・【QUIZ】Ce costum de Halloween ți se potrivește cel mai bine anul acesta?

Se apropie Halloween-ul, ești invitată la o petrecere mascată și încă nu ști cum să te costumezi?

Alegerea unui costum care să te reprezinte este mai simplă decât crezi!

Răspunde la întrebările chestionarului următor și vei afla exact în ce creatură trebuie să te transformi pentru a avea parte de distracție garantată.

În cine te transformi anul acesta de Halloween?

#1

Această temă este din ce în ce mai populară în ultima vreme și asta este minunat pentru că oferă niște alternative ingenioase la clasicele costume de Halloween.

Dacă ți-a ieșit această variantă, presupun că ești o persoană cu o imaginație bogată și o minte plină de idei care abia așteaptă să iasă la suprafață.

Nu m-ar mira deloc să te inspiri în crearea costumului tău din basme clasice precum Alice în Țara Minunilor. La urma urmei, pălărierul cel nebun este modelul la care aspiră în secret orice iubitor al acestui curent.

#2

Știai că acest costum este cel mai iubit și popular din toate? Și e lesne de înțeles de ce. Vrăjitoarele sunt niște personaje cu mult caracter și un farmec aparte. Și pe lângă asta, ele pot alege de care parte doresc să fie: a binelui sau a răului, fără a fi nevoite să renunțe la puterile magice sau reputație.

Iar când vine vorba de costume vrăjitoare, opțiunile sunt pur și simplu infinite! Dacă nu ai răbdare sau chef să te complici, cu o pălărie țuguiată și o coadă de mătură ești mai mult decât pregătită pentru petrecere!

#3

Ești genul de persoană care visează la tărâmuri neîntinate de om departe de lumea în care trăim, nu-i așa? Iar dacă se întâmplă să dai peste vreo comoară pe drum, cu atât mai bine, nu?

Anul acesta, dacă nu ai șansa să pornești pe vas într-o călătorie exotică, cel puțin îți poți îndeplini o frântură de vis participând la petrecerea de Halloween îmbrăcată ca eroii tăi preferați.

Ai grijă însă să nu îl uiți pe Coco acasă, sau cum l-o fi chemând pe papagalul tău!

#4

Îți place să faci pe inabordabila și apoi brusc să te faci nevăzută? Atunci Halloween-ul este momentul tău de glorie!

Anul acesta te provoc să fii la petrecerea de Halloween o apariție pe care nimeni să nu o poată uita.

Pornește de la tradiționalele costume fantome și adaugă puțină sare și piper! Ce spui de o față palidă ca varul sau cenușie, păr ciufulit, lentile de contact albe și o robă lungă, albă, zdrențuită DIY, pentru un plus de personalitate?

#5

Să înțeleg că vrei să iei parte la distracția de Halloween împreună cu toți prietenii tăi costumați, dar tu să rămâi umană și cu picioarele pe pământ, adevărat? Sau doar îți place să ai mereu dreptate și visul tău este să devii justițiară? Sau poate că pur și simplu îți plac uniformele în mod deosebit…

Ei bine, oricare ar fi motivul tău, anul acesta o scoți la capăt cu o pălărie de ofițer și un costum albastru din cap până-n picioare.

Nu uita însă de machiaj! Femeile ca tine sunt femei hotărâte, puternice, care știu ce vor de la viață și nu se tem să poarte un machiaj strident în toiul zilei!

#6

Lasă-mă să ghicesc! Tocmai te pregăteai să te infășori în hârtie și șervețele ca să scapi de povara căutării unui costum? Sau stai… acelea parcă erau mumiiile, nu-i așa?

Oricum, chiar dacă te-ai hotărât să devii acest personaj fără chef de viață sau orice altă urmă de inițiativă, măcar din punct de vedere al costumului ai putea fi ceva mai creativă!

Cu puțină imaginație, haine vechi și jerpelite, machiaj exersat și puțină nebunie se pot realiza niște costume care să atragă toate privirile!

#7

Pun pariu că ești o persoană visătoare, romantică și care consideră că încă are tot timpul din lume la degetul său mic.

Ție chiar ți se potrivește acest tip de costum și ai noroc pentru că este unul din cele mai simple de realizat.

Tot ce trebuie să faci este să adopți o atitudine distantă și misterioasă, un machiaj discret, dar care să îți pună în valoare toate calitățile, o privire gânditoare și un accesoriu simpatic precum un set de colțișori.

【QUIZ】Ce costum de Halloween ți se potrivește anul acesta?

Partea cea mai amuzantă cu privire la Halloween este faptul că oricine poate deveni orice. Așa că dacă nu îți place niciuna din variante ori de câte ori ai repeta testul, nu-ți mai impune limite și fii ceea ce îți dorești! Halloween-ul e noaptea tuturor posibilităților. Have fun!

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Ce costum de Halloween ți se potrivește cel mai bine anul acesta?, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

3 thoughts on “・【QUIZ】Ce costum de Halloween ți se potrivește cel mai bine anul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!