・Jucării croșetate manual, bucuria oricărui bebeluș

Am mai vorbit și cu alte ocazii despre magazinul online Lavandiere și produsele sale lucrate manual și confecționate din materiale de o calitate superioară. Dar astăzi m-am gândit să deschid din nou subiectul deoarece tocmai s-a lansat o colecție nouă de produse, dedicată celor mici și care cuprinde o mulțime de jucării croșetate manual, lucrate cu migală și numai bune de făcut cadou.

De ce să faci cadou unui bebeluș jucării croșetate manual?

Când vine vorba de cadouri bebeluși știi că mergi la sigur cu jucării croșetate manual din următaorele trei motive:

#1 Sunt atractive

Pentru că vârsta nu-i permite, nu poți să faci unui bebeluș un cadou dulce, dar vrei să-i dăruiești ceva de care să se bucure la fel de mult, nu-i așa? De aceea mizează pe textură și culori și dăruiește-i o jucărie croșetată care să-i stimuleze simțurile.

#2 Sunt hipoalergenice

Când alegi un cadou pentru bebeluși, este foarte important să iei în considerație riscul alergiilor. Fiind abia la început de drum, nu poți să știi chiar tot ce îi priește și ce nu cuiva care abia a venit pe lume și de aceea trebuie să iei în considerație doar variantele sigure. Jucăriile croșetate de la Lavandiere sunt fabricate din materiale 100% hipoalergenice și în același timp au o textură catifelată, simțindu-se minunat la atingere.

Jucării croșetate manual, bucuria oricărui bebeluș

#3 Sunt durabile

Poate nu chiar pe toate, dar cu siguranță orice părinte dorește să păstreze o parte din jucăriile copilului său. Iar jucăriile Lavandiere fac parte din categoria celor care rămân în casă. Faptul că sunt lucrate manual le dă o notă de unicitate și autenticitate. Iar bumbacul, firul de acril și lemnul, materialele din care sunt confecționate, le fac să fie cu adevărat durabile.

Seturi de trei produse pentru ca alegerea să-ți fie mai ușoară

Lavandiere știe că alegerea jucăriei perfecte pentru un bebeluș nu este o decizie simplă și de aceea propune seturi de câte trei piese. Aceste seturi sunt formate dintr-o jucărie moale iepuraș sau ursuleț, o jucărie pe inel de lemn și un lanț pentru suzetă, ca în fotografiile de mai jos:

Set iepuraș

Set ursuleț

Fiecare din cele două seturi se vinde într-o cutie albă, ce constituie un mod de prezentare elegant și atractiv. De aceea, cadoul este potrivit nu doar pentru propriul copil, ci și pentru puiuțul unei rude, prieten sau cunoștințe.

Seturile cadou pentru cei mici sunt daruri perfecte cu orice ocazie. Bebelușii se bucură de ele încă din primele săptămâni de viață. De aceea jucăriile Lavandiere se pretează ca daruri de botez sau sărbători de iarnă.

În plus, pentru originalitatea acestor jucării, cu siguranță și părinții vor aprecia gestul. El dă dovadă de mult suflet și pregătire în alegerea unui cadou. Fiecare din noi apreciază ceva unic și mai ales când vine vorba de cei mici, ne dorim ca ei să aibă ce-i mai bun și mai frumos. De aceea, nu doar cu gândul la copii, ci și la părinții care se vor bucura în egală măsură, dăruiește jucării croșetate Lavandiere.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Jucării croșetate manual te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepUn răspuns la „・Jucării croșetate manual, bucuria oricărui bebeluș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *