・Dacă îți plac eclerele French Revolution, e bine să știi această informație!

Sunt un mare fan al eclerelor French Revolution! De când le-am descoperit prima oară și până acum. Îmi place conceptul. Îmi plac produsele. Și ce s-o mai lungim… îmi place atmosfera din magazin și modul în care sunt tratați clienți. De aceea, când mă plimb prin oraș și vreau să mă relaxez puțin, intru și la French Revolution pentru un ecler.

Dacă îți plac eclerele French Revolution, e bine să știi această informație!

În luna decembrie însă, când am fost să mănânc un ecler de mentă la magazinul din adresa Bulevardul Aviatorilor 8A, am profitat de faptul că aveam și aparatul cu mine. De aceea mi-am pozat eclerele din toate unghiurile posibile, doar așa, de distracție. Și pentru că fotografiile au ieșit care mai de care mai instagramabile nu am ezitat să le postez pe conturile mele de pe rețelele sociale, cu tag la @frenchrevolutioneclairs.

Dacă îți plac eclerele French Revolution, e bine să știi această informație!

Concursuri pe contul de Instagram frenchrevolutioneclairs

Așa am descoperit profilul de Instagram foarte creativ și inspirațional al acestei companii. Și nu mică mi-a fost mirarea când am primit un mesaj că am câștigat 3 eclere la alegere.

Dacă îți plac eclerele French Revolution, e bine să știi această informație!

Habar nu aveam până la întâmplarea cu pricina! Dar se pare că French Revolution, pentru a consolida frumoasa comunitate pe care și-a creat-o pe rețelele sociale, organizează lunar pe Instagram, concursuri cu diferite teme. Din ce am verificat, luna aceasta subiectul este “Declarație de dragoste la un ecler”. Iar în decembrie fusese ceva legat de eclerele cu mentă, de altfel, preferatele mele.

De aceea, dacă ești fan eclere, nu uita să verifici tema lunii, să pozezi produsele pe care le cumperi înainte să le savurezi și să profiți la maxim de aceste concursuri distractive! La urma urmei, nici nu este greu să faci fotografii superbe având în vedere că toate eclerele sunt unul mai frumos ca celălalt! 😛

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul French Revolution te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *