Lenor Moods – Parfumurile care mă cheamă acasă

După un an lung care mi s-a părut că a durat o veșnicie, acum câteva zile, exact înainte de Crăciun, m-am întâlnit pentru prima oară cu unul din cei mai importanți bărbați din viața mea. Este vorba despre fiul meu a cărui naștere a transformat un an dificil în cea mai frumoasă perioadă pe care am trăit-o vreodată.

Se spune că după ce își vede copilașul pentru prima oară, orice mamă uită de toate greutățile sarcinii și ale nașterii. Și într-adevăr, exact așa este! Dar după opt zile pline de emoții, petrecute în spital, trebuie să recunosc că mi se făcuse un dor nebun de casă și deja îmi imaginam cum o să-mi legăn și alint bebelușul, în camera noastră, doar noi, departe de toți și de toate.

Pentru că totul a decurs bine, nu a fost nevoie să profit prea mult de atenția medicilor și după câteva zile de la naștere ne-am întors împreună la tatăl lui, care murea de nerăbdare să-l întâlnească. Dar acasă, nu am ajuns doar noi, ci și un bagaj destul de generos cu rufe care aveau nevoie de o binemeritată împrospătare, la fel ca starea mea de spirit. Din fericire însă, aici, în afară de căldura căminului și dragostea unui soț iubitor mă mai aștepta și un kit Lenor, primit exact înainte de a mă interna, cu ocazia celei mai recente campanii BuzzStore la care am participat.

Lenor Moods – 7 Tipuri de balsam de rufe care îți activează starea de bine

  • Gold Orchid / Chic
  • Sunny Florets / Happy
  • Exotic Bloom / Fun
  • Amethyst & Floral Bouquet / Love
  • Diamond & Lotus Flower / Glamour
  • Dewy Blossom / Energy
  • Emerald & Ivory Flower / Unwind

Dintre toate cele șapte arome care mai de care mai ademenitoare, cele două pe care le-am primit spre testare cu ocazia acestei campanii sunt: Sunny Florets / Happy și Emerald & Ivory Flower / Unwind. Și exact de astfel de arome aveam nevoie pentru a-mi calma spiritul și a-mi recăpăta starea de bine.

Sunny Florets / Happy

Imaginează-ți că te întinzi pe iarbă, într-o poieniță plină cu flori de câmp, într-o zi însorită de vară și te lași mângâiat de adierea vântului și razele de soare până te cufunzi într-un somn adânc și odihnitor. Aceasta este senzația pe care ți-o oferă balsamul Lenor Sunny Florets / Happy.

Emerald & Ivory Flower / Unwind

Un parfum delicat de mosc alb și bambus, tremurând sub picăturile de apă, după o ploaie zdravănă, te întâmpină imediat ce deschizi capacul balsamului Lenor Emerald & Ivory Flower / Unwind. Este un parfum ce îmi aduce aminte de Japonia, a cărui prospețime reușește să mă poarte la mii de kilometri depărtare, în țara care pentru mine este casa departe de acasă.

Parfumurile care mă întâmpină când mă întorc acasă

Puține lucruri pot trezi sentimente atât de puternice, așa cum o fac parfumurile. Prin aromele lor unice și incofundabile, ele sunt capabile să te aducă mai aproape de locul pe care tu îl numești acasă, sau să-ți schimbe starea de spirit și să te facă să te simți extraordinar, oricât de grele ar fi fost încercările prin care a trebuit să treci. De aceea și eu, acum când am simțit atât de mult nevoia de a-mi recăpăta energia și de a mă relaxa, am profitat la maxim de tot ceea ce au putut să-mi ofere aceste două balsamuri de rufe, care nu-ți redau doar prospețimea hainelor, ci și plăcerea de a te bucura de viață.

Lenor Moods - Parfumurile care mă cheamă acasă

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Lenor Moods – Parfumurile care mă cheamă acasă te invit să citești și:

Impresii după testarea detergentului capsule și a balsamului Lenor

One thought on “Lenor Moods – Parfumurile care mă cheamă acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *