreagă. Cred ca ar fi foarte folositor pentru mini studiourile de la bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *