・Anul acesta îmi întăresc imunitatea cu produse apicole de la Apidava

Cum întâmpin eu aproape fiecare toamnă? Cu o răceală zdravănă, cu dureri în gât și cu febră în toată regula. Oricât de bine m-aș înfofoli, fac cum fac și tot nu trece septembrie fără să răcesc și să dau bani pe medicamente. Dar de la un timp, m-am făcut mai încăpățânată. Am început să refuz a mai mă îndopa cu tot felul de pastile și încerc să mă concentrez mai mult pe metode naturale, iar toamna aceasta o dedic întru totul produselor apicole Apidava.Cum să-ți fortifici imunitatea cu produse apicole de la Apidava?

Ador mierea Apidava, în special pe cea de salcâm din care mănânc la micul dejun. Dar toamna am nevoie de ceva mai mult pentru întărirea sistemului imunitar și de aceea am început să consum cu regularitate Royale Cocktail. Iar de plăcere și pentru a evita durerile în gât, mă bazez pe ceea ce numesc eu: bomboane sănătoase.

Ce fel de produs este Royale Cocktail de la Apidava?

Royale Cocktaile este un produs recomandat persoanelor care depun efort fizic intens în mod regulat, sau celor ca mine: cu un sistem imunitar slab. Compus dintr-un amestec de miere, polen și lăptișor de matcă, Royale Cocktail este plin de vitamine și biominerale. Printre acestea se numără vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C și D și minerale precum zinc, calciu, magneziu, fier și cupru.

Mierea, chiar și simplă este un produs apicol recomandat pentru întărirea organismului. Dar în combinație cu polen și lăptișor de matcă, se transformă într-un preparat excepțional.

Din toate darurile pe care ni le oferă albinele, polenul este cunoscut ca unul din cei mai valoroși nutrienți. El este parfumat, ușor de consumat și de asemenea, o sursă veritabilă de proteină vegetală.

Lăptișorul de matcă pe de altă parte, nu are un gust la fel de îmbietor ca polenul. Simplu, el are un grad mare de aciditate și un miros nu foarte plăcut. În schimb, reprezintă un produs prețios al stupului.

I se spune lăptișor de matcă deoarece reprezintă alimentul cu care este hrănită matca unui stup. Albinele lucrătoare beneficiază de proprietățile sale doar în primele trei zile de viață pentru a prinde puteri. Dar regina care se hrănește doar cu lăptișor de matcă, se dezvoltă semnificativ și ajunge să trăiască chiar și până la 8 ani în condițiile în care o albină obișnuită nu depășește vârsta de 4 ani.De ce prefer Royal Cocktail de la Apidava în loc să consum separat miere, polen și lăptișor de matcă?

Miere și polen aș mânca la nesfârșit. Dar când vine vorba de lăptișor de matcă lucrurile se complică. Chiar dacă îl consum ca medicament, îmi este greu să trec peste gustul său specific. În schimb, sub formă de Royal Cocktail el se transformă într-un obicei plăcut.

De asemenea, pentru că polenul și lăptișorul de matcă aduc o mulțime de beneficii și celor mici, Royal Cocktail se recomandă și ca supliment alimentar pentru o dietă sănătoasă a copiilor. Odată cu venirea toamnei și întoarcerea în colectiv, copii mai predispuși ca adulții la acțiunea diverșilor viruși. Dar Royal Cocktail ajută la fortifierea sistemului lor imunitar în curs de dezvoltare.

Sănătatea gâtului se poate păstra și cu bomboane

Pentru mine mâncatul bomboanelor s-a transformat într-un obicei de când am început să lucrez cu japonezii. Ei adoră bomboanele și nu puțini sunt cei care umblă cu punguțe de dulciuri sănătoase după ei.

De la Apidava am încercat toamna aceasta următoarele tipuri de bomboane:

  • bomboane cu miere și propolis;
  • bomboane cu miere și ghimbir.

În ambele variante gustul pregnant al ingredientelor m-a surprins de la prima gustare. Perlele cu propolis îmi aduc aminte de copilărie și de diminețile în care mama ne chema pe fiecare să ne luăm porția de sănătate; Iar cele cu ghimbir parcă au gust de toamnă. Bomboanele Apidava sunt absolut delicioase!

În plus, avantajul principal al acestor perle față de bomboanele obișnuite este reprezentat de beneficiile fiecărui ingredient în parte. Pentru gâtul meu inflamat, perlele cu propolis au făcut minuni grăbind vindecarea. Iar cele cu ghimbir m-au scăpat de tuse.

M-am hotărât în legătură cu metodele de tratament pe care le voi adopta împotriva răcelilor toamna aceasta! Fără medicamente, am scăpat deja de durerile în gât, iar cu Royale Cocktail pe care îl voi consuma și de acum încolo, presimt că este prima și ultima răceală din an.

Tu cum scapi de gripă și răceli?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Anul acesta îmi întăresc imunitatea cu produse apicole de la Apidava te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *