・Și uite că există și cel de-al nouălea cer al salariului!

Nu este ușor nici pentru noi oamenii să prindem norișorii în palme și să ne bucurăm de moliciunea lor, dar când vine vorba de salariu? Indiferent de cât de mult ai câștiga, sau cât de bine ți-ai administra cheltuielile în calitate de angajat, când tragi linie la sfârșitul lunii, realizezi că se putea mai mult. Ca angajator pe de altă parte, lucrurile stau la fel de complicat, sau poate chiar și mai rău. Ce este de făcut? Cum se poate administra un salariu astfel încât să devină doar o bucurie și niciodată un motiv de îngrijorare? Care o fi cel de-al nouălea cer al salariului?

Cel de-al nouălea cer al banilor tăi

Nu mi-am dat seama până să devin inginer web la Ciel că cel de-al nouălea cer al salariului ar putea avea vreo legătură cu stocarea informațiilor în cloud și administrarea lor de acolo, dar dacă este să ne gândim la norișori, îngerași și o stare de bine, chiar are sens!

Platforma salarii Ciel România oferă soluții financiar-contabile și de management al afacerii tale.

Ca angajator sau contabil, pe lângă faptul că te scapă de grija declarațiilor de salarii și a statelor de plată, îți ia de pe cap și calculele contribuțiilor CAS și CASS.

Astfel, îți poți ușura munca și economisi prețiosul timp pentru alte activități.

Acestei platforme i se spune Ciel cu un motiv și acesta este faptul că imaginația inginerilor săi chiar nu are limite. Încă de la angajare, lor li s-a spus că pot face orice și ei chiar iau în serios acest lucru. De aceea, zi de zi încearcă să își atingă limitele și să le depășească prin forțe proprii.

Iar eu, astăzi, în calitate de inginer web la Ciel, am zis să urmez exemplul colegilor mei și să îmi las imaginația să zboare. Cine știe? Când singura limită este cerul de deasupra capului, și când nici măcar acela nu mă mai poate opri, poate pot veni și eu cu ceva nou pentru această platformă.

Când banii tăi ajung în cel de-al nouălea cer al salariului, nici tu nu te simți mai prejos

Încă nu am avut ocazia vreodată să îmbrac haina unui angajator. Dar, am adunat experiență de pe două continente în calitate de angajat. De aceea, știu exact ce simte o persoană nemulțumită de leafa pe care o primește.

În primul rând, oricăriu salariat i se pare că salariul său este prea mic.

Buuuun. De acord! Dar, dacă cineva ar fi capabil să facă un program care să mărească artificial salariile, sunt mai mult ca sigură că toți l-am implementa și astfel banii câștigați s-ar înmulții, odată cu ei ar crește și prețurile, valoarea monetară s-ar reduce la mai nimic și astfel am avea parte de o inflație generală în întreaga lume. Deci nu aceasta este soluția!

Scopul unei platforme de salarii nu este să provoace inflație într-o țară sau chiar pe tot globul, ci să să aducă un beneficiu stilului de viață al celui care o folosește.

De aceea, abordarea mea pentru perfecționarea platformei, ar fi puțin mai deosebită. Eu aș căuta mai întâi echilibrul!

Ceea ce ne lipsește multora dintre noi, nu sunt neapărat sumele mari de bani, ci metoda prin care cheltuim ceea ce avem deja.

Ca inginer web, îmbunătățirea pe care aș aduce-o platformei Ciel este o pereche de mâini care să ne tragă de mânecă atunci când suntem tentați să cheltuim iresponsabil.

Eu una, pentru angajați, aș face ca platforma Ciel să aibă două setări speciale, iar utilizatorul să o poată alege pe cea care i se potrivește.

Instrucțiuni de folosire

#1 Modul Manual – pentru cei care fac ce vor cu banii lor

Dacă alegi ca setare modul Manual al programului Ciel, poți face cu banii tăi de salariu orice dorești.

Cu alte cuvinte, exact cum procedezi și acum numai că folosind această platformă, poți activa un asistent care să te sfătuiască de fiecare dată când faci o investiție, economie, împrumut sau ești pe cale să rămâi fără finanțe.

E simplu! Când nu ești sigur de o decizie personală legată de banii tăi și ai nevoie să te consulți cu cineva, asistentul Ciel îți stă la dispoziție și îți oferă sfaturi competente.

De asemenea, Ciel știe foarte bine să facă alegea potrivită când tu nu te poți hotărî ce merită mai mult dintre o ieșire cu prietenii și o nouă pereche de pantofi; dintre un curs de nutriție și o carte pe aceeași temă; dintre un vin alb Sauvignon Blanc și unul roșu Pinot Noir; sau multe alte probleme de acest fel din viața ta.

Deși ai undă verde să cheltuiești ce ai produs după placul inimii, Ciel te ajută la cerere să îți faci planuri de viitor și îți poate da sugestii cum să îți sporești veniturile pe termen lung.

Și partea cea mai bună, este faptul că în cazul în care se întâmplă să riști să rămâi fără bani, Ciel te atenționează de cel puțin zece oriînainte de a da faliment dacă nu cumva vrei să treci pe modul Free Will și să eviți situațiile delicate.

#2 Modul Free Will – pentru cei care fac ce trebuie cu banii lor

Modul Free Will al programului Ciel este un mod automat prin care Ciel se ocupă în totalitate de veniturile tale.

Îți plătește utilitățile, achită datoriile, caută metode de a-ți investi banii și spori veniturile, calculează întocmai de cât ai nevoie pentru a trăi confortabil din ceea ce câștigi și are grijă și să îți pună bani deoparte pentru zile negre.

Poate părea un mod potrivit celor tineri sau neexperimentați, dar există și mulți oameni de afaceri care ar folosi această setare pentru administrarea banilor lor.

Modul Free Will al programului Ciel este practic ca un joc unde nu există posibilitatea să pierzi. Cu alte cuvinte, exact ca jocurile de șah moderne de pe computer unde dimpotrvă, nu există posibilitatea să câștigi.

Folosind modul Free Will dai voie programului Ciel să îți administreze banii în cel mai eficient mod cu putință. Cu inteligența sa artificială, tehnologie de ultimă generație și metode de calcul avansat, Ciel va găsi de fiecare dată cel mai bun raport cheltuieli/venituri și te va ajuta să profiți la maxim de propriul câștig.

Este adevărat, folosind această setare, s-ar putea să nu îți dea voie uneori să ieși la o bere cu prietenii, sau să îți cumperi ultimul model de telefon mobil de pe piață, dar cu siguranță nu te va lăsa vreodată să îți mai faci griji pentru ziua de mâine sau dacă ai cu ce să îți întreții casa și familia ori ba.

De asemenea, acest modul se poate dezactiva oricând te simți stăpân pe tine și consideri că ai găsit soluția pentru a-ți trimite banii în cel de-al nouălea cer al salariului.

A fi expert în finanțe, nu înseamnă să nu dai niciodată greși, ci să știi când și cui să ceri ajutor!

Utilizând alternativ cele două moduri ale programului Ciel, acesta ar putea reprezenta pentru un angajat echilibrul perfect între câștig și plăcerea de a cheltui.

Te-ai gândit vreodată că nu CÂT CÂȘTIGI, ci CUM CHELTUIEȘTIeste soluția problemelor tale financiare?

Ce spui?

Ție nu ți-ar plăcea mai mult suport în administrarea veniturilor?

Dacă ai putea, ți-ai trimite banii în cel de-al nouălea cer al salariului?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cel de-al nouălea cer al salariului te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *