・Haine de firmă: a avea sau a nu avea

În cursa zilnică de a fi în pas cu moda, de multe ori ne simțim depășite fără a apela lahaine de firmă. Emisiuni, reviste și tutoriale online se împletesc aparent într-o coaliție de neînvins ce promovează haine de firmă și case renumite de modă, totodată neglijând simplitatea și versatilitatea articolelor mai puțin renumite.
Sunt brand-urile mari singurele care ne pot salva de la un aspect mediocru și neatrăgător? Să fim noi oare, fără să ne dăm seama, doar un altfel de victime ale modei?

Fără a ne deda conspirațiilor, vom încerca să elucidăm misterul puterii acestor haine de firmă și să găsim valoare și în vestimentația adesea pe nedrept numită „convenabilă”.

Merită sau nu merită să-ți cumperi haine de firmă?

1. Ascultă-ți instinctul

Te-aiaflat vreodată la vânătoare în locații noi, ochind o rochie foarte drăguță sau o bluză care ți s-ar fi potrivit de minune, și te-ai oprit din a o cumpăra la apariția unui nor negru la orizont? Sunt sigură că ști la ce mă refer:părerea celorlalți!

„Of, este atât de simpatică dar ce vor zice colegele/prietenele mele?”

“Nu-mi amintesc să le fi văzut în reclame vreodată. Să nu fie oare haine de firmă?”.

Suntem desigur interesate de opinia tuturor și vrem să fim acceptate și să ne potrivim cu cei din jur. Dar hai să încercăm să nu uităm de originalitate! Unicitatea este chiea succesului!

Adesea aceleași haine de firmă care ne scot în evidență, ne pot și uniformiza. Nu lăsa acest nor negru să îți umbrească personalitatea!

Ascultă-ți instinctul! Tu știi cel mai bine ce ți se potrivește!
2. Nu tot ce vezi în reviste este realitate

Știai că pentru a arăta perfect, ținuta modelelor în reviste și la televizor este alterată?

Sunt puține modele care îmbracă hainele așa cum le iau de pe raft din magazin. Majoritatea articolelor de îmbrăcăminte pe care le promovează sunt croite sau modificate ulterior pentru a le veni la fix.

De aceea, chiar dacă o haină poartă semnătura unui brand renumit, asta nu înseamnă neapărat că îți va veni exact așa cum ai văzut-o în lookbook-ul brandului respectiv.

Pentru o ținută fără greșeală, secretul nu stă doar în hainele de firmă; ci și în cât de bine îți vin articolele pe care le porți.

Dacă celebritățile trișează de ce nu și tu?

Dacă ți-ai luat un articol de îmbrăcăminte care îți place foarte mult dar nu îți vine perfect ca o mănușă, du-l la un croitor priceput și adaptează-l formei corpului tău!

3. Învață să faci combinații!

Nu ai bani de o ținută alcătuită numai din haine de firmă? Nici nu este nevoie! Cel mai popular trend astăzi este să combini diferite articole de îmbrăcăminte între ele și să creezi ceva unic. Învață să te îmbraci convenabil și alcătuiește-ți ținuta din haine de firmă, haine convenabile și chiar și haine second hand! Poți deveni chiar creativă!

Uneori hainele perfecte nu sunt doar cele din magazinele de firmă, ci și cele din dulapul surorii, mamei sau chiar… prietenului?! 🙂

4. Avântă-te în necunoscut!

Vrei să fii deosebită? Încearcă ceva nou! Regula numărul 1 în fashion este să nu urmezi toate tendințele! Dă o șansă magazinelor mai puțin cunoscute, producătorilor locali sau celor care lucrează handmade și poți avea parte de o mulțime de surprize plăcute la prețuri cu mult mai convenabile decât în marile centre comerciale!
Răspunsul la a avea sau nu avea haine de firmă

Singura persoană capabilă să-ți cunoască pe deplin valorile și personalitatea ești tu însăți! De aceea, și răspunsul la întrebarea: merită sau nu să ai haine de firmă îl cunoști doar tu!

Sfatul meu este să nu te lași niciodată influențată doar de părerile altora și să ți cont și de ale tale! Dacă vrei să arăți impecabil, metode sunt nenumărate și pentru toate buzunarele!

Nu urma trendurile altora, stabilește-le pe ale tale!

❋ Dacă ți-a plăcut articolul nostru, citește și

Originalitate în uniformitate
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *