・Trei trenduri pe cale de dispariție de care am de gând să abuzez anul acesta

Trendurile apar și dispar peste noapte. Azi îți cumperi o fustiță colorată, iar mâine realizezi că peste tot se poartă numai skinny jeans negri. Și apoi stai și te întrebi dacă să ai sau nu curaj să faci notă discordantă și să ieși pe stradă cu hainele de ieri? Dacă îmi ceri părerea, eu cred că: dacă te prinde, de ce nu? Când ceva îți vine cu adevărat bine, cui îi mai pasă dacă porți trenduri pe cale de dispariție sau nu?!

Trei trenduri pe cale de dispariție de care nu mă voi despărți în anul ce urmează

#1. Sarouel Pants

Pantalonii cu turul lăsat s-au bucurat de câteva sezoane în lumina reflectoarelor. Dar cum celebritatea își pierde strălucirea în timp, anul acesta nu am mai văzut pe nimeni îmbrăcat astfel. De aceea mi-am zis că e ocazia perfectă să investesc într-o pereche!

Dacă îți plac cu adevărat, să cumperi haine care nu mai sunt în trend poate fi cea mai avantajoasă investiție la capitolul modă!

Trei trenduri pe cale de dispariție de care am de gând să abuzez

#2. Mom Jeans

Și ție ți se pare că lumea e mai aspră cu hainele care nu scot în evidență formele? Mie cel puțin așa mi-a dat impresia reacția mulțimii la incredibil de confortabilii mom jeans. Talia înaltă, croiala generoasă în jurul coapselor și țesătura deasă a acestui tip de denim e adevărat cu nu îți va scoate niciodată în evidență posteriorul. Dar, la urma urmei, el e singurul lucru pe care îl ai de arătat?!

Trei trenduri pe cale de dispariție de care am de gând să abuzez

Întregul articol despre cum am purtat acești mom jeans îl găsești aici

Photo credits: Dalina Andrei

#3. Franjuri

La fel ca volonașele sau broderiile, franjurile au avut și ele momentul lor de glorie. Dar, deși nu se mai scaldă în privirile admirative ale fashionistelor, eu nu sunt încă gata să mă despart de ele.

De aceea, să nu îmi spui că nu te-am avertizat când mă vei vedea cu câte un ciucure franjurat la vreo brățară, geantă, lănțișor sau chiar cu cizmele mele, Minnetonka.

Trei trenduri pe cale de dispariție de care am de gând să abuzez

Tu ce trenduri pe cale de dispariție ai de gând să reînvii anul acesta?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Trei trenduri pe cale de disparițiete invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

3 comentarii la „・Trei trenduri pe cale de dispariție de care am de gând să abuzez anul acesta

 • mai 16, 2017 la 9:15 pm
  Permalink

  Nu m-am prea lăsat influențată de trenduri niciodată. Am purtat ce mi-a stat bine și ce mi-a plăcut. Rămân la trendy și comod 😀

  Răspunde
  • mai 19, 2017 la 3:09 pm
   Permalink

   Așa e cel mai bine. E greu să dai greș cu trendy și comod 😛

   Răspunde
 • mai 22, 2017 la 1:54 pm
  Permalink

  Sunt chiar cei din poză? Sunt convinsă că îți vin absolut superb! Să îi porți sănătoasă și să îi asortezi la câți mai mulți pantofiori! <3

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.