・Alfamobility.ro – accesorii pentru blogging ca la carte

Dacă ești un blogger amator și vrei să treci în liga profesionistă, să știi că poți ajunge acolo mult mai repede decât îți imaginezi dacă cunoști pașii pe care trebuie să-i urmezi și investești în accesorii pentru blogging care să îți dea un boost în carieră. Mediul online este o lume extrem de volatilă și se schimbă pe zi ce trece. Mulți consideră că nici nu se mai merită să-ți încerci norocul la blogging și să faci din asta o meserie. Dar nimic nu este mai departe de adevăr! Dacă știi pe ce cale s-o apuci, unde să te informezi, ai la îndemână uneltele necesare, iar la final mai adaugi și un dram de imaginație acestor premise, e imposibil să nu reușești!

Accesoriile smart care dau bloggerilor libertate

Orice blogger cu oarecare experiență în domeniu știe că doar textul articolelor sale nu este de ajuns. Ba mai mult, până să-ți poți cuceri cititorii cu puterea cuvintelor trebuie mai întâi să-i stimulezi vizual și să le oferi un mic teaser legat de ceea ce vor citi. Și pentru a putea face acest lucru, așezarea în pagină, designul site-ului și în primul rând, fotografiile sunt armele tale cheie!

Când vine vorba de aspect și design, lucrurile sunt clare și partea grozavă este faptul că ai timp de gândire și șanse nelimitate de a retușa și îmbunătăți. Dar cu fotografia, lucrurile stau diferit. Fotografiile extraordinare nu sunt întotdeauna cele planificate și secretul este să fii mereu pe fază.

Când ai o idee, nu poți pregăti zile la rândul cadrul pentru cele mai bune poze care să ilustreze tema articolului tău. Ideile pentru articole îți vin spontan și la fel te izbește și inspiraţia pentru poze. De aceea, pentru a nu lăsa să treacă nicio ocazie fără a profita la maxim de ea, sunt câteva accesorii inovative smartphone care nu ar trebui să lipsească din recuzita unui blogger profesionist și implicit, nici din a ta dacă intenționezi să devii unul.

Cele 3 tipuri accesorii din kit-ul bloggerului profesionist

#1 Trepiedul și selfie stick-ul

Ce te faci când ești singur într-un loc și vrei să faci o poză pentru blog în care să apari și tu? Aceasta este una dilemele cu care se confruntă orice blogger și e mai bine să te pregătești înainte să te pună în încurcătură și pe tine. În cazul de față, ai trei variante:

  1. Să tragi un cadru la o lungime de braț de chipul tău;
  2. Să te folosești de un selfie stick, să te fotografiezi și să încerci să prinzi cât mai mult din peisaj;
  3. Să instalezi un trepied și cu ajutorul timerului telefonului tău să imortalizezi momentul ca și cum poza ți-ar fi fost făcută de un fotograf experimentat.

Toate cele trei variante de mai sus sunt excelente, dar pentru blogging fiecare din ele are câteva neajunsuri.

Fotografia la distanță de un braț

Cu prima alternativa poți face fără probleme poze amintire. Acele fotografii pe care să le iei cu tine acasă și care să-ți amintească de locurile vizitate. Din păcate însă, din cauza unghiului din care sunt fotografiate și pentru faptul că le lipsește varietatea și creativitatea, nu este recomandat să folosești mai mult de o singură astfel de imagine într-un articol.

Selfie stick-ul

Varianta a doua este indiscutabil cea mai bună pentru vlogging. Dacă videourile sunt pentru tine cea mai simplă metodă de exprimare artistică, cu un selfie stick vei putea produce ore în șir de material. Pe de altă parte, la fel ca prima variantă, fotografiile făcute cu un selfie stick nu vor avea niciodată impactul așteptat într-un articol static.

Trepiedul

Pentru blogging, ultima variantă este ceea ce cauți. O fotografie cu unghiuri drepte, în care tu apari ca personaj principal fără a avea tăiate din cadru membrele sau trunchiul într-un mod inestetic abundă de profesionalism și se potrivește oricărui blog.

Dar dacă îți dorești posibilitatea să faci și vlogging și blogging pe blogul tău? Ar fi cam greu să te cari mereu cu un selfie stick și un trepied la tine, nu crezi? Și din fericire, nici nu ar fi neapărat necesar!

La magazinul online alfamobility.ro poți găsi un accesoriu special pentru telefonul tău care să îndeplinească ambele funcții. TREPIEDUL SI SELFIE STICK-UL HYBRID PORTABIL REMAX, CU DECLANSATOR INCLUS NEGRU te scapă de povara multor accesorii și îți asigură echipamentul necesar pentru cele mai bune fotografii.

#2 Lentile și obiective calitative pentru smartphone

Indiferent de cât de performant este telefonul tău, camera lui are o serie de limitări. Cu un telefon oarecare, de nivel mediu ca performanțe, nu poți face fotografii wide sau macro calitative. Iar investițiile repetate în cele mai competitive telefoane de pe piață te-ar putea costa o avere.

Cu un buget limitat este extrem de dificil să ții pasul cu tehnologia. Dar dacă tendințele o cer, pentru a fii un blogger de top, trebuie să găsești soluții. Așa că fii inteligent și pentru poze calitative investește în lentile și obiective pe care să le poți atașa la dispozitivul pe care îl ai deja. Este mult mai convenabil!

Astfel de lentile sunt compatibile cu majoritatea aparatelor și datorită performanțelor lor tehnologice te pot ajuta să-ți îmbunătățești considerabil fotografiile. De exemplu, cu lentila WIDE HD 0.6X de pe alfamobility.ro poți face poze super wide-angle fără a sacrifica calitatea imaginii. Iar cu lentila MACRO 15X de la același magazin ai posibilitatea să capturezi cadre cu detalii surprinzător de clare și radiante.

#3 Acumulator extern pentru telefoane

Nu-mi spune că nu ți s-a întâmplat vreodată să vrei să faci o poză, dar tocmai atunci să rămâi fără baterie. Scenariul este unul de filme de groază. Ai în fața ochilor o scenă pe care ai șansa să o pozezi doar o dată la o mie de ani, ești prezent și gata să acționezi prompt, îți scoți telefonul, te pregătești să imortalizezi momentul și click… click… click… nu se mai aprinde… Frustrantă experiență, nu-i așa? Să fii martorul unei întâmplări unice și să ratezi șansa unei fotografii excepționale doar pentru că ai uitat să-ți încarci telefonul este o experiență crudă. Dar cine-i de învinuit? În astfel de cazuri nu poți face nimic decât să te resemnezi, să înveți din greșeli și să te pregătești pentru următoarea ocazie cum se cuvine.

Un device esențial pentru blogging

De aceea, cum te conectezi din nou la internet, intră pe site-ul alfamobility.ro și achiziționează un acumulator extern pentru telefoane. Acesta este probabil unul din cele mai importante accesorii din kit-ul unui blogger. Și cu siguranță, și un gadget extrem de folositor oricărei persoane căreia nu-i plac surprizele provocate de un telefon descărcat! Iar când îl alegi, nu te ghida doar după gradul de practicabilitate.

Dacă aspectul este o caracteristică importantă pentru tine, cu acumulatorul extern REMAX PRODA DIN SERIA LOVELY 10000 MAH vei fi pe deplin satisfăcut! Pe lângă faptul că datorită ratei sale de conversie este unul din cele mai eficiente acumulatoare externe, având o formă de capsulă și un design minimalist, acesta se deosebește de alte produse similare și prin stil.

După cum vezi, nu este foarte greu să îți faci propriul kit de blogger fotograf. Dispozitivele de care ai nevoie sunt practice și convenabile și le poți achiziționa pe toate din același loc. Vino pe alfamobility.ro și hai să ne apucăm de blogging profesionist!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Alfamobility.ro – accesorii pentru blogging te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *