・Pickandkeep e gata pentru provocarea SuperBlog 2017!

Pickandkeep participă la SuperBlog 2017!

Ce este SuperBlog?

SuperBlog este cea mai longevivă competiție de blogging din blogosfera românească datând din anul 2008.

Până acum, de-a lungul celor 14 ediții de SuperBlog, 2.300 de bloggeri sârguicioși au participat la mai mult de 300 de probe, cu peste 28.000 de articole!

Premiile au fost și ele pe măsură! Bloggeri participanți s-au bucurat de premii în valoare totală de peste 100.000 de euro!

Adrenalina este la ordina zilei în această confruntare și pentru că ne plac provocările, toamna aceasta pickandkeep e pregătit de blogging profesionist!

Cum se va desfășura SuperBlog 2017?

La fel ca și până acum,SuperBlogva organiza o serie de întreceri pe anumite teme.

Pickandkeep va participa la cele relevante pentru nișa din care face parte și cu ajutorul vostru, sperăm să câștigăm.

Cum poți susține blogul pickandkeep?

De-a lungul acestui an am început să ne cunoaștem destul de bine și nu mai e un secret faptul că doar datorită vouă, tuturor celor care citiți articolele pickandkeep, am reușit să ajungem până aici.

Voi sunteți motivul pentru care pickandkeep postează săptămânal cele mai originale articole despre fashion și lifestyle și tot voi, cei datorită cărora continuăm să dăm tot ce avem mai bun.

Ca și până acum, puteți susține blogul pickandkeep citindu-i articolele, comentând la ce vi se pare mai interesant și arătându-ne puțină afecțiune pe rețelele de socializare.

În schimbul ajutorului vostru, vă vom răsplăti cu conținut de calitate, sfaturi deosebite și articole care să vă stimuleze imaginația și creativitatea.

Vă mulțumim încă o dată că ați fost alături de noi până acum și sperăm să ne susțineți și de aici încolo în competiția SuperBlog 2017!

Hai să câștigăm!

Succes tuturor!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN
❋ Te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

2 comentarii la „・Pickandkeep e gata pentru provocarea SuperBlog 2017!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *