・5 Motive pentru care am ales un brand din Ucraina

Deși nu famioasă pe piața producătorilor de haine Ucraina a fost prima noastră alegere! O decizie curioasă pentru unii dar, motivele următoare vă vor convinge ca și pe mine de această alegere firească.
1. Simplitatea este cea mai scurtă cale către eleganță!

Simplitatea este cu siguranță cea mai scurtă cale către eleganță. Simplitatea și bunul gust de care dă dovadă brandul Week ne-a atras atenția încă de la început și l-am considerat demn de a fi prezent în magazinul nostru. Acest brand confecționează produse simple, ușor de asortat, neprovocatoare și totuși, cu ceva aparte care nu trece neobservat. Majoritatea produselor alese de noi sunt în culori neutre sau calde, potrivite oricărei ținute.

2. Inspirația se află în cele mai nebănuite locuri
Nu degeaba sunt ucrainiencele considerate unele din cele mai frumoase femei din lume. Multe modele și actrițe recunoscute internațional sunt de origine ucrainiană și asta pentru că știu cu adevărat să își pună în valoare frumusețea naturală. Felul lor de a fi, de a se purta și de a se îngriji poate constitui o reală sursă de inspirație. Stilul lor este unul simplu și neextravagant dar, ca și articolele de îmbrăcăminte alese de noi, chic prin simplitate.

3. Pentru producătorii de haine Ucraina înseamnă calitate

Produsele Week sunt loiale etichetei care le însoțește. Mărimile se potrivesc uimitor de bine iar materialele sunt nici mai mult nici mai puțin decât ceea ce scrie pe etichetă.

4. Moda trebuie să fie accesibilă oricui

Prețul moderat în raport cu calitatea produselor este încă un factor decisiv care a contibuit la luarea unei decizii. Ne-am dorit ca primul brand comercializat pe acest site să fie accesibil pentru cât mai multe din clientele noastre și prețul acestuia să nu constituie niciodată un impediment în achiziționarea unui nou produs.

5. Stilul nu se învață, se simte!

Deși o țară în plin curs de dezlvotare, Ucraina este căminul multor femei cu stil și simț estetic rafinat. O dovadă a acestui fapt este și comercializarea binecunoscutei reviste Vogue Ucraina care recunoaște această țară ca fiind una cu potențial în lumea fashion-ului.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Pentru a afla mai multe despre conceptul pickandkeep citește și:

・ Bun venit la pickandkeep!

One thought on “・5 Motive pentru care am ales un brand din Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *