life

Always Platinum – De ce să folosești speciale pentru zi și pentru noapte?

Recunosc că uneori uit să-mi cumpăr absorbante speciale pentru noapte și le folosesc pe cele de zi și noaptea. Dar cu ocazia celei mai noi campanii Always de la BUZZStore la care am participat am verificat încă o dată avantajele fiecărui tip de absorbant.

În cadrul acestei campanii am testat absorbantele Always Platinum ComfortLock, prevăzute cu un strat superior format din micro-pernuțe absorbante. Această nouă tehnologie permite o mai bună absorbție și blocarea mirosurilor neplăcute astfel încât te simți proaspătă și curată chiar și în zilele de mensturație cu un flux intens.

De asemenea, aripioarele ComfortLock sunt delicate cu pielea și previn iritațiile, iar barierele laterale nu lasă lichidul să se scurgă în exteriorul tamponului, oferindu-ți o libertate deplină de mișcare. Acestea însă sunt calitățile comune ale ambelor tipuri de absorbante din gama Always Platinum. Ce primești în plus dacă alegi absorbantul corect în funcție de momentul zile, sunt de fapt avantajele despre care îți voi povesti în continuare.

De ce să folosești absorbante speciale în funcție de momentul zilei în care le porți?

Ziua nu e ca noaptea. Da… știu, ce descoperire, nu-i așa? :))) Pe o notă mai serioasă însă, ziua chiar nu-i ca noaptea, mai ales când ești la menstruație.

În timpul zilei ai nevoie de absorbante care să absoarbă rapid lichidul, să nu te incomodeze când te miști și nici să nu-ți limiteze opțiunile când vine vorba de îmbrăcăminte.

Always Platinum - De ce să folosești speciale pentru zi și pentru noapte?

Noaptea pe de altă parte, ai nevoie absorbante cu o suprafață de absorbție cât mai mare, care să rămână perfect fixate pe slip pe tot timpul nopții și să aibă o capacitate mare de absorbție a lichidului astfel încât să nu fie nevoie să te trezești de multe ori ca să te schimbi.

Always Platinum - De ce să folosești speciale pentru zi și pentru noapte?

Iar noile absorbante din gama Always Platinum exact așa sunt!

Cele speciale pentru zi absorb eficient lichidul chiar și atunci când faci mișcări solicitante, iar cele de noapte sunt mai late în partea din spate astfel încât previn scurgerile chiar și atunci când stai culcată.

Tu ce părere ai despre absorbantele Always Platinum? Obișnuiești să folosești absorbante adecvate pentru momentul zilei în care le porți?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Always Platinum – De ce să folosești speciale pentru zi și pentru noapte? citește și:

Always Platinum – Doar protecție, nimic altceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *