・Când faci furori cu decorul interior și secretul stă în stickere

Eram în vizită la o prietenă și deși nu observam schimbări majore în apartamentul ei, atmosfera ce m-a întâmpinat era mult mai elegantă, intimă și personalizată. Toate lucrurile erau la locul lor așa cum le știam și totuși, în mod misterios percepeam o diferență subtilă, dar fără a putea pune punctul pe i și spune despre ce era vorba. Însă, când m-am uitat mai bine, am observat în sfârșit că toată magia provenea de la stickere lipite în locurile cheie ale locuinței și astfel am aflat de Mumkin Pumpkin.

Cu Mumkin Pumpkin este ușor să crezi din nou în miracole!

Nu m-aș fi gândit niciodată că este atât de simplu să transformi o încăpere fără renovări costisitoare, trudă și o grămadă de timp investit. Dar cu Mumkin Pumpkin, magazinul online cu stickere pentru toate gusturile, schimbările se produc instantaneu și aduc cu ele un aer chic! Practic, poți preschimba orice suprafață plană din camera ta în punctul focal care cu siguranță va atrage privirile admiratoare ale celor din jur. Magie curată!

Idei de decor pentru camera de zi

Sufrageria, un hol cu design minimalist, camera copilului, bucătăria sau chiar un colţ din spațiul de lectură vor deveni noile tale locuri preferate din întreaga locuință.

Cine sunt cei de la Mumkin Pumpkin?

În spatele conceptului extrem de creativ al magazinului Mumkin Pumpkin se află o familie!

Căutam să luminăm camera copilului cu decoruri educative. Dar oferta de stickere din România era săracă și așa am venit cu ideea unui magazin de profil unde clienții să găsească stickere capabile să le descuie porțile imaginației”, mi-a povestit pe îndelete unul din membri familiei și am rămas impresionată de inițiativă. Cuplul nu numai că nu a renunțat la idea de a decora camera copilului lor așa cum își dorea, ci s-a gândit că și alți părinți sau oameni dornici de frumos ar putea întâmpina o problemă similară și au sărit repede să le dea o mână de ajutor. Și astfel, a apărut pe lume Mumkin Pumpkin.

Numele ingenios al magazinului te poartă cu gândul la jucării de pluș, la dovlecei dolofani și la păpădii coapte ce stau să-și ia zborul. Dar, vizitând pagina online, observi că tânăra familie a mers mai departe cu conceptul inițial și întregul proiect s-a transformat într-un rai al iubitorilor de decorațiuni, home decor sau pur și simplu, lucruri frumoase.Micuții pe primul loc!

Dedicația pentru cei mici, bineînțeles, primează! La Mumkin Pumkin poți găsi pentru camera puiuțului tău cele mai frumoase și distractive decorațiuni educative precum:

stickere cu meserii;

copacul amintirilor cu rame foto;

harta animată a lumii;

stickere fosforecente;

denumirile animalelor în engleză;

stickere tablă de scris;

grafice de creștere.

Stickere pentru copii

Ora de culcare va deveni timpul preferat din ziua copilului tău. Ca părinte, imaginează-ți cât este de ușor să povestești bazându-te pe imagini, iar ca micuț, cât de distractiv! Și cât de simplu ar putea reține și învăța copilul tău cu așa stimul vizual!

Pe lângă stickere, tot pentru cei mici, Mumkin Pumpkin s-a gândit și la cărticele deosebite, lenjerii de pat și tablouri cu diferite mesaje inspiraționale. Fii curajos, micuțele! Urmează-ți visul! Bucură-te de fiecare clipă! sunt doar câteva din urările cu care îți poți încuraja suflețelul și tot cu ele, așezându-le în camera sau în locul lui preferat din casă, ai putea să-i ghidezi pașii în viață și să-i dai încredere în sine.

Mumkin Pumpkin are grijă și de cei mari!

Dacă nu ai copii, nu te grăbi să treci magazinul Mumkin Pumpkin pe lista locurilor unde ai vrea să faci shopping, dar nu s-a ivit încă ocazia. Mumkin Pumpkin are decorațiuni și pentru tine, iar din larga gamă de produse este imposibil să nu găsești o mulțime exact pe gustul tău.

Idei de decor pentru salon de frumusețe sau firmă

Indiferent că vrei să îți transformi camera de zi, dormitorul, bucătăria sau chiar un spațiu comercial, Mumkin Pumpkin îți sare în ajutor și nu oricum! La prețuri accesibile și alegând produsele preferate direct de la adăpostul confortabil al propriului cămin, Mumkin Pumpkin îți trimite acasă tot ce îți dorești!

Cum se aplică stickerele Munkin Pumpkin?

Partea grozavă în cazul stickerelor Munkin Pumpkin este că faptul poți face totul pe cont propriu! Nu este nevoie decât să alegi modelul care îți place, să cauți o suprafață netedă și să-ți lași imaginația să zboare.

În funcție de design, poți opta pentru stickere pe care să le aplici ca atare, sau pe care să le decupezi, schimba ordinea și așeza cum îți dorești creând o poveste personală.

După ce ai decis locul unde îți vei lăsa amprenta, dezlipește stickerele unul câte unul și așează-le pe suprafața dorită fără a aplica niciun fel de presiune. Apoi, cu mare atenție pentru a evita formarea bulelor de aer între sticker și perete, începe să lipești apăsând ușor, din mijloc către margini.

Procesul este nesofisticat și durează doar câteva minute! Dezlipești, potrivești, lipești și apoi gata! Iar dacă pe parcurs te răzgândești, poți repoziționa decorațiunea fără a deteriora în niciun fel suprafața suport.

Unde se pot aplica stickerele Mumkin Pumpkin?

Cum am spus și mai sus, aproape oriunde! Ideea de bază este să găsești o suprafață plană și o clipă de inspirație. Iar dacă ai totuși rețineri cu privire la un material anume, înainte de a lipi întregul autocolant, poți decupa o mică parte din stickerul respectiv și pentru a face un test, să o lipești pe ea prima. După o zi, îți vei da cu siguranță seama dacă aderă sau nu pe suprafața dorită!

Cum să alegi stickerele potrivite?

Când vrei să-ţi decorezi locuința cu stickere, nu există reguli care să te îngrădească. Dar dacă simți totuși nevoia de îndrumare, ține minte:

Minimalismul este cheia!

Decorul de perete cu stickere Mumkin Pupkin

Lipește două sau trei stickere în câteva din punctele camerei, acolo unde vrei să atragi atenția. Sau optează pentru stickere tip tapet cu care să dai pereților o nouă înfățișare. Ferestrele, ușile sau mobila conturează-le cu stickere tip bordură; Iar pentru un aer rural și natural, ai putea să mergi pe modele florale sau botanice.

Stickere cactuși și suculenți Mumkin Pupkin

Câteva ghivece cu cactuși și suculenți dau culoare unui perete de lângă pervaz; În timp ce în dormitor ai putea avea parte noapte de noapte de o aventură intergalactică datorită stickerelor fosforescente.

Undeva lângă bibliotecă sau în zona de lucru, câteva citate sau mesaje motivaționale ar contribui la starea ta de bine și ți-ar spori concentrareaș În timp ce cu un sticker special creat pentru un spațiu comercial sau un salon de frumusețe, ai dovedi clienților faptul că ai gusturi rafinate și i-ai convinge încă o dată că sunt în locul potrivit!

Cele mai des întâlnite dileme despre stickere

Știi că sunt simplu de aplicat și au un efect garantat prin design-ul și culorile lor, dar mai ai încă câteva lucruri de lămurit înainte de a investi în stickere, iar eu sunt gata să te îndrum!Se pot folosi două sau mai multe stickere în aceeași încăpere, sau ce e prea mult strică?

Bineînțeles că poți folosi mai multe stickere deodată! Mai ales dacă au câteva caracteristici în comun precum forma sau culoarea, stickerele tale se vor împăca de minune, și mai mult, vor lucra împreună pentru a da camerei un aspect plăcut.

Iar dacă dimpotrivă, vrei să impresionezi și ai o latură extravagantă căreia intenționezi să-i dai curaj să se exprime, fă-o! Nu de puține ori, combinațiile cele mai neașteptate sunt cele care dau startul unor trenduri noi. Nu-ți impune limite și s-ar putea să-l descoperi adânc ascuns în interiorul ființei tale pe următorul Picasso sau Monet!

Ce mă fac dacă mă plictisesc de stickerul din camera mea?

Ei bine, crede-mă că dacă îți plac stickerele Mumkin Pumpkin văzându-le de pe ecranul calculatorului sau telefonului tău, cu siguranță le vei iubi în realitate! Dar dacă totuși se întâmplă se te plictisești de ele, dezlipește-le și înlocuiește-le cu altele!

Partea cea mai frumoasă a stickerelor este faptul că sunt atât de convenabile încât îți permiți să schimbi înfățișarea unui spațiu ori de câte ori dorești! Iar dacă vrei să te asiguri că nu te vei plictisi vreodată de ce ai ales, optează pentru stickere perete, negre, tablă de scris! Astfel, nu numai că vei avea un autocolant delicat și elegant pentru interiorul tău, ci îl vei putea decora și șterge după bunul plac, în fiecare zi!

Dacă nu sunt mulțumit de comanda primită?

Oricine mai greșește, dar important este să ne recunoaștem greșeala și să căutăm metode să o rezolvăm!

Dacă motivul pentru care comanda te nemulțumește se datorează celor de la Mumkin Pumpkin, e simplu! Cu scuzele de rigoare și cu inima deschisă aceștia se angajează să remedieze situația în cel mai scurt timp cu putință.

Dacă motivul este unul personal, sau doar ți-ai schimbat pe parcurs preferințele, poți returna fără pic de vinovăție produsul primit și să-l schimbi cu unul care să te mulțumească! Doar ai grijă să păstrezi stickerul exact așa cum ți l-a înmânat curierul.

Nu este nevoie să-ți faci griji pentru lucruri mărunte! Cel mai important lucru pentru cei de la Mumkin Pumpkin este să-ți aducă zâmbetul pe buze și promit solemn că fac tot posibilul pentru asta. Treaba ta e să le dai voie să te bucure!

Vezi că se poate și cu puțin? Cine a spus că decorul interior este o treabă doar pentru designeri, e clar că nu s-a gândit nici măcar o clipă la stickere!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Stickere Mumkin Pumpkin,te invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *