・AMazing by Mihaela Apetrei – rochii de ocazie de închiriat

Nu am mai purtat de mult rochii de ocazie. Dacă stau bine să mă gândesc cred că ultima oară a fost la nunta cumnatei mele când m-am îmbrăcat într-o rochie înflorată Marc Jacobs și mi-am pus în picioare niște Repetto roșii, cu ceva mai mult de patru ani în urmă. Dar ținuta mea de atunci ar fi mers la fel de bine și la o plimbare de duminică în parc. Iar pe tocuri… cred că nu m-am mai urcat din facultate și a trecut ceva timp de atunci.Ideea nu e că nu particip la evenimente. Mă duc destul de des și dacă am timp, nu ratez nicio petrecere. Doar că nu mai reușesc în ultimul timp să mă conving să investesc în rochii de ocazie pe care să le port o singură dată și apoi să uit de ele în dressing.

Pot număra pe degetele de la o mână rochiile de ocazie pe care le dețin și să nu trebuiască degetul mic și inelarul. Atât de puțină îmbrăcăminte formală am. Și când mă gândesc la cât de mult mă schimb odată cu vârsta, nici că-mi vine s-o mai înmulțesc.

De aceea, m-am gândit mereu: Cum ar fi să ai o ținută complet nouă la fiecare petrecere, dar fără să fie nevoie să cheltuiești o mulțime de bani și nici să-i mai faci loc în dulap după încheierea evenimentului?

AMazing by Apetrei Mihaela

Ca de obicei, soluțiile vin de unde te aștepți mai puțin. Nu m-aș fi gândit nici într-o mie de ani că voi găsi rochiile perfecte pentru orice tip de eveniment formal tocmai la sugestia unui bărbat, dar uite că se întâmplă și minuni.

Aflând de la Bogdan Dărădan de la H2ROde AMazing by Apetrei Mihaela– un loc unde rochiile nu sfârșesc părăsite într-un șifonier, ci sunt iubite de mai multe ori, m-am dus să văd despre ce este vorba.

Undeva în apropierea pieței Obor, într-un loc convenabil ca locație,AMazing by Apetrei Mihaelate îmbie din vitrină cu două rochii numai bune de dans. Iar clădirea, elegant vopsită în negru, nu-ți dă voie s-o uiți cu una cu două.

Cum intri, un interior alb și plin de flori colorate îți dă impresia că se pune la cale de o nuntă ca-n povești. Dar lista de prețuri, precum și toate produsele de machiaj, manichiură și pedichiură care te așteaptă să le încerci, îți dau de gândit că nimeni alta în afară de tine nu este personajul principal din acest salon cochet. Și când treci de toate tentațiile special puse exact la intrare ca să te facă să-ți dorești să devii mai frumoasă, ajungi direct în raiul petrecărețelor unde câteva sute de rochii stau cuminți pe umerașe.

Când îmi cumpăr rochii de ocazie, prima grijă pe care o am este:

Dar dacă slăbesc și mai mult și cad de pe mine?
Probabil că sună prostesc ca o femeie să se teamă de slăbit, dar eu, din păcate, am super puterea de a pierde kilograme mai repede decât se topește o lumânare. Și de aceea, mai ales când vine vorba de rochii mulate, nu pot niciodată să-mi aleg ținuta cu prea mult timp înainte de eveniment pentru că sigur îmi rămânemare. Dar văzând oferta de laAMazing by Apetrei Mihaelami-am dat seama că n-ar mai fi nevoie să-mi bat capul cu kilogramele care se încăpățânează să stea departe de mine, dacă aș opta pentru rochii de ocazie de închiriat pe care le-aș putea alege foarte aproape de eveniment.

Prețul de închiriere este doar o parte din cel de magazin și pe lângă faptul că au mărimi și croieli pentru orice tip de corp, la cerere poți modifica rochia dorită!

Nu mi-au trebuit decât câteva minute să aleg o mulțime de ținute și multe dintre ele parcă erau făcute anume pentru mine. Iată câteva favorite:

5 Rochii de ocazie care mi-ar face plăcere să le port

#1 Rochia „doar” dantelă

Pentru o petrecere de seară, rochia din dantelă cu spatele decupat și căptușeală de culoarea pielii, ar fi prima opțiune. Cu toate că este atât de simplă din punct de vedere cromatic, ea iese în evidență prin complexitatea modelului. Cea pe care am probat-o laAMazing by Apetrei Mihaelami-a venit aproape perfect. Cu excepția taliei care mi-era puțin lărguță, dar care se putea corecta, aceasta m-a cucerit de la prima „probare”.

#2 Rochia grădiniță de trandafiri

Oricât de cool pare vestimentația mea de zi cu zi, să știi că mă topesc după rochiile pline de flori! Mi se par foarte feminine și am impresia că oricat de colorate ar fi, nu riști să arăți prea „împopoțonată” purtând una.

#3 Rochia „am venit doar să mă distrez”

Sunt unele rochii cărora trebuie să le porți de grijă tot timpul. Dar există și rochii ca cea de-a treia pe care am ales-o și care parcă strigă petrecereeee!Strânsă deasupra taliei ca să poți mânca cât îți poftește inima fără ca cineva să observe; De culoarea vinului ca să nu-ți faci griji când bei un pahar (sau zece); Comfortabilă, dar fără să-ți sacrifice feminitatea; Aceasta este rochia ideală pentru petrecărețele care de obicei umblă în blugi basic și în tricouri cu Metallica.

#4 Rochia nu mă uita (prea curând)

Cea de-a patra rochie probată a fost de fapt o fustă și o bustieră aproape în totalitate din dantelă. Cădea foarte greu și nu era neapărat genul de rochie cu care să alergi după taxi ca o cenușăreasă urbană. Dar era cu siguranță genul de rochie pe care aș purta-o ca să ies în evidență.

#5 Rochia „serioasă”

Am încheiat „fashion show-ul” de laAMazing by Apetrei Mihaela pe un ton serios. Ultima rochie probată părea extrem de cuminte și dacă nu ar fi fost detaliile argintii din broderie, aș fi confundat-o ușor cu o rochie office. Tot la fel de casual mi s-a părut și culoarea ei bleumarin. Cu un decolteu cuminte, o lungime potrivită și o croială care nu dezvăluia nimic mai mult decât ceea ce trebuie, aceasta ar fi rochia pe care aș purta-o „ca să-i întâlnesc părinții”. Doar pantofii cu care am probat-o nu s-au dovedit (observ acum în poză) cea mai fericită alegere. Dar dacă mi-aș mai fi pus puțin mintea la contribuție, cu siguranță aș fi putut crea o ținută minunată.

5 Rochii de ocazie de laAMazing by Apetrei Mihaela

Toată sesiunea de probare și schimbare rochii de ocazie a durat o oră. În doar șaizeci de minute, pentru că am avut atât de multe opțiuni la dispoziție, am putut găsi fără pic de efort nu mai puțin de cinci ținute de petrecere. Și reține faptul că nu aveam niciun eveniment anume în minte!Gândește-te cât de ușor poți scăpa de grija vestimentației formale când știi exact ce cauți, dacă apelezi laAMazing by Apetrei Mihaela.

Pentru mine a fost o experiență mai mult decât distractivă și aș opta fără să stau pe gânduri pentru o rochie de ocazie închiriată. Tu ce spui? Data viitoare îți cauți rochie de petrecere laAMazing by Apetrei Mihaela?

Dacă da, să știi că adresa este următoarea:

Str. Masina de Paine nr. 67, sector 2, Bucuresti

Program:

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00

Sâmbătă: 10:00 – 16:00

Telefon:

0765.606.076

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul AMazing by Mihaela Apetrei – rochii de ocazie de închiriat,te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

❋ Pentru a citi toate articolele legate de fashion de pe acest blog, ne vedem la rubrica:

Fashion pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *