Creme de față hidratante Toleriane, mai ușoare ca un fulg

Cea mai recentă campanie BUZZstore la care am participat mi-a oferit șansa de a testa două produse marca Toleriane La Roche-Posay pentru piele sensibilă. De când mă știu sunt genul de persoană pe care nu ai admira-o vreodată pentru tenul ei și de aceea sunt dispusă să încerc orice produs care are potențialul de a oferi pielii mele chiar și cea mai mică îmbunătățire. În continuare îți voi povesti totul despre experiența mea La Roche-Posay și cum a reacționat tenul meu la aceste produse de îngrijire.Conținutul kit-ului BUZZstore Toleriane La Roche-Posay

Ca de fiecare dată, partea cea mai palpitantă a experienței BUZZstore constă în desfacerea coletului și descoperirea conținutului. Kit-ul BUZZstore Toleriane La Roche-Posay a fost compus din:

 • O cremă hidratantă prebiotică TOLERIANE Sensitive Cream;
 • O cremă de curățare TOLERIANE Caring Wash;
 • Două mostre de cremă hidratantă TOLERIANE Sensitive Cream;
 • Două mostre de cremă hidratantă TOLERIANE Sensitive Riche;
 • O sacoșă de shopping.

Produsele propuse spre testare au fost crema hidratantă prebiotică TOLERIANE Sensitive Cream și crema de curățare TOLERIANE Caring Wash, iar mostrele au ajuns la prietene care se confruntă cu aceleași probleme ale tenului ca și mine.Părerea mea în urma folosirii produselor TOLERIANE

Cremă hidratantă prebiotică TOLERIANE Sensitive Cream

La 12 zile după ce am împlinit 20 de ani, m-am urcat în avion și am plecat pentru prima oară în Japonia. Iar acolo, nu mai știu exact care a fost motivul (probabil faptul că mi se spunea că arat mai în vârstă decât eram în realitate), am început să folosesc cremă hidratantă. Și de atunci până în ziua de astăzi nu am lăsat să treacă nicio zi fără a mă da cu cremă hidratantă înainte să mă machiez sau să merg la culcare.

Cel puțin în ultimul timp, dacă nu este vorba de un evenimet important la care trebuie să particip, am lăsat-o mai moale cu fondul de ten și pudra. Dar chiar și așa, aplicarea cremei hidratante imediat după spălatul pe față dimineața și înainte de somn a intrat în rutina mea de zi cu zi și s-a transformat într-un moment pe care nu-l ratez pentru nimic în lume.Cât despre problemele cu tenul de care îți povesteam mai devreme… De multe ori când cunosc pe cineva nou mi se întâmplă să fiu întrebată de ce mi-au apărut atâtea coșuri? Dar în realitate acneea nu este o problemă cu care mă confrunt de ieri sau alaltăieri, ci starea naturală a tenului meu care uneori este mai gravă, iar alte ori trece cu vederea.

Deci pornind de la premisele de mai sus: nevoia de hidratare și condiția delicată în care se află pielea mea, am fost mai mult decât încântată să pot încerca de această dată două produse speciale pentru tenul sensibil.

Toleriane Sensitive este o cremă hidratantă care se simte extraordinar pe piele și se absoarbe rapid, nelăsând o senzație unsuroasă sau lipicioasă. Primul lucru pe care l-am observat la ea este structura fină și ușoară și senzația de curățenie și prospețime pe care ți-o dă la atingere. Iar toate aceste caracteristici se datorează concentrației de 83% de componente active:

 • glicerina al cărei efect se păstrează pentru 48 de ore;
 • ceramidele care repară și protejează bariera cutanată;
 • vitamina B3 care calmează instant pielea;
 • apa termală La Roche-Posay care reduce iritațiile.

Începând cu ziua în care am deschis coletul BUZZstore și până în momentul în care scriu aceste rânduri, am folosit Toleriane Sensitive Cream zi de zi, iar tenul meu se simte extraordinar. Pielea feței nu prezintă niciun fel de iritație și acneea dă semne de vindecare chiar și în zonele dificile cum ar fi bărbia și gâtul. În plus, fruntea și obrajii, locurile unde îmi apar în general coșurile atunci când pielea mea nu se înțelege bine cu produsele pe care le folosesc, sunt perfect curate.

Cremă de curățare TOLERIANE Caring Wash

Crema de curățare Toleriane Caring Wash a fost o schimbare mai mult decât binevenită în rutina mea de curățare a feței. Pentru aproximativ 3-4 săptămâni am folosit un gel de curățare pentru piele normală și grasă care nu mi s-a potrivit deloc. De aceea, faptul că ceea ce nu foloseam înainte nu era pe placul meu, m-a făcut să judec cele două produse ale acestei campanii foarte subiectiv și să mă îndrăgostesc pe loc de crema de curățare.

Probabil că lucrurile ar fi stat altfel dacă și pentru hidratare și pentru spălare aș fi folosit înainte de testarea cremelor La Roche-Posay produse care să-mi placă. Dar în aceste condiții, sorții au fost de partea cremei de curățare care m-a cucerit iremediabil încă de la prima folosire.

Crema de spălare Toleriane este cu adevărat o revoluție în curățarea pielii sensibile. Cu toate că are o structură delicată și blândă cu pielea, ea curăță în profunzime datorită celor patru ingrediente din care este compusă:

 • apa termală La Roche-Posay care reduce iritațiile;
 • glicerina care hidratează pielea în profunzime;
 • ceramidele cu rol de regenerare;
 • niacinamida cunoscută și sub denumirea de vitamina B3 și care ajută pielea problematică.

Toleriane Caring Wash nu are niciun fel de parfum și este perfectă pentru demachierea feței mai ales atunci când nu ai folosit decât fond de ten și pudră. Ea reechilibrează microbiomul și calmează pielea acționând ca o barieră de protecție împotriva factorilor externi.
Părerea prietenelor în urma folosirii produselor TOLERIANE

Am ales să ofer mostrele de produs unor prietene care se confruntă cu același tip de probleme ale tenului ca și mine și care nu au mai folosit până acum produse La Roche-Posay pentru a putea afla o părere 100% obiectivă.

Ca și mine, cele două prietene care au testat produsele au fost uimite de textura lor și de senzația plăcută pe care o lasă în urmă. Cât despre acnee, niciuna nu a observat o agravare a situației, ba dimpotrivă, faptul că o parte din coșurile deja existente au disăpărut mai repede, nelăsând semne inestetice în urma lor.

În concluzie, dacă ar fi să acord o notă de la 1 la 10 produselor testate în această campanie, consider că tot ce am primit merită cu brio cel puțin nota 12! Sunt niște produse deosebite pentru persoanele cu piele sensibilă și odată încercate, mai mult ca sigur te conving că merită să le acorzi un moment din rutina ta de zi cu zi!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Creme de față hidratante Toleriane, mai ușoare ca un fulg te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *