・Cum să te îmbraci ca un tomboy?

Am găsit pe internet sfaturi cu privire la cum să te îmbraci elegant, cum să te îmbraci sexy, cum să te îmbraci la un interviu, cum să te îmbraci la o întâlnire dar foarte puține discuții pe tema: cum să te îmbraci ca un tomboy.
Și dacă nu ești familiară cu stilul, să știi că tomboy se referă lafetele îmbrăcatebăiețosși care preferă activități de obicei practicate de băieți precum sportul, jocurile pe calculator, ș.a.m.d. Stilul este foarte popular în străinătate și multe firme și designeri se axează pe crearea de haine de damă cu iz bărbătesc!

Nu e o regulă scrisă și nu trebuie să te îmbraci într-un fel pentru că îți plac anumite lucruri! Indiferent de hobby-urile pe care le ai, poartă ceea ce te face să te simți cel mai bine, confortabil și sigură pe tine! Dar dacă totuși, ca și mine, ai momente în care te simți mai în largul tău ascuzându-te sub 10 straturi de haine largi, iată cum să te îmbraci ca un tomboy, și totuși să arăți feminină:
Cum să te îmbraci ca un tomboy?

1. Poartă ceva pe cap

Cum să te îmbraci ca un tomboy fără să porți ceva pe cap? Pentru acest stil, o șapcă, o pălărie sau o căciulă cumpărată din secțiunea pentru bărbați, este un must have!

2. Părul scurt ajută!

Părul scurt e mai ușor de întreținut și se potrivește destul de bine stilului tomboy. În plus, dacă ești o persoană foarte activă sau prea ocupată să îți faci timp pentru o îngrijire riguroasă a părului, decât să îl lași lung și neglijent, îți recomand să îl tunzi scurt. Băiețoasă sau nu, îți va sta de o mie de ori mai bine.

3. Tricoul gri trebuie să fie nelipsit

Că îl porți pe sub cămașă, pe sub pulover sau ca atare, un tricou gri sau închis la culoare adaugă un element în plus ținutei tale.

4. Nu te limita la măsura ta

Stilul tomboy pune accent pe o singură idee: confortul! Dacă vrei să te simți confortabil și să ai în permanență libertate de mișcare, optează pentru haine în care să poți respira. Nu te teme să adaugi volum siluetei tale prin hainele pe care le porți!
5. Băieții preferă pantalonii

Nu înseamnă că trebuie să renunți la fuste pentru a fi un tomboy veritabil! Dar pantalonii sunt ceva mai ușor de purtat pentru acest stil. Iar dacă chiar vrei să ieși în evidență, încearcă unii drepți sau chiar largi! În cazul fustelor, lungimea medie este cea mai potrivită!

6. Pantofii fac diferența

DA! Există și pantofi cu toc confortabili. Dar pe primul loc, rămân cei cu talpă joasă, flexibili și ușor de purtat!

7. Nu uita de accesorii

Mai ales pe o astfel de vreme, acest stil poate fi puțin cam copleșitor și te poate face să arăți chiar ca un băiat. De aceea, dacă vrei să adaugi un strop de feminitate ținutei tale, optează pentru două – trei accesorii: o brățară colorată, o eșarfă statement, niște cercei minimaliști etc.

8. Machiaj discret

Dacă machiajul nu este punctul tău forte, atunci acest look este ideal pentru tine! Iar dacă îți place totuși să te joci cu pigmenți și diferite cosmetice, nu uita un lucru: mai puțin, înseamnă mai mult.

Iar acum știi perfect cum să te îmbraci ca un tomboy

Ia aminte la aceste câteva sfaturi și fă combinații inedite! Când vine vorba de modă, să știi că nu există limite ce nu pot fi depășite sau reguli ce nu pot fi încălcate! Pune confortul pe primul loc și simte-te bine!
Ieri am iești în parc îmbrăcată așa. Zilele acestea iarna pare pe sfârșite și de teamă că nu voi mai avea multe ocazii să port scurta mea preferată, kaki am zis hai să profit!

Să îmi spui cum ți se pare ținuta!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Ținută:

・Pulover: Needles

・Eșarfă: Engineered Garments

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cum să te îmbraci ca un tomboy? te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *