5 Motive pentru care un rucsac este cel mai practic tip de geantă pentru orice femeie

Mereu mi-am spus că dacă investeam toți banii pe care i-am cheltuit până acum pe genți într-un hobby mai productiv, eram deja departe. A fost o vreme când tot ce îmi doream să primesc, indiferent de ocazie, erau genți, genți, genți și iar genți și la fel procedam și când îmi făceam din când în când mie însămi un cadou. Mi se părea că la orice fel de ținută geanta se transformă în punctul focal și de aceea toate femeile ar trebui să pună un accent deosebit pe alegerea unui astfel de accesoriu.
Nici acum nu mi-am schimbat în totalitate părerea despre genți. Dar, pe măsură ce m-am maturizat, mi-am dat seama că nu ai nevoie de atât de multe accesorii de acest fel, ci doar de două-trei, practice, de calitate și cu un design deosebit, care să îți scoată în evidență personalitatea. Iar când vine vorba de forma unei genți, îți spun din experiența mea de fostă colecționară, că nimic nu se compară cu un rucsac. Iată și de ce:

De ce orice femeie ar trebui să dețină cel puțin un rucsac?

#1 Rucsacurile sunt cele mai practice genți

În prezent, există foarte multe tipuri de genți, dar puține se pot compara cu un rucsac când vine vorba de latura practică. De aceea, îți recomand să alegi rucsacuri dacă vrei să-ți mărești colecția de genți, dar și când cauți cadouri pentru cei dragi.

#2 Se poartă hainele de stradă și la ocazii formale

Moda s-a schimbat și acum, pantofii sport cât mai butucînoși și cât mai colorați au luat locul elegantelor tocuri, fustele mini au fost schimbate cu pantaloni de blugi sau de trening cât mai largi, iar când vine vorba de genți, a început să se pună accent mai mult ca oricând pe latura funcțională. Iar aceste reguli nu se aplică doar pe stradă, ci și la petreceri, la evenimente mondene și uneori chiar și pe covorul roșu. De aceea, ca accesoriu de zi cu zi, dar și pentru ocaziile speciale, nimic nu este mai potrivit ca un rucsac versatil.

#3 Într-un rucsac poți să cari orice și totuși să mergi cu mâna goală

Înainte de a fi niște accesorii prin care să ne facem remarcate, gențile sunt în primul rând niște obiecte folosite pentru a căra tot felul de lucruri utile la școală, la muncă sau în plimbările noastre. Iar dacă îți place să ai mereu la tine tot ce îți trebuie, dar în același timp nu îți place să îți cari portofelul, telefonul, ochelarii de soare, cărțile și alte mărunțișuri în mână, atunci un rucsac este cea mai potrivită alegere.
#4 Cu un rucsac poți pleci de la muncă, la restaurant și apoi la munte fără să pari echipată necorespunzător

Dacă ești o fire activă, care nu poate sta locului nici două minute, atunci nu există geantă mai potrivită pentru tine ca un rucsac damă pe care poți să-l iei cu tine peste tot.

#5 Există câte un rucsac pentru toate gusturile

În magazinul online Lavandiere pe care îl cercetez cu interes ori de câte ori am ocazia, am descoperit o gamă variată de rucsacuri care, cred eu, satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi. În fotografiile pe care le-am folosit în acest articol, eu am ales câteva produse care mi-au plăcut în mod special, dar dacă accesezi website-ul, vei găsi o ofertă mult mai bogată. În plus, toate comenzile care depășesc suma de 200 de lei, beneficiază de transport gratuit oriunde în țară, astfel încât, dacă vrei să-ți cumperi un rucsac din acest magazin, poți să te cuplezi de exemplu cu o prietenă și să nu mai plătiți nimic pentru livrare. Cu siguranță veți găsi aici ceva care să vă placă amândurora!

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul 5 Motive pentru care un rucsac este cel mai practic tip de geantă pentru orice femeie te invit să citești și:

Cadouri Lavandiere pentru toate ocaziile pe care ți le oferă sezonul ce urmează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *