BLOGfashion

・Show and tell – Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

Ai auzit vreodată de popularul joc american show and tell? E un joc pentru copii care presupune alegerea unor obiecte și descrierea lor. Sună distractiv nu-i așa? Ei bine, astăzi am zis să ne jucăm și noi, adulții, show and tell și să scotocim prin gențiși buzunare în speranța de a găsi lucruri cât mai interesante. Provocarea constă în faptul că trebuie să scoatem la iveală absolut tot ce găsim, să spunem ce este și de ce se află acolo. Încep eu!

Show and tell

Show and tell - Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

Și… gata! Asta este tot. Să îi dăm drumul!

1. Totul pornește de la geantă

Show and tell - Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

Când nu port un rucsac încăpător, înseamnă că am la mine acest bucket bag. Este practic, are un design modern și se potrivește la orice. Recunosc că nu aș fi descoperit vreodată avantajele acestui tip de geantă dacă nu aș fi primit-o cadou de la soțul meu acum doi ani. Dar, de când am intrat în posesia ei și până acum, suntem aproape nedespărțite.

2. Fără portofel, nu ies nici până în fața blocului

Show and tell - Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

Două obiecte nelipsite din geanta mea sunt portofelul și cheile.

Pentru că îmi place să țin în portofel absolut toate lucrurile necesare, de la acte de identitate până la bonuri de cumpărături, am nevoie de unul generos. Și pentru că dimensiunile genții îmi permit, în general folosesc un portofel negru, bărbătesc pe care, la fel ca și geanta, am avut norocul să-l primesc.

Cât despre chei, nu îmi place să risc să se agațe de fermoarul genții sau să îmi zgârie telefonul. De aceea, le țin într-un case special.

3. Niciodată nu poți ști când ți se face poftă de citit

Show and tell - Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

Sunt genul de persoană pe care rar o vezi așezată pe bancă sau într-un mijloc de transport fără o carte în mână. Îmi place să citesc și profit la maxim de orice clipă de răgaz.

Mai nou, citesc din nou în engleză și autorul de luna aceasta este Hemingway cu cartea FOR WHOM THE BELL TOLLS.

Și pentru că îmi place ca toate lucrurile care mă înconjoară să mă inspire, ca semn de carte folosesc unul din colecția Kage e no mori, muzeul meu preferat.

4. Eu nici acum numi uit penarul acasă

Show and tell - Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

Probabil ți-ai dat seama și din frecvența cu care postez pe blog de faptul că pentru mine scrisul este o metodă de relaxare și evadare din cotidian. De aceea, o bună parte din timpul liber mi-o ocup cu această activitate. Din păcate însă, nu am mereu la îndemână un calculator sau laptop ca să îmi notez toate ideile și atunci apelez la metoda tradițională: scrisul de mână.

Pentru a nu uita nici măcar un singur gând care mi-ar putea folosi mai târziu, oriunde m-aș afla, port cu mine o agendă și instrumente de scris.

5. Trusa de prim ajutor

Show and tell - Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

Când sunt în oraș, sunt șanse mari să mi se facă poftă de ceva dulce și să nu pot cumpăra imediat, să mă roadă un pantof, sau pur și simplu să trebuiască să-mi împrospătez machiajul. Și atunci, e timpul pentru trusa de prim ajutor care conține obligatoriu următoarele obiecte:

☆ șervețele

☆ leucoplast

☆ ceva dulce

6. Atenție, paparazzi!

Show and tell - Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

Unul din obiectele pe care le recomand oricărui blogger să le aibă în permanență cu el este aparatul de fotografiat. Nu se știe niciodată ce lucru deosebit îți poate ieși în cale, ce peisaj te surprinde, sau ce subiect pe care să vrei să îl prezinți îți vine în minte și ai nevoie de fotografii care să sublinieze ideea. Mai bine să fii pregătit!

Știu să îmi impun limite

După cum vezi, obiectele din geanta mea se pot clasifica pe categorii, sunt ordonate cu atenție și fiecare din ele se dovedește a fi folositor la un moment dat de-a lungul zilei.

Mulțimea și varietatea lucrurilor pe care le port cu mine zi de zi depind de dimensiunile genții. Dar, de cele mai multe orimă rezum la strictul necesar și am grijă să nu depășesc cu mult numărul de obiecte descrise mai sus. La urma urmei, este infinit mai simplu să mă deplasez cu o geantă ușoară și acesta este motivul pentru care nu mă încarc cu lucruri de care nu am neapărată nevoie.

☆ Sumarul acestui articol:

Răsfoiește revista de mai jos pentru mai multe idei și alege din selecția de articole de pe answear.ro ceea ce ți se potrivește!

☆ Articolul Show and tell – Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!a fost scris și publicat special pentru cea de-a zecea probă din cadrul concursului SuperBlog 2017. Provocarea a pornit de acestă dată de la retailerul multibrand answear.ro, dressingul tău din care păstrezi doar ceea ce ți se potrivește.

Și acum, e rândul tău!

Chiar sunt curioasă, tu ce ascuzi în geantă?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

One thought on “・Show and tell – Pozează fiecare obiect din geantă și povestește despre el!

  • Un articol deosebit. Imaginea cand ies toate obiectele din geanta este preferata mea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *