Gerovital Beauty – cosmetice luxoase la prețuri convenabile

Dacă îți spun că am aflat pentru prima oară de brandul Gerovital când am fost în Japonia râzi de mine? Împlinisem 20 de ani, eram prima oară pe cont propriu în străinătate și de abia descopeream lumea. Pe vremea aceea nu numai că nu știam nimic despre alte culturi, dar aveam lacune și în ceea ce privește România. Tu folosești Gerovital? m-a întrebat într-o zi o colegă și de atunci a început totul.Până la 20 de ani, nu foloseam produse de îngrijire a pielii. Și nici măcar regulile de bază ale îngrijirii, cum ar fi demachierea periodică, nu le respectam. Dar era ok pentru că până la o anumită vârstă, ți se iartă aproape orice. M-am întors apoi în România și am vrut să aflu despre singurul brand românesc despre care auzisem în Japonia. Am fost la farmacie și am cerut o cremă de față pe care am început să o folosesc numaidecât. Mi s-a potrivit și după ce am terminat cutia am cumpărat încă una, și încă una, și încă una…

A venit apoi vremea să plec din nou. Dar de data aceasta în valiza mea aveam un stoc de creme Gerovital cât pentru mai multe luni. Iar când mi s-a terminat, am sunat-o pe mama să-mi mai trimită.Brandul Gerovital este atât de cunoscut încât magazinele de aici rămân fără stoc atunci când un grup de turiști străini le calcă pragul. Iar acest lucru se datorează faptului că este bun și se vinde scump în străinătate. Știu pentru că sunt ghid. Și mai știu și pentru că am vrut să cumpăr atunci când eram departe de casă. Nu-mi permiteam să cumpăr Gerovital în Japonia din cauza taxelor foarte mari. Dar preferam să achit costurile poștale pentru ca mama să mă ajute să-mi refac stocul personal. Și uite așa, am ajuns să folosesc Gerovital fără întrerupere de mai mult de opt ani.

Prima experiență Gerovital Beauty

Dintre produsele de îngrijire și hidratare a pielii, cremele Gerovital sunt de departe cele pe care le folosesc cel mai mult. Dar nu am încercat până luna aceasta cosmetice și de aceea campania BUZZstoreGerovital Beautymi-a lărgit mult orizonturile.

Conținutul mult așteptatului pachet BUZZstore a fost de data aceasta următorul:

✿ Ruj cremos, cu acid hialuronic, nuanța #16;

✿ Mascara neagră, Devilash;

✿ Anticearcăn Soft Focus;

✿ Fond de ten cu factor de protecție în nuanțele Nude, Natural Beige și Ivory.

Iar părerea pe care mi-am format-o despre fiecare produs, așa cum urmează:

Ruj cremos, roșu aprins cu acid hialuronic

Pentru mine rujul trebuie să fie roșu. Cât mai roșu. Iar din fericire, cel primit în această campanie a fost exact pe gustul meu. Rujul cremos cu acid hialuronic din gama Gerovital Beauty se aplică ușor pe buze și nu le usucă. Culoarea rezistă în timp și chiar după o zi întreagă de purtat, nu se șterge complet, lăsând o tentă plăcută de roz. În plus, cutia fabricată din material greu și cu magnet pentru închidere sigură, îl face să arate de zece ori mai scump decât este în realitate.Se spune că femeile când nu au timp să se aranjeze, pot apela la ruj ca să arate ca proaspăt ieșite din salonul make up artistului. Iar dacă este vorba de o așa culoare, iluzia e mai mult ca simplu de realizat.

Mascara neagră Devilash

Dacă ar fi să aleg un singur produs de machiaj de care nu m-aș putea lipsi niciodată, acela ar fi cu siguranță mascara. Am deja genele lungi. Dar fetelor șatene nu le strică niciodată puțin mai multă culoare.

Mascara Devilash de la Gerovital m-a cucerit pentru faptul că nu încarcă genele. Aplicată cu grijă se distribuie uniform și arată foarte natural. În plus, nu mi-a dat bătăi de cap nici în momentul demachierii, curățându-se ușor cu orice produs pentru demachiat.

Anticearcăn Soft Focus

Există o relație specială între mine și anticearcăn care mă determină să fiu subiectivă față de acest produs. Zona din jurul ochilor este locul unde pielea mea are cea mai mare nevoie de atenție și de aceea îmi merg la inimă produsele care-mi oferă ce-mi lipsește.

Anticearcănul Soft Focus pe care l-am primit în această campanie este produsul care mi-a plăcut cel mai mult și în același timp, cel pe care l-am folosit cel mai puțin. Este pur și simplu perfect. Ascunde complet orice urme de cearcăne și oferă pielii fermitate astfel încât nu vreau să-l fac să se consume niciodată.

Fond de ten cu factor de protecție

Am primit câte patru mostre de fond de ten cu factor de protecție din fiecare din nuanțelenude, natural beige șiivory. Câte un pliculeț din fiecare culoare pentru mine, și câte unul pentru trei prietene.Încă dinainte să le încerc, mi-am zis căivory este culoarea mea și am avut dreptate. Datorită puterii mari de acoperire, un pliculeț mi-a ajuns pentru a mă machia de două ori. În plus, la fiecare aplicare am fost surprinsă de cât de bine se împacă cu pielea mea și ce frumos rezistă în timpul zilei, fără a se aduna în cutele fine ale feței. Este un fond de ten ușor, care se întinde bine și care hidratează pielea nefăcându-te să aștepți cu sufeltul la gură momentul în care te demachiezi.

Impresii generale legate de cosmeticele Gerovital

Cum am spus și mai sus, sunt consumator fidel al cremelor Gerovital, dar nu știam la ce să mă aștept de la cosmetice înainte de această campanie. Prima impresie când am primit în magazin punguța cu produse a fost una de admirație pentru campania de promovare Gerovital Beauty. Ca blogger și om de marketing nu pot să spun că nu-mi atrag atenția posterele și reclamele, iar cele ale acestei game mi s-au părut profesional realizate.

Îmi place că ambalajele folosite sunt în totalitate negre, iar auriul literelor le dă un plus de eleganță. Mai mult, vestimentația modelului din postere și pliante se potrivește perfect cu imaginea gamei.

După această campanie am ajuns la concluzia că indiferent de produs, Gerovital își merită faima pe care o are, iar din punct de vedere al raportului calitate/preț este un brand pentru care am numai cuvinte de laudă. Tu ce produse din gama Gerovital Beauty ai încercat până acum?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Gerovital Beauty – cosmetice luxoase la prețuri convenabile te invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *