・Trei tipuri de genți pe care orice femeie trebuie să le aibă

Indiferent dacă ești studentă sau lucrezi deja într-un domeniu, iată care sunt cele trei tipuri de genți pe care orice femeie trebuie să le aibă!

1. Geanta office

Când îți cumperi o geantă pentru școală sau pentru serviciu trebuie să ții cont de următoarele caracteristici:

? funcționalitate

Este ușor de folosit? Are multe compartimente? Buzunarele sunt funcționale sau doar accesorii?

La școală sau la locul de muncă timpul este pe primul loc. Să-l pierzi câutându-ți rujul de buze printre dosare și hârtii nu e o opțiune! Ca să găsești mereu imediat ceea ce îți trebuie, optează pentru o geantă compartimentată. Un buzunar în plus poate face diferența între ordine și haos!

Nu alerga după accesorii! Oricât de mult ți-ar plăcea briz-briz-urile și ornamentele, alege o geantă simplă. Ai să vezi că îți este mult mai folositoare așa!

? volum

O bună parte din zi o petrecem la școală sau la serviciu. De aceea, geanta office cu cât este mai mare, cu atât mai bine! Dacă la fel ca mine, când pleci la serviciu îți place să îți iei casa cu tine, o geantă încăpătoare este tot ce îți trebuie! Îți recomand una tip plasă în care îți poți pune tot ceea ce ai nevoie.

? material

Pentru a te folosi de ea un timp îndelungat, ai grijă ca geanta ta office să fie de calitate. Un material rezistent la uzură precum pielea naturală, deși mai scump inițial, va merita mai mult ca unul ieftin care nu te va servi decât un timp scurt.

? preț

E adevărat că o vei lua cu tine aproape zilnic, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie neapărat costisitoare. Gândește-te că vor fi zile când vei fi nevoită să o porți chiar și pe ploaie sau zăpadă. De aceea, nu fă chiar gaură în buget când îți iei o geantă office pentru că apoi nu te vei îndura să o folosești. Cumpără-ți o geantă bună dar accesibilă!

2. Geanta de zi cu zi

Aproape la fel de folosită ca geanta office, geanta de zi cu zi îți va deveni rapid o prietenă de nădejde. Pentru ea trebuie să ai în vedere următoarele însușiri:

? dimensiuni

O vei lua cu tine la plimbare sau când ai lucruri de rezolvat în oraș. De aceea, trebuie să ai grijă să aibă dimensiuni potrivite. Ea trebuie să fie îndeajuns de încăpătoare pentru a-ți transporta strictul necesar, dar niciodată exagerat de mare pentru a nu te îngreuna degeaba!

? design

Geanta de zi cu zi nu este necesar să fie la fel de conservatoare ca cea office. Poți alege una de-o formă creativă sau o culoare ieșită din comun. Ai grijă doar să se potrivească cu majoritatea ținutelor pe care le ai! Tare la modă acum sunt și rucsacele și ghiozdănelele. Dacă ești o fire mai sportivă, un rucsăcel cred că ți s-ar potrivi de minune!

3. Geanta statement

Indiferent că ești o petrecăreață sau nu, geanta de ocazie este una din acele genți pe care orice femeie trebuie să le aibă!

O geantă statement este vitală pentru acele evenimente care apar din senin și la care rămâi în pană de idei când vine vorba de îmbrăcăminte și accesorii!

Aceasta trebuie să îți complimenteze ținutele tale elegante și să le scoată în evidență! Poți alege orice tip de design, culoare sau marcă! Opțiunele sunt pur și simplu infinite! Pentru că nu o vei scoate prea des din casă, nici la preț nu trebuie să faci economie. Sfatul meu este să îți iei una care să te facă să te simți cu totul și cu totul specială când o porți.

? Dacă vrei să faci senzație cu adevărat, achiziționează o geantă statement de dimensiunile unui portofel, care să arate ca un ornament prețios în completarea outfitului tău.

Pe care din aceste trei genți pe care orice femeie trebuie să le aibă le-ai achiziționat deja?

Dacă le ai deja pe toate, tu ce ai mai adăuga la această listă de genți pe care orice femeie trebuie să le aibă?

Gențile sunt unele din cele mai prețioase accesorii ale unei femei. Oricât de simplu ar fi outfitul pe care îl porți, o geantă frumoasă are puterea de a-l scoate din anonimat!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Trei tipuri de genți pe care orice femeie trebuie să le aibă;citește și alte postări despre modă pe blogul pickandkeep:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *