Gloves in a bottle – Nu am mai încercat niciodată așa ceva!

Știai că majoritatea cremelor hidratante de față și de corp doar înlocuiesc uleiurile naturale cu unele artificiale? Din păcate însă, această metodă de hidratare este doar una temporară și cu rezultate care dispar imediat ce încetezi folosirea. Cele mai multe creme și loțiuni nu vindecă pielea și utilizarea lor timp îndelungat duce chiar la reducerea secreției de uleiuri naturale ale pielii. Și atunci, de ce să te hidratezi acum și să ai piele și mai uscată mai târziu?

Ce-ar fi dacă ți-aș spune că există și alte metode de hidratare? Știai că îți poți hidrata pielea chiar cu propriile uleiuri? Pentru acest lucru, tot ce trebuie să faci este să oferi grăsimilor naturale o barieră de protecție împotriva mediului înconjurător. Și poți face acest lucru cu o pereche de mănuși.

Dar să porți mănuși tot timpul nu este în niciun caz o metodă viabilă de hidratare. Așa s-au gândit și medicii dermatologi Statelor Unite când au creat loțiunea Gloves In A Bottle.

Gloves in a bottle - Nu am mai încercat niciodată așa ceva!

Impresii după testarea loțiunii Gloves In A Bottle

Săptămâna aceasta am testat pentru prima oară loțiunea Gloves In A Bottle și efectele m-au surpins plăcut. Despre această loțiune auzisem multe lucruri bune și conceptul chiar mă făcuse curioasă. Inițial m-am gândit că după aplicare chiar arată ca o pereche abia vizibilă de mănuși subțiri și transparente. Ca un fel de plasture loțoune, doar că mai rezistent și cu posibilitatea de a fi aplicat în start mai subțire. În realitate însă are o textură mult mai plăcută și îți face pielea să se simtă minunat.

Sunt o persoană cu piele foarte uscată. De multe ori iarna mâinile îmi crapă până la sânge indiferent dacă apelez sau nu la metode de hidratare. Iar mai nou, am și planuri pentru excursii de hiking și trekking și de aceea găsirea unei loțiuni eficiente este un obiectiv veșnic prezent pe lista mea de idealuri.

Loțiunea Gloves In A Botle este disponibilă în recipiente de 240 ml – cu aplicator și 60 ml – numai bune de luat pe drum. Este puțin mai consistentă decât un lapte de corp, albă la culoare și are un miros plăcut, foarte discret. Nu este nici pe departe loțiunea elastică și lipicioasă la care mă gândeam, și dimpotrivă, are o textură plăcută și se aplică simplu, devenind imediat transparentă.

Gloves in a bottle - Nu am mai încercat niciodată așa ceva!

Efecte de la prima aplicare

Pentru prima aplicare, am testat-o doar pe mâini. Se întinde ușor și cât ai clipi ai impresia că dispare complet. Dar e acolo și se simte senzațional la atingere! În plus, are efect de la prima aplicare.

Pentru cele mai bune rezultate, trebuie aplicată o dată la patru ore. Dar eu am observat efecte pozitive chiar și nerespectând un program atât de strict.

Gloves in a bottle - Nu am mai încercat niciodată așa ceva!

Are și minusuri loțiunea Gloves în a bottle?

Ca orice tratament pentru piele sau produs cosmetic, și loțiunea Gloves In A Bottle are un minus. Unii spun că este puțin cam scumpă pentru ocremă de mâini. Și într-adevăr, ar avea dreptate, dacă această loțiune ar putea fi folosită doar pentru mâini. Dar, din fericire, nu se limitează doar la hidratarea mâinilor.

Gloves In A Bottle se simte bine și are efecte pozitive pe întreg corpul, dar și pe față! De aceea, privită ca o soluție eficientă pentru hidratarea oricărei porțiuni de piele, prețul este cum nu se poate mai accesibil! Gândește-te că astfel, cu un singur produs ai o mulțime de beneficii.

Și încă un lucru important, loțiunea Gloves In A Bottle este cea mai potrivită metodă de hidratare pentru persoanele care suferă de diabet sau se confruntă cu diferite probleme dermatologice precum:

  • Piele uscată;
  • Piele crăpată;
  • Eczeme;
  • Dermatite;
  • Alergii la latex;
  • Psoriazis.

Gloves in a bottle - Nu am mai încercat niciodată așa ceva!

Te-am făcut curios? Loțiunea Gloves In A Bottle o poți găsi aici ↓

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Gloves in a bottlete invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeep

10 comentarii la „Gloves in a bottle – Nu am mai încercat niciodată așa ceva!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *