・11 Idei de cadouri de Crăciun convenabile

Dacă ești în căutare de cadouri de Crăciun convenabile, tocmai ai ajuns unde trebuie!

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun.

Ți-ai pregătit cadourile pentru toate femeile importante din viața ta?

Știi la cine mă refer, nu? Hai să le enumerăm împreună: mama, bunica, soția, fiica, sora, prietena, amica, colega…

Ai uitat pe cineva și bugetul pentru cadouri l-ai epuizat deja?

Nu-ți fă probleme! Sunt aici să te ajut!

Uite o listă cu 11 cadouri de Crăciun convenabile care costă mai puțin de 45 lei/10 euro!

Inspiră-te și alege-l pe cel potrivit pentru femeia fără de care viața ta nu ar mai fi la fel de luminoasă!

Cadouri de Crăciun convenabile
Pentru fata iubitoare de natură

1. Ceva verde

A dărui flori unei femei, a devenit deja un clișeu! De ce să nu ieși în evidență alegând ceva deosebit?

Un cactus sau o plantă suculentă într-un chiveci mic și colorat este unul din cele mai „în vogă” cadouri pentru iubitoarele de plante. Nu constă mult, iar dacă vrei să îți pui în valoare creativitatea înlocuiește-i ghiveciul de plastic cu o cutiuță colorată din metal sau orice alt recipient drăguț!

2. Flori nemuritoare

Un buchet de flori, oricât de scump ar fi, la un moment dat se ofilește. Dacă vrei ca sărbătorita să se bucure mereu de florile primite de la tine, de ce să nu i le dăruiești… altfel?

Pentru o idee de cadou inedită, fă rost de câteva flori sau frunze ușor de presat, și înrămează-le! Vei obține astfel un tablou unic din flori naturale și nemuritoare!

Pentru cea „pofticioasă”

3. Un dar dulce

Puține sunt femeile cărora nu le plac dulciurile! Pentru cea mai dulce ființă din viața ta, dacă nu ai timp sau buget pentru alte cadouri, apelează la ciocolată! Arată-i cât de specială este pentru tine și dăruiește-i ceva unic!

Cumpără câteva forme de prăjituri, așează-le într-o tavă și toarnă în ele ciocolată topită. Lasă totul la frigider pentru câteva ore! Pentru puncte bonus la capitolul creativitate, înainte ca ciocolata să se întărească complet, decoreaz-o cu fructe uscate, nuci și alune! Împacheteaz-o frumos et voila! Cadoul perfect pentru orice iubitoare de ciocolată!

4. Ustensile unicat

Dacă sărbătoritei nu-i plac dulciurile dar preferă mâncărurile savuroase, este foarte probabil să îi placă și gătitul!

Pentru orice bucătăreasă care se respectă, ustensilele de gătit nu prisosesc niciodată! Dacă însă, nu ai bani pentru ultimele gadgeturi de bucătărie, apelează la un set de ustensile de lemn! Sunt foarte ieftine, perfecte pentru gătit și nu schimbă gustul mâncării. Dacă vrei să le dai și o notă de personalitate, colorează-le mânerele în culori vibrante!

Pentru orice fashionistă

5. Cu un pas înaintea modei

Cea mai dragă persoană din viața ta este obsedată de modă, știe toate trendurile și este incredibil de tipicară în alegerile legate de fashion; iar tu vrei să îi cumperi un cadou dar ți-e teamă că nu te vei ridica la înălțimea așteptărilor ei? Nu-ți mai bate capul!

Când cauți cadouri de Crăciun convenabile în domeniul modei, e imposibil să dai greș cubalsamul de buze! Este ieftin, indispensabil pentru orice femeie și se găsește la orice magazin de cosmetice, farmacie sau supermarket! Mai ales iarna, balsamul de buze este un cadou cum nu se poate mai practic!

6. Crăciun la pachet

Crăciunul nu are farmec fără luminițe și miros de brad! Atunci, de ce să nu dăruiești anul acesta chiar esența Crăciunului? O lumânare parfumată cu miros de conifere este pur și simplu „Craciun la pachet”! Orice iubitoare de design și home decor visează să-și îmbogățească colecția de lumânări parfumate; așa că de ce să nu o ajuți chiar tu la capitolul acesta?

Pentru iubita ta artistă!

7. Artă

Dacă cea căreia vrei să îi dăruiești un cadou Crăciunul acesta este iubitoare de artă, pregătește-i un dar pe care sigur îl va aprecia din plin! Un album cu poze confecționat și decorat chiar de tine! Fă rost de un caiet sau o agendă cu foi albe, hârtie colorată, hârtie imprimată, flori presate, bandă adezivă, foarfece și orice alt material pe care l-ai putea lipi pe o colă de hârtie. Imprimă pozele preferate, lipește-le pe foile albe, și decorează-ți albumul cu materialele pregătite. Astfel, vei crea o piesă de artă unică, sentimentală, valoroasă, cu care artista ta se va delecta ori de câte ori va privi fotografiile primite în dar.

8. DIY

DIY înseamnă Do It Yourself; Fă-l singur! Dacă celei căreia vrei să îi dăruiești un cadou Crăciunul acesta, îi place să meșterească, fă-i rost de un set DIY. Un set de tricotat, croșetat, făcut bijuterii sau accesorii este convenabil ca preț și o va bucura nespus! Dacă nu ai timp de căutat un astfel de set, o carte de colorat pentru adulți pe care o poți găsi la orice librărie și o cutie de creioane colorate va avea același succes!
Pentru cea care se pierde în lumea cărților

9. O carte citită = încă o viață trăită

Dacă tot suntem la capitolul cărți, încurajează-i dragei tale pasiunea pentru citit! O carte nu este foarte costisitoare dar reprezintă un cadou extrem de apreciat pentru o iubitoare de lectură!

10. Ține cont de semne!

Ști că îi place să citească dar nu ști ce gusturi are? Ca să o bucuri, nu e neapărat nevoie să faci pe detectivul! Alege calea mai ușoară și fă-i cadou un semn de carte deosebit. De la un simplu carton ilustrat, până la decupaje din materiale prețioase, semne de carte se găsesc pentru toate gusturile și toate buzunarele! Și mai mult, să ști că unul lucrat manual chiar de tine, este neprețuit!

Pentru orice femeie

11. Fă ca ambalajul să conteze!

Orice cadou de Crăciun, arată mai frumos dacă este dăruit într-o sacoșică Hidden! Gândește eco și uită de ambalajele de prisos! Alege să-i oferi dragei tale cadoul într-o sacoșica ecologică, de bumbac, brodată manual, unicată, de care se va bucura mult, mult, mult timp și după trecerea sărbătorilor!

Te-a inspirat lista noastră cu cadouri de Crăciun convenabile?

Vezi? Ca să arăți cuiva cât de mult înseamnă pentru tine, nu trebuie să cheltuiești o avere!

Cu puțină imaginație și creativitate poți dărui persoanelor dragi din viața ta cadouri neprețuite!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă te-a inspirat articolul nostru „11 Idei de cadouri de Crăciun convenabile”, citește și alte articole motivaționalepe blogul pickandkeep.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *