De Paște, magazinul online Lavandiere te așteaptă cu cele mai frumoase cadouri!

Mai sunt doar câteva zile până la Paște, iar eu am intrat deja în atmosfera sărbătorilor. Deja îmi fac planuri în legătură cu ce voi găti, cum voi așeza masa festivă și bineînțeles, ce decorațiuni de sezon voi folosi. De aceea, tot căutând idei în nesfârșita oază de inspirație virtuală, am dat la un moment dat peste oferta de Paște a magazinului Lavandiere.

Lavandiere este un butic online românesc care deja și-a construit o reputație solidă pe internet în calitate de magazin cu daruri și decorațiuni originale. De la ursuleți și iepurași croșetați și până la trandafiri parfumați din săpun, în magazinul Lavandiere găsești câte un cadou sau o decorațiune specială pentru orice ocazie.

În colecția Lavandiere cu produse tematice pentru Paște, am găsit cei mai simpatici iepurași! Băieței sau fetițe, iepurașii de Paște din magazinul Lavandiere sunt niște figurine decorative drăgălașe, ce pot constitui decorul perfect pentru orice locuință care se pregătește de întâmpinarea sărbătorilor Pascale.

De Paște, magazinul online Lavandiere te așteaptă cu cele mai frumoase cadouri!

Iepurașii Lavandiere au un desing simplu, dar plin de culoare, care te face să-i îndrăgești de la prima întânire. De asemenea, au o înălțime de 30 de centimetri și sunt confecționați din fibre textile naturale. În plus, poartă cele mai adorabile hăinuțe și accesorii astfel încât se poate vedea chiar și din poze că fiecare are personalitatea sa. Unul din iepurași iese în evidență prin gulerul său elaborat, de un verde primăvăratic, în timp ce altul prin uniforma sa de fermier, accesorizată cu o sapă în formă de morcov. Sfioasă, dar jucăușă și veselă, fetița iepuraș ține în mână trei balonașe colorate, în timp ce prietenul său de joacă a adus cu el o plasă de prins fluturi.

Decorațiuni de Paște cu multiple utilizări

Încă din copilărie am învățat să pun preț pe sărbători și să mă bucur de fiecare eveniment de peste an respectându-l cum se cuvine. Așa cum cred că ar trebui să simtă orice român, pentru mine fiecare sărbătoare are o însemnătate aparte și ca să mă bucur mai mult de venirea ei, îmi place să-mi decorez și casa cu simboluri specifice. Iar când vine vorba de Paște, puține decorațiuni sunt mai potrivite decât iepurașii!

De Paște, magazinul online Lavandiere te așteaptă cu cele mai frumoase cadouri!

Iepurașii Lavandiere îi poți folosi ca piesă principală pentru decorarea unei mese îmbelșugate de Paște, îi poți așeza în punctele cheie ale casei ca pe niște vestitori ai primăverii, sau pur și simplu îi poți dărui celor dragi pentru a le face o bucurie. Iar datorită modului în care sunt confecționați, dar și a dimensiunilor lor practice, te poți bucura de ei chiar și după sărbătorile Pascale lăsându-i pe cei mici să se joace cu ei pe post de jucării, sau pur și simplu agățându-i în brad cu ocazia celei de-a doua celei mai mari sărbători românești de peste an.

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul De Paște, magazinul online Lavandiere te așteaptă cu cele mai frumoase cadouri! citește și:

Noul ursuleț mov croşetat Lavandiere este gata de joacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *