・Două produse Coco Vintage: unul pentru mine și unul pentru tine

Tocmai am primit săptămâna aceasta un colet cu două produse Coco Vintage, unul pentru mine și unul pentru tine. Este vorba de fusta bej pe care o port în fotografia de mai sus și un pulover funky despre care îți explic mai jos cum să-l câștigi.

Coco Vintage este un magazin online care își propune să acorde o șansă hainelor second hand, strângându-le pe cele mai frumoase într-o colecție cuprinzătoare pe Facebook și Instagram. E nevoie de o singură privire pe unul din conturile acestui butic și îți dai seama cât efort și atenție sunt investite în alegerea fiecărei piese. Orice lucrușor este verificat pentru a nu avea niciun fel de defecte; Este fotografiat din diferite unghiuri pentru a-l putea studia cât mai bine în calitate de cumpărător; Și nu în ultimul, este descris în detaliu, din punct de vedere al mărimii, materialului și prețului.

Mai mult decât despre haine, Coco Vintage este un stil de viață. Coco Vintage te învață să reciclezi înainte să arunci; Să prețuiești hainele cu istorie, dar să pui accent pe calitate; Să fii unic, dar să cheștuiești puțin.Coco Vintage pentru mine

Știi deja că ador hainele și în același timp cât accent pun pe simplitate. Îmi plac piese versatile, care arată bine purtate în stilul normcore, dar și în straturi peste straturi. De aceea, mi-am ales de la Coco Vintage această fustă bej, simplă, din lână.

Ce vezi mai sus sunt imaginile produsului ales de mine de pe contul de Instagram al magazinului Coco Vintage. Iar mai jos, fotorgrafiile mele.

Fusta a ajuns la mine legată cu un fir de cânepă, un amănunt ingenios care, mi s-a părut că i-a dat o naturalețe aparte. Iar când am încercat-o, pe mine arăta la fel ca pe model.

Coco Vinatge pentru tine

Și eu și Coco Vintage am vrut ca această frumoasă colaborare să îți aducă și ție o nouă piesă vintage în garderobă pentru că știm că ai iubi-o cum se cuvine. De aceea, am hotărât ca bluzița tricotată de mai jos, cu trei marțieni, sub cerul înstelat, să o poți câștiga chiar tu, dacă ți-o dorești! Tot ce trebuie să faci ca să intri în posesia ei este să urmezi pașii de mai jos și să stai cu ochii pe Facebook pentru a verifica dacă ai câștigat.

REGULAMENT

✿✿✿

Ai voie să comentezi de două ori și să-ți crești șansele de câștig dacă urmezi pașii opționali de mai jos:

  • OPȚIONAL: Like paginii de Instagram Coco Vintage
  • OPȚIONAL: Like paginii de Instagram ici495

DURATA CONCURSULUI

Concursul pickandkeep în colaborare cu Coco Vintage se încheie în data de 27.04.2019 la ora 24:00.

ALEGEREA CÂȘTIGĂTORULUI

În data de 28.04.2019 câștigătorul concursului va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului RANDOM.ORG, iar premiul va fi trimis în săptămâna ce urmează.

Succes!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN
❋ Dacă ți-a plăcut articolul Două produse Coco Vintage: unul pentru mine și unul pentru tine te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep2 comentarii la „・Două produse Coco Vintage: unul pentru mine și unul pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *