・2018 Privit din spatele tastaturii (partea IV)

Am ajuns și la ultima parte a seriei de articole în care am făcut retrospectiva anului 2018. În încheiere îți voi spune câteva ceva despre ce am făcut în utlimele trei luni ale anului și după Revelion te aștept pe blog să vorbim despre rezoluții.
OCTOMBRIE

#36 Am participat la campaniile OBLYO și am câștigat super premii

Agenția Oblyo am găsit-o din întâmplare. Cineva a distribuit un link pe Facebook și așa am aflat de ea. Aceasta este o agenție care organizează campanii pentru bloggeri, iar premiile sunt foarte generoase. Din cele trei provocări la care am participat, eu am câștigat la două, iar la una din ele cu un articol foarte detaliat despre mobilarea spațiului comercial, scris în luna octombrie.

Am participat și la alte campanii în restul lunii, dar de tipul celor cu care te-am obișnuit deja. Până în noiembrie mierea, cărțile și suplimentele alimentare au fost subiectele principale.

NOIEMBRIE

#37 Am încercat produsele Remary

În noiembrie am primit spre testare două produse Remary pentru modelarea corpului. Era vorba de două creme din care una se încălzea puternic imediat după aplicare. Nu mai încercasem niciodată un astfel de produs și prima oară chiar m-am alarmat când am observat o pată roșie și caldă pe mână. Dar după ce mi-am dat seama că acesta este efectul firesc, am folosit-o cu încredere și m-am convins de eficacitatea ei.

#38 Am vorbit despre pasiunea mea pentru dulceață și am câștigat

Tot la o campanie Oblyo am scris în luna noimebrie și despre una din pasiunile mele: dulceața. Ca să zic așa, am explicat cum să faci o afacere din ea, tratând subiectul de la fruct până la cumpărător. Și a ieșit ceva absolut grozav care mi-a adus mulți cititori și un premiu mare.

DECEMBRIE

#39 Am mâncat ciocolată Leonidas pe săturate

Când mă întreabă lumea dacă îmi place ciocolata, le spun că dacă e bună da :))) Unul din brandurile mele preferate de ciocolată este Leonidas și în decembrie, chiar înainte de Sfântul Nicolae am fost invitată la o degustare din acest dulce. Să-ți descriu experiența, ar fi de prisos. Aroma de ciocolată belgiană de calitate se poate aprecia pe deplin doar gustând. Dar chiar și așa, te invit să citești articolul în care am povestit despre Leonidas pentru că este unul din cele mai frumoase articole din acest an.

#40 Am primit în dar o aloe îmdobită

În loc de pom de Crăciun, anul acesta am o aloe împodobită. Am făcut o campanie pentru sucurile Dellos cu pulpă de aloe și am primit-o odată cu produsele. Parcă știau cei de la firma de publicitate că îmi plac cactușii și suculenții și imediat ce am primit-o i-am făcut un loc de onoare pe măsuța de cafea din sufrageria mea.

#41 Concepto mi-a adus accesoriile de Revelion

Tocmai când credeam că 2018 nu poate fi mai bun decât e deja, am câștigat printr-o campanie a magazinului Concepto și vouchere cu care am de gând să-mi iau accesorii de Revelion. Am muncit mult la ea, dar efortul a meritat. Pentru a-mi crește șansele și a scrie un articol de promovare cât mai reușit, am rugat-o pe cumnata mea Daria, un ilustrator începător, să mă deseneze într-o ținută Concepto. Și acest lucru mi-a adus premiul cel mare.

#42 De la Ayurmed îmi aleg cele mai bune cosmetice și suplimente alimentare

E a treia oară de când am început colaborarea cu Brander anul acesta când câștig produse Ayurmed. De la această companie folosesc foarte multe creme și loțiuni de față, dar luna aceasta, pe lângă cosmeticele obișnuite, am dat comandă și de niște suplimente alimentare pe care mama le adoră!

Și cu asta, am dat gata și cel de-al patrulea episod din seria de articole dedicate anului 2018. A fost un an cu adevărat plin de satisfacții în care simt că am evoluat mult ca blogger. Mai e puțin până la Revelion, dar dacă tot sunt în concediu, voi profita scriind încă câteva articole pe blogul pickandkeep. Te aștept să le descoperi.

Și în altă ordine de idei… tu ce ai făcut anul acesta?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut 2018 Privit din spatele tastaturii (partea IV) te invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.