Floràl’aise – Pentru că viața femeilor nu este doar flori, pantofi și curcubee

Printre multe alte probleme cu care doar femeile se pot confrunta, încă de când eram doar o copilă am avut pe cap și stresul candidozei în zona intimă. În mod paradoxal, această boală nu apare doar atunci când nu respecți regulile de igienă, ci și atunci când exagerezi cu spălatul, folosești o lenjerie intimă nepotrivită sau pur și simplu din cauza schimbărilor hormonale. În cazul meu, motivul este ultima variantă și, pe lângă faptul că hormonii mei ajung cu greu la o stare de echilibru, se pare că mai am și o predispoziție „din naștere” spre dezvoltarea candidozei. Astfel, sunt genul de persoană care are nevoie nu doar de un tratament temporar,  care să vindece candidoza pe moment, ci și de un adjuvant care să prevină disconfortul intim. Și pentru că mai nou am descoperit un supliment alimentar care ajută la menținerea echilibrului de la nivelul florei vaginale, pornind de la premisa că nu sunt singura femeie care se confruntă cu astfel de probleme, vreau să ți-l prezint și ție.

Este de vorba de Floràl’aise, un produs care te ajută să te simți mereu bine în pielea ta.

Floràl'aise - Pentru că viața femeilor nu este doar flori, pantofi și curcubee 01

Care sunt factorii care determină confortul intim?

Comfortul intim se poate obține doar atunci când există un echilibru perfect la nivelul florei vaginale. În flora vaginală se găsesc predominant lactobacili, niște bacterii benefice pentru sănătatea intimă, care protejează mucoasa și întăresc mecanismele de apărare a zonei intime.

Floràl’aise ajută la menținerea echilibrului de la nivelul mucoasei vaginale prin compoziția sa. El conține lactobacili prezenți în mod natural în organism și vitamina A care asigură sănătatea mucoasei vaginale.

Cum se administrează Floràl’aise și cui este el destinat?

Acest supliment alimentar a fost creat pentru toate femeile care se confruntă cu un disconfort intim, indiferent de vârsta lor. El este disponibil în cutii de câte 20 de capsule și se administrează în doze de câte o capsulă pe zi, timp de 20 de zile consecutive.

Floràl'aise - Pentru că viața femeilor nu este doar flori, pantofi și curcubee 02

După o adminsitrare pe o durată de 20 de zile, se face o pauză de 10 zile și apoi cura trebuie reluată. Efectele se simt la scurt timp după începerea administrării, dar, fiind un adjuvant, cele mai bune rezultate se văd în timp, după două sau trei luni de cură.

Capsulele Floràl’aise se administrează oral, în orice moment al zilei, cu un pahar cu apă. Mai multe informații despre acest supliment alimentar poți afla de pe site-ul: www.floralaise.ro, iar dacă vrei să-l cumperi, îl găsești în majoritatea lanțurilor farmaceutice mari din țară precum: Dr. Max, Sensiblu. Bebe Tei, Help Net, etc. Pe durata curei este important să păstrezi cu sfințenie regulile de igienă și să respecți o dietă alimentară echilibrată.

Candidoza îți dă planurile peste cap? Încearcă Floràl’aise și bucură-te din nou de sănătatea corpului tău!

 

IMPORTANT: Floràl’aise este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul sau informațiile de pe ambalaj înainte de utilizare!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Floràl’aise – Pentru că viața femeilor nu este doar flori, pantofi și curcubee citește și:

Trei tipuri de genți pe care orice femeie trebuie să le aibă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *