Impresia mea despre gama Advance Techniques Reconstruction de la AVON

Așa cum ți-am promis și pe pagina de Facebook ți-am pregătit un articol cu experiența mea testând produsele AVON din gama Advance Techniques Reconstruction. Este vorba de o gamă de produse pentru îngrijirea părului, care se potrivesc mai ales persoanelor cu păr degradat sau uscat. Și ca să simți și tu că iei parte la această experiență de testare, am făcut un scurt filmuleț slow motion care a captat reacția mea la deschiderea coletului. Dacă unele mișcări ți se par stângace, ține minte că nu am vrut să stric surpriza descoperirii și așa că nu am tras cu ochiul înainte de fotografii ca să văd ce goodies am primit și să mă pregătesc! Deci totul este cât se poate de autentic și a ieșit… așa:

Ador coletele BUZZstore. Pe lângă produse de calitate, fiecare din ele îmi aduce o nouă temă debeauty despre care să vorbesc cu tine pe blog. Iată ce subiecte de discuție mi-a dat pentru articolul de azi:

✿ Șampon Advance Techniques Reconstruction;

✿ Balsam Advance Techniques Reconstruction;

Ulei ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos;

✿ 5 x perie de păr;

✿ 5 x catalog de produse AVON;

✿ O fotografie în ramă.Cum este de fapt gama Advance Techniques Reconstruction de la AVON?

Înainte să îți povestesc despre fiecare produs în parte, dă-mi voie să-ți spun câte ceva despre părul meu. De o lungime medie, până la umeri, părul meu are culoarea șaten deschis și nu a fost vopsit niciodată. Îl spăl o dată la două-trei zile, îl tund regulat și nu uit să-i aplic balsam la fiecare spălare. Dar am și un obicei mai puțin sănătos. Îl îndrept de două-trei ori pe săptămână ceea ce îl face să se deshidrateze și cu timpul să se rupă. De aceea, cu toate că părul meu este destul de sănătos, produsele AVON primite, au avut destule probleme de rezolvat.

Șampon Advance Techniques Reconstruction

Am primit de la BUZZstore șamponul AVON Advance Techniques în sticla de 400 ml. Destul cât să îmi ajungă mult timp de acum înainte.

Ca de fiecare dată când primesc un nou produs, curioasă să aflu cum miroase și ce afecte are, l-am testat începând cu ziua deschiderii coletului. Probabil că nu-l descriu corect, dar pentru mine, șamponul Advance Techniques are un miros ușor floral, care din secunda doi se transformă în parfum de mere verzi. Cum am deschis sticla, mi-a amintit de guma de mestecat Hubba Bubba de care nu mă mai săturam când eram copil. Ca și culoare este de un alb transparent, iar textura lui este tipică pentru un șampon.

Șamponul Advance Techniques conține în formula sa cheratină care întărește firul de păr și îl face mai rezistent la vânt și ploaie, dar și la acțiunea uscătorului și a plăcii de păr. După spălare, îți lasă părul moale, dar în același timp ferm, puternic și strălucitor.

Balsam Advance Techniques Reconstruction

Cred că ar fi imposibil să vorbesc despre balsamul Advance Techniques de la AVON scoțând din discuție șamponul. De aceea le-am și pozat împreună. Alături de șampon, balsamul Advance Techniques hidratează firul de păr și îl hrănește de la rădăcină până la vârf. Se completează unul pe celălalt și împreună constituie un tratament potrivit pentru părul solicitat.

Mirosul acestui balsam mi s-a părut o idee mai puternic decât cel al șamponului, dar tot cu aceleași note florale și de mere delicioase, verzi. Din punct de vedere al consistenței este mai cremos decât șamponul și se aplică ușor pe părul ud, proaspăt spălat.

Când îmi spăl părul, m-am obișnuit să-i aplic de două ori șampon și să clătesc de fiecare dată, iar la sfârșit să las balsamul să-și facă efectul pentru 5-10 minute până mă spăl pe față și pe corp. Nu știu dacă acesta este modul iodeal de spălare, dar în cazul meu, dă cele mai bune rezultate.

Ulei ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos

Am mai vorbit și cu altă ocazie despre uleiul de cocos și alte uleiuri hrănitoare pentru piele și podoaba capilară. De aceea, nu mă voi repeta spunându-ți cât de mult îmi plac, ci voi trece direct la efectele Uleiului ser hitratant din gama Advance Techniques.

Cu cocos din belșug, uleiul Advance Techniques miroase a bombonele care se pun deasupra brioșelor. Pur și simplu, îți vine să-l mănânci!Ca efecte, sunt aproape convinsă că acest produs, chiar și singur, mi-ar fi putut rezolva o mulțime din problemele cu care mă confrunt când vine vorba de părul meu. Este ideal de aplicat după baie, înainte de uscarea cu föhn-ul, sau atunci când vrei să-ți îndrepți părul. Doar două sau trei picături sunt destul pentru un păr de lungime medie și nu necesită reaplicare pe parcursul zilei. Odată aplicat, îți protejează părul de căldura aparatelor de aranjat și ți-l hrănește. De asemenea, ți-l ține potolit și îl face să nu se mai electrizeze de fiecare dată când te pieptăni sau îți plimbi degetele prin el.

Produse cu ulei de cocos, sau cu ulei de argan pentru păr sunt multe pe piață. Dar seruri care să aibă în formula lor amebele ingrediente, sunt mai rar de întâlnit. De aceea, uleiul ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos de la AVON estemedicamentul ideal pentru regenerarea părului deteriorat.

Perii de păr, cataloage și fotografie în ramă

Câte patru din periile de păr AVON și cataloagele primite, le-am dăruit cunoștințelor mele. Acestea au fost încântate de produse, mai ales că nu există femeie care să nu tânjească după o perie de păr în geantă, tocmai atunci când îi lipsește una. În plus, pentru că-l port la mine pentru orice eventualitate, pe unele dintre ele le-am lăsat să încerce uleiul ser despre care ți-am povestit mai sus și de care m-am îndrăgostit. Și cum credeam, într-adevăr are efecte pozitive pentru diferite probleme ale părului deteriorat.

Fotografia în ramă de la AVON, mi s-a părut un detaliu de bun gust al acestei campanii. Am mai primit și cu alte ocazii rame pentru fotografii și pe lână faptul că sunt perfecte pentru a da puțină personalitate unui articol tip recenzie de produs, pot fi apoi folosite ca obiecte de decor care să încadreze mesaje motivaționale, sau fotografii inspiraționale.

Tu ai încercat deja gama Advance Techniques Reconstruction de la AVON? Dacă nu, ți-o recomand cu încredere și ca să o găsești mai ușor îți las mai jos link-ul către site-ul oficial AVON. Dacă da, care este produsul tău preferat din această gamă?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Advance Techniques Reconstructionte invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeepOne thought on “Impresia mea despre gama Advance Techniques Reconstruction de la AVON

  • martie 10, 2019 la 2:20 pm
    Permalink

    Și eu am testat gama tot datorită Buzzstore. Eram obișnuită cu produsele Avon și cu cele pt par. Dar nu le acordasem atât de multă atenție până acum. Îmi place cel mai mult uleiul de par care miroase super și are o textură fină.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *