10 stiluri de bază pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

Stilul clasic. Adică un stil atemporal, simplu și elegant. Hainele au o nuanță neutră și o croială clasică. Îl poți pune cel mai bine în valoare cu un plus de culoare.

Stilul casual- șic. Aici se păstrează principiul croielii clasice, dar se renunță la latura mai strictă și mai elegantă. Blugii boyfriend arată de minune în acest caz cu un top alb mai simplu și mai elegant.

Stilul retro. Ieși de pe potecile bătătorite și alege și tu stilul retro, adoptând o alură vintage cu ajutorul acestui stil. Alege piese vestimentare din materiale de calitate precum inul, mătasea sau pielea suplă.

Stilul androgin. Silueta androgină este cea care îmbină elemente din ținutele feminine cu piese vestimentare mai masculine. Piesele oversize pot completa de minune ținute casual în acest stil.

Stilul glamour. Având drept model imaginea sexy a lui Marilyn Monroe, acest stil este cel care se inspiră de la fundamentele feminității. Este înainte de toate o celebrare a feminității și a corpului său. Rochiile și pantofii cu toc sunt piesele must have ale acestui stil. Dar și fusta tip creion de purtat cu tocuri și cu o cămașă din mătase.

Stilul pop rock. Se caracterizează prin asocierea unor haine mai brute precum tricourile sau blugii, cu altele mai forte precum un top cu imprimeuri, o pereche de blugi skinny sau o geacă de piele.

Stilul boem. Este un stil romantic și plin de poezie, unde se apreciază materialele precum broderia, dantela sau franjurii. Hainele sunt cele mai fluide și mai vaporoase.

Stilul arty. Dacă principalele tale calități sunt îndrăzneala și creativitatea, acest stil va fi cu siguranță pe placul tău. Alege piese vestimentare cu motive forte și asocieri neașteptate.

Stilul sportswear. Este un stil care îmbină latura cool, cu eleganța, confortul și starea de bine. Dacă vrei să te simți bine în viața de zi cu zi, alege pantalonii de trening, pantalonii tip leggings si dad shoes mai ales.

Stilul modern. Este cea mai bună alegere dacă ești fashion addict! Nimic mai simplu. Este de ajuns dacă urmărești cu asiduitate toate tendințele, noutățile, mai ales cele ale verii anului 2021.

PICKANDKEEP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *