・Cum să îi faci pe ceilalți să creadă că ești mai tânără decât în realitate

Tu visezi la cum să îi faci pe ceilalți să creadă că ești mai tânără decât în realitate? Îți place ca lumea să se mire când îți vede anii din buletin? Dar, dacă ți-aș spune că acest lucru este de fapt mai simplu decât îți imaginezi? Știai că orice fată, cu puțin efort și grijă pentru propria persoană poate să șteargă cu buretele de pe înfățișarea sa urmele unor ani întregi? Iată cum: 5 Moduri în care să îi faci pe ceilalți să creadă că ești mai tânără decât în realitate

#1 Revitalizează-te!

Un chip tânăr arată mereu proaspăt și plin de viață și asta trebuie să urmărești și tu! Fă-ți un scop din a dormi cel puțin 7 ore pe noapte și din culcatul seara înainte ca orologiul să bată miezul nopții!

Pentru un somn adânc și liniștit, renunță la orice tip de gadget înainte de culcare, fă o baie sau un duș fierbinte și pune mâna pe o carte! Somnul te va cuprinde pe nesimțite!

#2 Aruncă penseta la gunoi!
Știai că indiferent de câți ani ai, sprâncenele tale grăiesc lucruri importante despre vârsta ta? Nu le lăsa să te dea de gol și în niciun caz să te îmbătrânească!

Cele mai frumoase sprâncene sunt cele naturale, iar atâta timp cât între ele nu-ți cresc răzlețe fire de păr, aruncă penseta și renunță definitiv la pensat! Crede-mă! Te va întineri cu câțiva ani prețioși!

#3 Nu subestima puterea gravitației

Pentru o femeie, cel mai mare dușman cu care trebuie să se lupte întreaga viață este gravitația! Sună a scenariu de film horror, dar ea este de vină pentru pielea lăsată de pe față și pentru celălalte părți ale corpului care nu mai stau acolo unde le era locul la 20 de ani! Dar cu puțină istețime, îi poți veni de hac chiar și ei!

pentru față

  • folosește zi de zi creme hidratante potrivite vârstei tale;
  • învață să-ți faci masaje faciale ca o cosmeticiană profesionistă;
  • ia-ți aportul necesar de vitamine din fructe și legume proaspete;
  • bea multă apă

pentru piept

  • stai mereu într-o poziție corectă;
  • fă exerciții pentru tonifierea mușchilor care îți susțin pieptul;
  • contrar a ceea ce spun mulți experți și semiexperți nu renunța la suportul bustierei sau al unui sutien care nu te incomodează nici măcar atunci când dormi!

pickandkeep Ishikawa Constantin Ioana

Câteva tipuri de bustiere și sutiene pe care le poți folosi și la somn!


Cum să îi faci pe ceilalți să creadă că ești mai tânără decât în realitate

pentru fese

  • ai grijă la kilogramele în plus și dacă ai, scapă de ele;
  • fă exerciții pentru tonifierea musculaturii;
  • folosește creme anticelulitice nu doar pentru efectele lor, ci și ca motivație pentru masaj.

#4 Tunde-te cât mai des!

Nu felul cum îți porți părul sau lungimea sa îți dau de gol vârsta, ci starea lui. Dacă ai un păr frumos și bine îngrijit, aspectul tău fizic pe de-a-ntregul va fi cu mult îmbunătățit.pickandkeep Ishikawa Constantin Ioana

Citește și:

#5 Poartă doar haine care să te avantajeze!

O persoană înțeleaptă mi-a spus următorul lucru despre modă și deși nu i-am dat crezare inițial, încep să realizez că de fapt acesta este secretul:

Nu poți învăța cum să te îmbraci frumos, dacă nu ai complexe!

Nu vrem să recunoaștem, dar corpul uman este imperfect! Și mai mult, foarte diferit de la persoană la persoană! De aceea, nici hainele, oricât de bine ar fi croite și indiferent din ce materiale sunt făcute, nu arată la fel pe toată lumea.

De exemplu, femeilor cu forme le stă bine în articolele mulate, în timp ce celor slabe, nu! Fetele cu picioare lungi arată bine în fuste peste genunchi, cele scunde nu! Contrar însă, o fustă scurtă arată absolut decent pe o femeie mignonă, în timp ce pe una înaltă nu o avantajează. Iar exemplele pot continua la nesfârșit!

Faptul că nu tot ce găsești în vitrinele magazinelor ți se potrivește, nu ar trebui să ți se pară o noutate, dar nici să te descurajeze! Individualitatea ta fizică îți aduce un farmec aparte ca persoană, iar dacă recunoști, accepți și folosești în favoarea ta micile defecte” atunci când îți alegi vestimentația, îți va fi mult mai ușor să îi faci pe cei din jur să creadă că ești mai tânără decât în realitate!

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cum să îi faci pe ceilalți să creadă că ești mai tânără decât în realitate, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!