・Pentru că Blogathon 2017 a ieșit bine de tot, nu pot lipsi nici de la Blogathon 2018

Sunt die hard fan al site-lui BlogAwards și de când l-am descoperit, am participat la majoritatea concursurilor organizate pe el. Datorită lui, am scris despre jucării, dulciuri, cosmetice și multe alte subiecte care m-au ajutat să mă dezvolt ca blogger și să câștig premii foarte atractive. Anul trecut, la începutul toamnei, m-am înscris și în cursa lungă: competiția de toamnăBlogathon 2017, unde am terminat cu bine pe locul 2, iar acest lucru mi-a oferit un boost de energie și motivație excelent pentru noul an. De aceea, nu se putea să ratez primăvara aceasta Blogathon 2018! Așa că, din nou pe poziții, fiți gata, START!

Blogathon 2017 a ieșit bine de tot! Nu pot lipsi nici de la Blogathon 2018

Ce poți câștiga la Blogathon 2018?

De multe ori am fost întrebată de persoane care nu participă la competiții de blogging, ce poți câștiga într-un astfel de turneu?

Ei bine, adevărul este că n-aș putea să-ți garantez că simpla participare la Blogathonîți și aduce obligatoriu ceva. Totul depinde de efortul pe care îl depui și de aprecierea juriului fiecărei probe. Dar, dacă chiar vrei să știi, pot să-ți spun ce am câștigat eu în ediția de toamnă de anul trecut:

・Premii consistente;

・Expunere;

・Un car de experiență;

・Șansa să colaborez cu o mulțime de companii;

・Articole care mi-au îmbogățit conținutul blogului.

Cum se desfășoară probele Blogathon?

Ca orice competiție de blogging creativ, și cursa Blogathon se dă între mai mulți participanți care promovează produsele propuse de un sponsor. În general, fiecare sponsor propune câte o probă și astfel, probele din cadrul Blogathon ajung să fie din cele mai diverse. Și cu toate că particip deseori la competiții dedicate bloggerilor, puține probe mă pun pe gând așa cum o fac cele de la acest campionat.

Cerințele fiecărei probe în parte sunt destul de simple, dar domeniile în care activează fiecare dintre sponsori sunt atât de multe, încât la un moment dat, devine destul de dificil să răspunzi nevoilor de publicitate ale tuturor. Și aici, intră în joc creativitatea.

Ce așteptări am eu de la Blogathon 2018?

Ca de fiecare dată, cel puțin la început, nu îmi fac speranțe mari în legătură cu cât de departe voi ajunge în competiție.

Interesul meu principal este să ies din zona de confort; Să-mi dezvolt imaginația și creativitatea; Să-mi îmbunătățesc scrisul; Și să mă distrez!

Premiile și expunerea le privesc ca pe cireașa de pe tort care dacă se întâmplă să-mi revină, mă poartă în cel de-al noulea cer. Iar dacă nu, la un moment dat schimb prăjitura! 🙂 Glumesc! N-aș putea face asta pentru că m-am obișnuit prea tare cu gustul Blogathon și sunt deja dependentă.

Și acestea fiind spuse, dacă tot concurez la un maraton, am fugit la prima probă!

Ține-mi pumnii sau bagă-te și tu și hai să ne întrecem!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă vrei să-mi urmărești evoluția înBlogathon 2018,te invit la pickandkeep:
Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *