・Ținuta mea de Revelion poartă semnătura CONCEPTO

Ești gata pentru spectaculoasa noapte dintre ani? Eu una deja îmi imaginez cum o să fie. Tarte cu fructe, cheese cake, pahare pline cu șampanie, prieteni și familie, globulețe, sclipici și eu îmbrăcată într-o ținută superbă de la Concepto care să-mi pună în valoare stilul.De ce Concepto?

Când aleg haine pentru un eveniment anume, îmi place ca ele să fie cu adevărat spectaculoase, dar în același timp să aibă un design care să-mi permită să le includ și în ținute casual. Exact ca cele care m-au inspirat de la magazinul Concepto. Dar înainte de a-ți prezenta fiecare piesă care m-a cucerit de pe acest site și a-ți spune motivele pentru care am ales-o, dă-mi voie să-ți prezint în câteva rânduri pe ce se bazează conceptul magazinului.

Povestea Concepto a luat naștere din dorința a două surori de a crea piese vestimentare care să te facă să strălucești și să te simți bine în pielea ta. Începuturile au fost modeste. Cu doar o mașină Singer primită în dar de la bunica lor și cu un car de ambiție și talent, cele două femei au început să lupte pentru visul lor. Și munca a dat roade.

Scopul celor două surori era de a crea un brand care să se potrivească femeilor puternice. Prin minimalism, stil și o combinație unică de tăieturi și modele ieșite din comun, ele doreau ca hainele lor să poată face pe orice femeie să aibă încredere în sine și să se simtă frumoasă. Și cu timpul, frumosul lor ideal a devenit realitate.

Din 2013, anul în care a luat naștere Concepto, și până în ziua de azi cele două surori și-au văzut meritele întipărite în publicații precum Vogue, L’officiel și Cosmopolitan. Iar printre vedetele care au ales să pășească în lumina reflectoarelor în ținutele Concepto se numărăLady Gaga, Zendaya, Alessandra Ambrosio, Chiara Ferragni și Ariana Grande. Cu alte cuvinte, Concepto s-a bucurat deja de o mulțime de realizări care vorbesc de la sine.Ce aleg eu de la Concepto?

Enuziasmată pentru seara de sărbătoare și pentru mulțimea de produse pe placul meu de la Concepto, am început să-mi fac planuri în legătura cu ținuta și chiar să mă gândesc cum să combin între ele piesele vestimentare și accesoriile. Și de cât mi-am petrecut timpul admirându-le, cumnata mea, Daria, un graphic designer începător, mi-a zis că deja mă vede purtându-le și mi-a făcut un desen îmbrăcată cu ele.Iar schița, trebuie să recunosc, m-a făcut să mi le doresc și mai mult.

5 Piese de la Concepto care mă vor face să strălucesc în noaptea de Revelion

Dacă ești familiarizat cu creațiile Concepto, probabil că ai recunoscut deja din ilustrație îmbrăcămintea aleasă de mine. Dar hai să mai trecem o dată în revistă fiecare piesă:

#1 JAYLAH PANTS

Am început să-mi imaginez ținuta pornind de la pantaloni. Dungile galbene, minimaliste, dar provocatoare, dau o notă casual acestor pantaloni eleganți. Jaylah Pants sunt pantalonii ideali pentru o seară nebună de petrecere, dar în același timp sunt și îndeajuns de formali pentru a-i îmbrăca la birou într-o zi în care vrei să atragi toate privirile. O piesă elementară care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei.

#2 WANDA BUSTIER

O bustieră nu este probabil primul articol de îmbrăcăminte pe care te-ai gândi să-l integrezi într-o ținută de sărbătoare. Dar când vine vorba de o bustieră dintr-un material gros, de calitate și cu un design nonconformist ca cel al piesei Wanda Bustier de la Concepto, știi că vei ieși din anonimat. Accesorizată cum trebuie, o bustieră poate deveni piesa de rezistență a oricărei ținute.

#3 ALBA STRIPE JACKET

Până se încing lucrurile la petrecere o jachetă albă, delicată, este un must have. Alba Stripe Jacket este articolul de îmbrăcăminte cu care vreau să-mi acopăr umerii de Revelion până mă apucă febra dansului. La prima vedere pare o jachetă imaculată ca spuma laptelui. Dar dacă o studiezi mai atent, observi dungile punctate, fine și gri, discrete precum o păpădie acoperită de rouă, sau o umbră de jaluzea într-o după amiază caldă de vară.

#4 URSA SMALL Earrings

Dacă ar fi să aleg un singur accesoriu pentru o ținută, aș merge cu siguranță pe cercei. Atât de tăcuți ca bijuterii și totuși atât de strălucitori. De aceea, pentru a-mi completa ținuta de Revelion, nu pot să nu aleg și o pereche deUrsa Small Earrings în care să se reflecte toată splendoarea artificilor de la miezul nopții.

#5 POLLUX CHOKER

La fel de greu de trecut cu vederea precum un pahar proaspăt turnat de șampanie,Pollux Choker va fi acel accesoriu surpriză care va echilibra reflexiile aurii ale cerceilor și negrul cu personalitate al întregii ținute. O alternativă îndrăzneață la tradiționalele coliere, cu acest chocker îmi voi scoate în evidență acea latură a personalității, mereu gata de aventură.

Și acum că am stabilit ce mi s-ar potrivi de îmbrăcat anul acesta de Revelion, jumătate din pregătiri pot să le consider ca și terminate. E ușor să compui ținute inedite atunci când ai de unde alege. Și în primul rând, este atât de satisfăcător să știi că tot ce îți cumperi se bazează pe creativitate, practicabilitate și bun gust astfel încât îl vei putea purta la nesfârșit, în diverse combinații și la atât de multe ocazii, încât nu poți să nu consideri că faci de fapt oinvestiție.

Redefinește-ți și tu criteriile după care alegi îmbrăcămintea și caută de la Concepto acele piese care să-ți întregească garderoba. Investește în stil!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut Ținuta mea de Revelion poartă semnătura CONCEPTO te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

6 comentarii la „・Ținuta mea de Revelion poartă semnătura CONCEPTO

  • decembrie 16, 2018 la 6:18 pm
   Permalink

   Îți mulțumesc! Într-adevăr este foarte frumos realizată!

   Răspunde
 • decembrie 15, 2018 la 11:46 pm
  Permalink

  Ai făcut o alegere bună! Și eu m-aș îmbrăca cu așa ceva! 😀

  Răspunde
  • decembrie 16, 2018 la 6:18 pm
   Permalink

   Cred că ți s-ar potrivi 🙂

   Răspunde
 • decembrie 16, 2018 la 5:37 pm
  Permalink

  Felicitări pentru articol, Ioana!
  Ok ok, un articol bun, interesant, captivant, detaliat și profesionist realizat, dar e momentul să mă felicit și pe mine acum.
  De ce pe mine, huh? Well, sunt egoist, d-aia…
  Glumesc desigur, dar la drept vorbind, nu cu foarte mult timp în urmă ți-am spus că ești deosebit de elegantă.
  Acum ai dovedit încă o dată asta și nu numai.
  Alegerile tale fac dovada unei bune cunoașteri a subiectului „moda vs îmbrăcămintea feminină”. Astfel vorbele mele rămân, ești deosebit de elegantă iar alegerile tale vestimentare de la CONCEPTO scot în evvidență asta.
  Felicitări, Alex! Te pricepi la oameni.
  Ca atare, bre, felicitări încă o dată pentru articol și pentru opiniile avizate.

  Răspunde
  • decembrie 16, 2018 la 6:20 pm
   Permalink

   Ai argumentat atât de bine motivul pentru care meriți felicitări încât nu pot decât să fiu de acord cu tine! :))) Îți mulțumesc pentru toată susținerea și încurajările! Înseamnă mult pentru mine!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *