7 Cărți cu și despre dragoste

Indiferent că sărbătorești Valentine’s Day, Dragobete sau orice altă zi închinată dragostei, îți recomand în acest articol șapte lecturi remarcabile cu această temă. Despre fiecare din aceste cărți am scris pe blog și mai pe larg. Dar m-am gândit că nu ți-ar strica și o scurtă listă pe care se o memorezi pentru următoarea ta sesiune de shopping. Să începem!
Ce cărți să citești de Valentine’s Day?

#1 O dragoste dumnezeiască

Cronica zeiței de Natsuo Kirino este o parodie a relației dintre bărbat și femeie. Povestea de dragoste cu năbădăi din acest scurt roman este cea trăită la începutul veacurilor de zeii Izanami și Izanaki care au conceput insulele japoneze.

CUMPĂRĂ CRONICA ZEIȚEI DE AICI

#2 O dragoste atemporală

Cum să oprești timpul de Matt Haig este probabil una din cele mai frumoase povești de dragoste pe care le-am cititi vreodată. Sunt oameni dezamăgiți în dragoste, care spun și la 40 de ani că au prea multă experiență ca să se mai îndrăgostească. Dar ce să mai zică cei de peste 500?

CUMPĂRĂ CUM SĂ OPREȘTI TIMPUL DE AICI

#3 O dragoste la propriu bolnavă

Nu puteam să nu includ în această listă și romanul Sub aceeași stea de John Green. Când vine vrba de dragoste, cel mai complicat lucru nu este să-ți găsești jumătatea, ci cum să fii ca bolnav de cancer cu persoana visurilor tale știind că la un moment dat o vei răni lăsând-o în urmă.

CUMPĂRĂ SUB ACEEAȘI STEA  DE AICI

#4 O dragoste internațională

Ai Suru de Ioana Lee Nitobe este o poveste de dragoste despre o româncă pe nume Ioana și un bărbat japonez cu care ajunge chiar să se căsătorească. Pare un subiect simplu? Crede-mă! E cum nu se poate mai complicat.

CUMPĂRĂ AI SURU  DE AICI

#5 O dragoste complicată

Că tot am ajuns să vorbim despre povești de dragoste complicate, imaginează-ți cea mai încurcată relație. Înmulțește-i dificultatea cu 1000. Adaugă o lume paralelă și magie. Mai pune o lună pe cer. Și abia te apropii cu un pas de povestea lui Tengo și Aomame din 1Q84 de Haruki Murakami.

CUMPĂRĂ 1Q84  DE AICI

#6 O dragoste paralelă

Uneori ai impresia că cel/cea pe care o iubești este cea mai mare dragoste a vieții tale. Dar dacă deciziile tale de până acum ar fi fost altele? Dacă ai fi trăit într-o lume paralelă? Crezi că ai mai fi iubit aceeași persoană? Află răspunsul în Poate într-o altă viață de Taylor Jenkins Reid.

CUMPĂRĂ POATE INTR-O ALTA VIAȚĂ  DE AICI

#7 O dragoste dintr-o mie

Profesioniste fiind în ale dragostei, se pot prostituatele opri la un singur bărbat pe care să-l iubească toată viața? Sau or fi deja sătule de atâtea porții de dragoste de câte 11 minute? De lămurit, ne lămurește Paulo Coelho.

CUMPĂRĂ 11 MINUTE  DE AICI

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul 7 Cărți cu și despre dragoste pe care ți le recomand de Valentine’s Day te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

One thought on “7 Cărți cu și despre dragoste

  • februarie 15, 2019 la 7:58 pm
    Permalink

    1Q84 de Haruki Murakami am citit-o, e deosebit de interesanta, despre oameni prinsi intre lumi paralele

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *