Intrare liberă în business lounge-urile din aeroporturi cu Mastercard

Destul de des, călătorii se confruntă cu nevoia de a aștepta mult timp zborul necesar, mai ales când vine vorba de zboruri internaționale. Dacă mai aveți timp înainte de zbor, îl puteți petrece într-o atmosferă confortabilă și calmă – în business lounge-ul aeroportului. Aveți un card premium al sistemului de plată Mastercard? Atunci, profitați de posibilitatea intrării libere în business lounge și petreceți aici trei ore gratuit.

Care sunt avantajele oferite de accesul în business lounge-ul din aeroport

Dacă sunteți interesat să călătoriți confortabil și dețineți un card premium Mastercard, puteți vizita oricând zona VIP de odihnă. Aici puteți obține acces gratuit la presa locală, TV, fotocopiator și fax, precum și să utilizați nelimitat conexiuniea Wi-Fi pentru acces la Internet.

De asemenea, puteți servi ceai sau cafea, băuturi slab alcoolice și alcoolice, gustări reci. Un alt avantaj este posibilitatea de a accesa sala de duș cu toate accesoriile necesare.

Principalul avantaj al șederii în Mastercard Lounge este relaxarea într-un mediu confortabil, întrucât aici domnește o atmosferă de confort și liniște. Mai mult, părinții au voie să ia cu ei în business lounge copii sub 12 ani. Șederea lor în Mastercard Lounge va fi, de asemenea, gratuită.

Vă rugăm să rețineți: va trebui să achitați pentru timpul suplimentar, deoarece condițiile Mastercard se aplică doar primelor trei ore ale șederii în business lounge.

Cum să accesați business lounge-ul din aeroport în condiții preferențiale

Accesul la Mastercard Lounge este oferit doar deținătorilor de carduri premium ale acestui sistem de plată – Platinum, World Elite și World Black Edition. Pentru a intra în business lounge, clienții Mastercard vor prezenta angajatului din zona de lounge biletul și cardul. Numele și prenumele de pe ele trebuie să coincidă.

După aceea, se trece procedura de verificare, care permite identificarea persoanei – dacă este într-adevăr clientul sistemului de plăți:

  • se introduce codul PIN al cardului pe un terminal special;
  • după aceea, o sumă simbolică va fi blocată pe cont;
  • în câteva minute banii vor fi re-creditați în contul cardului.

După procedura de verificare, clienții sistemului de plată Mastercard vor putea vizita liber zona de lounge și sta acolo gratuit timp de trei ore. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre business lounge-uri și condițiile preferențiale de la Mastercard, vă rugăm să contactați serviciul de asistență al băncii dvs. sau linia fierbinte a sistemului de plăți.

PICKANDKEEP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *