・Top aplicații și site-uri pe care le folosesc

Zi de zi, acasă sau la serviciu accesez o mulțime de aplicații și site-uri care să îmi ușereze munca și să mă să mă ajute să comunic mai ușor. Iată topul preferatelor mele excluzând bineînțeles, superpopularele: Facebook, Instagram și You Tube.

Top aplicații și site-uri preferate

1. Pinterest

Dacă nu ai cont pe Pinterest, TREBUIE să îți faci!

Pentru mine, după Instagram, este cel mai bun site pentru a a-ți stimula creativitatea și a găsi inspirație chiar și pentru cel mai trăznit proiect care îți trece prin cap.

Nu am timp să postez pe Pinterest la fel de mult ca pe Facebook sau Instagram. Dar, când o fac, o fac ca la carte.

Mereu am grijă să public doar conținut excepțional din punct de vedere calitativ și să atașez link-uri către blogul meu.

Tot Pinterest este un mod simplu și elegant prin care pot afișa pe site-ul personal seturile și outfiturile create în Polyvore.

2. Polyvore

Din nou: dacă nu ai cont pe Polyvore, TREBUIE să îți faci! 🙂

Polyvore este site-ul perfect pentru a creea imagini cu ținutele preferate și a face tot felul de combinații vestimentare sofisticate – un fel de variantă adultă pentru jocurile de dress-up de pe miniclip.com.

Ce oferă în plus față de un joc pentru fete?

Cu Polyvore ai la dispoziție fotografii cu hainele majorității designerilor și brandurilor cunoscute la ora actuală și posibilitatea să le combini cum vrei tu într-o singură imagine. De asemenea, tot prin acest site poți achiziționa foarte simplu oricare din produsele pe care le vizionezi.

3. VSCO

VSCO este filtrul prin care trec toate pozele mele înainte de a le posta pe Instagram.

Este o aplicație de telefon, ușor de utilizat și cu care poți edita fotografii.

Pentru un fotograf profesionist, probabil că VSCO, din cauza setărilor limitate, nici nu poate fi considerat un program de editare demn de luat în considerație. Dar, pentru nivel de social-media și un quick fix înainte de a face publică o poză, merge de minune!

4. Unfollowers

Nu îmi plac deloc utilizatorii de Instagram care te urmăresc și apoi te șterg imediat din lista lor după ce le întorci favorul. Și toate acesteadoar pentru a-și crește numărul de followeri… De aceea, aplicațiile precum Unfollowers îmi merg la inimă.

Cu un astfel de program, îți poți administra foarte simplu lista de urmăritori de pe Instagram și poți urmări activitatea lor pe contul tău.

5. SoundCloud

Ești un muzician, căruia îi place să compună și cauți încă o aplicație unde să îți expui muzica?

SoundCloud este pentru tine! Îl poți folosi de pe telefon sau desktop și poți încărca melodiile compuse de tine și să le împărtășește întregii lumi. Muzica o poți organiza și pe albume cărora le poți atribui câte un cover photo.

De asemenea, poți afla exact câte persoane ți-au ascultat melodiile și cum au interacționat cu acestea.

6. Pixabay

Ai un site pentru care ai nevoie de fotografii profesioniste?

Le poți găsi pe Pixabay! Cu un singur search cauți într-o bază de peste 1 000 000 de poze excepționale pe care le poți folosi nerestricționat fără a fi nevoie de drepturi de autor.

Tot pe Pixabay îți poți crea cont și poți la rândul tău să contribui la creșterea bazei de date încărcând propriile fotografii. De asemenea, poți susține site-ul și încuraja autorii făcându-le cinste cu o ceașcă de cafea sau urmărindu-le munca.

7. Line

Cu cine nu vorbesc pe WhatsApp, interacționez pe Line.

La fel ca Skype sau WhatsApp, Line este o aplicație japoneză prin care poți comunica cu cei din lista ta de telefon. Avantaje față de primele două, nu are nimic demn de luat în seamă. Dar, partea bună este că datorită faptului că e japoneză, pune la dispoziție o gamă largă de emoticoane și GIF-uri pe care le poți folosi în conversațiile cu prietenii.

Folosești și tu vreunul din aceste aplicații și site-uri? Dacă da, care? Iar dacă nu, cu ce te distrezi în loc?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolulTop aplicații și site-urite invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

4 comentarii la „・Top aplicații și site-uri pe care le folosesc

 • iunie 26, 2017 la 4:05 pm
  Permalink

  Pe unele le folosesc si eu, pe altele nu, dar sigur le voi folosi de azi inainte.
  Un articol foarte util! Multumim!

  Răspunde
  • iunie 27, 2017 la 8:13 pm
   Permalink

   Mă bucur mult dacă te-a inspirat.
   Să îmi spui cum ți se par!

   Răspunde
  • iunie 28, 2017 la 8:13 pm
   Permalink

   Îți mulțumesc mult! Mă bucur nespus dacă ți-a plăcut! <3

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *