・Ce înseamnă power spot? Cu Daikin Plantăm Aer

Sunt convinsă că ai auzit până acum de expresia power spot – un loc unde evadezi din cotidian ca să îți încarci bateriile.

Eram în Japonia când am auzit prima oară această expresie și spre surprinderea mea, deși era în engleză, nu am înțeles-o absolut deloc. Într-o discuție oarecare cineva m-a întrebat: „Tu ai un power spot?” Iar eu pe loc i-am răspuns: „Bineînțeles!”, negândindu-mă că următoarea întrebare firească va fi: „Care?

La vremea aceea abia împlinisem douăzeci de ani. Scăpasem de liceu cu jumătate de an în urmă și simțeam că toată lumea e a mea. Eram convinsă de faptul că pot trăi oriunde. Știam că pot face față la orice provocare. Și mai mult, eram sigură mă pot realiza indiferent de carierea pe care o voi alege. Nu aveam un plan bine definit, dar știam că totul va fi bine pentru că așa trebuia să se întâmple. Și de aceea, sufocată de atâta optimism, distrată și visătoare, normal că nu am putut găsi pe loc răspunsul în legătură cu power spot-ul meu. La urma urmei nici nu aveam nevoie de așa ceva pentru că mă simțeam mereu plină de energie.

Dar anii au trecut și treptat, treptat am început să mă mai coc puțin. În timp am realizat că lumea nu era a mea, lumea era a lumii, iar eu ca să răzbesc trebuia să găsesc mai întâi puterea de a mă concentra pe ceea ce îmi doresc cu adevărat. Și astfel am pornit în căutarea power spot -ului meu.

Și ce să vezi? Cu toate că nu avusesem vreodată un astfel de loc până atunci, când am început să îl caut, l-am recunoscut imediat. Era mai aproape decât mă așteptam și într-un fel putea fi creat chiar de mine: micul meu ciob de Rai.

Nu poate fi vorba de power spot, dacă nu ne gândim la natură

Mi-a plăcut mereu viața la oraș, dar de când am început să-mi caut un  power spot mi-e sete de verdeață. Dar nu am de gând să renunț la stilul de viață urban! De aceea, am considerat că cel mai potrivit e să aduc natura în mediul citadin. Și așa am început să plantez.

Am prins o mușcată, un cerceluș, am semănat plante aromatice, am înmulțit suculenți, am plantat un pomișor și tot așa până mi-am făcut o adevărată grădiniță.

Ce înseamnă power spot? Hai să plantăm aer cu Daikin

De primăvara până toamna târziu nu e zi în care să nu ies măcar la o cafea în micul meu paradis verde. E locul perfect unde mă încarc cu energie dimineața și unde uit de stres seara.

Nu pot să descriu în cuvinte bucuria de a crește ceva viu. E o senzație minunată! A planta e sinonim cu a trăi. Iar lumea parcă devine din ce în ce mai conștientă de acest lucru.

M-am bucurat nespus să descopăr că până și marile corporații internaționale au început să ia în considerație nevoia de verde. Astfel, înclin în fața inițiativei multinaționalei Daikin în realizarea campaniei: Plantăm Aer.

Ce înseamnă Plantăm Aer?

Plantăm Aer este o campanie în care Daikin promite plantarea unui copac pentru fiecare unitate de aer condiționat vândută între 5 iunie și 15 septembrie 2017. 15 județe din România sunt pe lista înverzirii, iar Daikin s-a hotărât să le îmbogățească cu nu mai puțin 10.000 de copaci. Îți dai seama câte power spot -uri? Câtă energie? Câtă viață?

Ce înseamnă power spot? Hai să plantăm aer cu Daikin

Dacă vrei să schimbi lumea, trebuie să începi prin ce poți face tu!

Daikin invită cât mai multă lume și la Ziua Națională a Împăduririi din 18 noiembrie. Acolo, ca voluntar, ai șansa să contribui activ la bunăstarea întregii Planete!

Află mai multe pe www.plantamaer.ro.

Plantăm aer nu e doar o campanie comercială, e o campanie cu oameni și pentru oameni.

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă vrei să descoperi stilul pickandkeep vizitează magazinul nostru:

Magazin pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Ce înseamnă power spot?, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!